Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

decerto

Medlem
 • Antal inlägg

  113
 • Gick med

 • Senaste besök

Om decerto

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1988-05-27

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  visby
 • Intressen
  Arbetar i dagsläget som It-tekniker för en friskola.
 1. Fråga 2: Högerklicka på "Filmer" och välj "Anpassa navigeringsfönstret". Första frågan är dock lite klurig.. Rekommenderar dig att använda något annat program för skivbränning.
 2. Oftast när en dator "fryser" eller fastnar så beror det på att någon minneskomponent krånglar. Skulle rekommendera att ta ur något internminne och se om det blir skillnad.
 3. Haha, ja som it tekniker råkar jag ofta ut för dessa problem (måndags-exemplar). Det är bara att skicka på garanti!
 4. Prova med en annan strömadapter. Fungerar inte det kan nätdelen vara trasig eventuellt en transformator på moderkortet. Sånt sker tyvärr ganska ofta i samband med överhettning eller pga ålder.
 5. Var med om exakt samma sak idag faktiskt på en bärbar dator inom jobbet, datorn frös i viloläge eller "energisparläge". Efter omstart så var skärmen svart. Gjorde en hel ominstallation så fungerade det fint!
 6. Låter lite som ram minnet kan vara dåligt. Det brukar många gånger resultera i att datorn "fryser", (låser) sig. Eventuellt att det är grafikkortet men eftersom du fått igång datorn igen så tippar jag på minnet. Om den fortsätter krångla så prova att köra datorn utan batteri, alltså bara med strömsladden i.
 7. För att få exakt precision eller dualview är lättast via två helt identiska skärmar. Att använda olika skärmar kommer med största sannolikhet resultera i förändrade bildförhållanden och färger.
 8. decerto

  Jetdroid

  Fick precis veta att jetdroid inte har har stöd för wifi (just nu).
 9. http://technytt.se/2010/09/toshiba-satellite-datorer-kallas-tillbaka-pa-grund-av-overhettning/
 10. decerto

  Jetdroid

  Hej jag har installerat och flashat jetdroid (android) till min samsung s8000 jet. Dual bootar på mitt minneskort givetvis eftersom det är bara innom beta stadiet. Jag har gått igenom alla schematics över funktioner och kompatibla hårdvara men kan ändå inte lista ut om Wifi funkar? har läst att det ska fungera och även sms. Om någon vet så är jag tacksam för svar.
 11. Eller så var de smarta nog och förstod varför vi behöver lagen [inlägget ändrat 2008-07-01 18:02:08 av Idg-eforum-medlem]
 12. Haha läste just en rolig artikel på aftonbladet http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2762484.ab jag har faktiskt gjort intrång på deras område eftersom jag bor här på Gotland så har jag givetvis velat att se allt som finns att se här. Det var inte längesen jag var där och bestämde mig för att ta mig in, jag gick igenom en massa taggtrådar så efter ett tag var jag inne på det stora området, men då såg några militärer mig och jag blev utschasad måste tillägga att jag var kanske 15-16 år, nu skulle jag inte få för mig att göra något sådant igen. [inlägget ändrat 2008-06-26 18:37:40 av Idg-eforum-medlem]
 13. Jag tar till mig kritiken och kan förstå varför den finns, jag kan själv känna att den här nya lagen kan kränka min personliga integritet. http://www.youtube.com/watch?v=BLmSgjPLJPs&eurl=http://www.fz.se/wtf/page.fz?id=3460 [inlägget ändrat 2008-06-25 23:32:25 av Idg-eforum-medlem]
 14. En snabbguide behövs nog om man ska sätta sig in i Time Adjuster... http://forum.divxsweden.net/index.php?showtopic=16892 /Im just a geek.
 15. • Vad är det för tillverkare/märke på usb minnet? • Vad har du för operativsystem? /Im just a geek.
×
×
 • Skapa nytt...