Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Paul Ohrt

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jo du! Mac är faktiskt bäst! Jag tycker du ska gå över till Mac! Det går bara bättre o bättre för Apple! Nu har dom 3 % av marknadsandelen, men nästa år beräknar dom att dom ska ha 10%! Det är ett framsteg! Och mac ÄR faktiskt snyggare än PC. Tack o hej, leverpastej! Ifall du har lust kan du ju maila mig och kommentera det jag sa. MIn mail är: pauohr207@edu.linkoping.se
 2. Antingen behöver du besöka en psykiater eller bli inlagd på något sinnesjukhus! För vad du står och säger är inte sant. Jag skulle kunna räkna upp mer än 500 anledningar varför Mac är bättre än Pc men du skulle du få ont i ögonen av läsandet, så jag räknar endast upp 10: 1. Macens senaste system Mac OS 8.6 är det mest stabilaste och användarvänligaste, snabbaste, snyggaste(m.m)operativsystemet som finns på marknaden i dag. 2. När jag installerade Microsoft Internet Explorer 5.0 på Pcn därhemma(en Compaq Pentium II 300MHz)så tog det en hel kvart. Men när jag installerade motsvarande mac-versionen 4.5 på min gamla slöa mac(en Power Macintosh 4400/200 med 200MHz 603ev)så tog det 5 sekunder, fastän datorn är tre generationer efter. 3. När man skall koppla en extern enhet(t ex en hårdisk) till en pc, så måste man hålla på och gräva i hårdvaran.Men som vanligt till Mac, så behöver man bara ta enheten och koppla en scussi-sladd(SCSI)mellan enheten och datorn och så var det klart, med drivrutinen installerad och allt. 4. Alla spel som kommer till Mac efter att dom kom till pc är ofta mycket mer välgjorda. 5. De flesta coola hackers i USa använder Mac. Det är mycket vanligt att man använder Mac i filmer också. Två exempel är Jurassic Park och The Net med sandra bullock. 6. nFöretaget, Apple som tillverkar macdatorerna är mycket bättre på design än pc-företagen. iMac och "Blådåren" är ett exempel. 7. Mac kan webbdesign och publishing&grafik. 8. Mac var bäst innan dumma lilla microsoft kom och stal iden. 9. Min pc krånglar alltid, medans macen har varit felfri. 10. Mac ääääääääär bäst. hej då... ps. du får gärna besvara det här inlägget.
 3. Mac OS 8.5 är mer än dubbelt så bra som t ex Windows 98. När Mac OS slog över från 8.1 till 8.5 så hände det en hel del förändringar vilket det INTE gjorde när man slog över från Windows 95 till 98.I Mac OS 8.5 så blev det hela på multitasking vilket innebär att man kan göra flera saker på en gång. Det blev ett nytt filsökningstillägg, Sherlock. Och när man öppnar och stänger fönster, drar i menyer, markerar objekt så hör man massor av olika ljud. Man kan även ändra utseendet hur man vill. Det är så jävla mycket snyggare och snabbare än Windows 98!! OBS! Min Power Macintosh 4400/200 startar på 40 s medans Compaq PCn som är tre generationer före med 300 MHz PentiumII startar på1m 50 s! Och här sen! Jag hoppas alla ni envetna PC-användare läser detta och begrundar erat misstag att ni började använda PC!!!!
×
×
 • Skapa nytt...