Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ziner

Medlem
 • Antal inlägg

  155
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Ja, jag har syndat ibland och slitit ut hårddisken ur datorn när den inte svarat på "säker borttagning..". Tack för alla svar. Jag satsar nog på formatering.
 2. Annan dator är en Mac. Jag kan ansluta den till dvd via USB och spela upp film. Jag kan inte öppna hårddisken. Bör jag bara formatera om eländet? Hur gör jag för att bifoga fil här?
 3. På den gamla lilla PCn är det Windows XP. På den, som jag tidigare trodde allt fungerade,är en iMac med OS Maverix. Med den senare kan jag öppna hårddisken direkt men när jag ska öppna en mapp syns inte innehållet och rätt som det är kopplas externa hårddisken ur. Nåt elände har väl hänt med externa hårddisken. Den har jag använt i flera år.
 4. Jag provar med windowstangenten(det är väl flaggan/fönster-symbolen) och x men inget händer...
 5. Elände. Kan inte återställa till tidigare systemkontrollpunkt. Försökt göra ren omstart enligt Cecilias råd i en annan tråd men jag tilläts inte göra ändringarna. Konstigt.
 6. Disken syns inte under diskhantering.. Om jag högerklickar på lokal disk F hittar jag den under egenskaper och maskinvara men under fliken allmänt står där bara 0 byte, lokal disk, filtyp RAW. Första återställningspunkten funkade inte-jag prover en Annan.
 7. Hej. Min 6 år gamla lilla Toshiba-PC känner plötsligt inte av externa hårddisken längre, WD-passport. Den ses bara som lokal disk F utan innehåll. Alla USB-portar likadant. Vanligt USB-minne känns igen. Externa hårddisken funkar som vanligt på annan dator samt i Dvd-spelare. Finns nån vänlig själ som kan ge råd? Mvh Eric
 8. Nej, C och D är hårddisken på datorn. Den är uppdelad och fungerar fint. Den externa syns inte här. Om jag klickar på den här datorn på vanligt vis finns den med som lokal disk F. När jag öppnar F är det tomt.
 9. Ok så här ser dumpen ut, om det var så här ni menade...
 10. Jag försöker bifoga skämdumpen men filen blir 3.2 mb och får bara ladda upp 2 mb åt gången.
 11. Om jag kollar i Enhetshanteraren finns den med. Jag fattar inte riktigt vad som menas med "oallokerad i diskhantering" men om jag högerklickar på den visas innehåll bara som 0 byte. Den drivrutin som är kopplad till WD är en microsoft av äldre typ. Inte WDs egen som jag har installerat från deras hemsida tidigare idag. Egentligen är det viktigaste för mig att få den att fungera. Jag behöver inte rädda det som är på den till varje pris.
×
×
 • Skapa nytt...