Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Freej

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Hej hej! När jag kopplar in mina hörlurar/hemmastereo i datorn får jag bara ut ljud i en av högtalarna/lurarna. Jag har två gröna in uttag på datorn, ett där fram och ett bak, det är dock samma problem även om jag byter uttag. Balansen på ljudet är ställt på mitten på alla reglar i både mitt realtek ljudprogram och i windows volymkontroll. Blir glad för alla tips jag kan få.. Mvh Frej
  2. Hej hej, jag formaterade datorn här om veckan och när ja ska kolla på tex family guy så är bilden nästan svartvit. vad kan va felet? (det funkar i neros mediaspelare) [inlägget ändrat 2007-08-01 20:59:24 av Freej]
  3. Hej hej. Jag formaterade nyss en ganska gammal Dell Dimension 8250, sedan när jag skulle fixa internet så går det inte att Konfigurera nätverket. Är ingen hejjare på nätverkskort men på dell är dom i alla fall inbyggda i moderkortet, och jag har inte fått med någon skiva med drivrutiner till det. Behöver all hjälp jag kan få. (på www.dell.se hittade jag inget som hjälpte)
  4. Okok, tack så jätte mycket för hjälpen!
  5. Hej hej! Jag tänkte köpa ett nätagg till en dator ja ska plocka ihop, och såg nu att det finns vissa nätagg som heter PCIe T.ex http://www.datorbutiken.com/home/default.aspx?Product=HK450W så nu blev jag lite fundersam på om man behöver ett speciellt nätagg till PCIe korten eller inte? Mvh Frej Tack på förhand!
  6. Okej, tur att ja frågade då haha. Tack så mycket!
  7. Hej. Jag ska bygga ihop en dator åt en polare och det var ett tag sen ja byggde min egen.. Tänkte kolla om någon mer kunnig kunde försäkra mig om att allting funkar tillsammans. http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=SGB10-320S2 http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=UPA6 http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=GCR9250-256P Tack på förhand MVH Frej
  8. Freej

    Nytt Grafikkort

    okok, tack så mycket!
  9. Freej

    Nytt Grafikkort

    Hejhej, sitter just nu med ett trasigt Fx 5700 Ultra3 från serien GeForce, och tänkte köpa ett nytt. Mitt problem är att jag inte vet om mitt moderkort (uGuru AN7 från ABIT) är kompatibelt med PCI Express eller inte. Jag har letat ett ganska bra tag efter information om detta, utan framgång. Frågan är alltså om någon har lite mer koll på detta än jag? Tack på förhand // Frej
  10. Tack så mycket för alla länkar och hjälp Cecilia, ska se om det äntligen går att lösa nu!
  11. Hej igen. Nu har jag prövat med både BootDisc varianten och Startdisketterna från Windows. Det blir fortfarande samma fel. Alltså att detta meddelande kommer upp efter att jag har formaterad Hårddisken: Följande värde i SIF-filen som används av installationsprogrammet är skadat eller saknas. Värdet 0 på rad i avsnittet [secureDisksFiles] med nyckeln SP2.uab När jag försöker starta med bara skivan i och CD ROM som första boot drive i BIOS, står det: NTLDR is missing Press CTRL+ALT+DEL to restart Alla tips är uppskattade! MVH Frej [inlägget ändrat 2006-01-29 14:56:13 av Freej]
  12. SKa försöka med BootDisc varianten, tack så mycket!
  13. Hej hej, Jag har ett problem när jag ska formatera min hårddisk. Dels får jag starta installationen med 6 stycken disketter, det har ja inga större problem med. Men precis när jag har formaterat klart hårddisken och ska börja windows installationen kommer det ett felmeddelande upp där det står: Följande värde i SIF-filen som används av installationsprogrammet är skadat eller saknas. Värdet 0 på rad i avsnittet [secureDisksFiles] med nyckeln SP2.uab Sen kan jag inte göra mycket mer än att trycka på F3 som avslutar installationen. Jag har prövat med 2 olika hårddiskar och 2 olika XP-Pro skivor, samma text återkommer vid alla tillfällen. Jag har även ett problem med mitt graffikkort som gör att skärmen visar röda sträck i mitten av bilden. Om felmeddelandet kommer upp på grund av detta vet jag inte. Min fråga är nu om någon har några tips på vad som kan vara galet? Tex moderkortet som spökar eller liknande. Jag använder grafikkortet G-Force FX 5700 Ultra3 och ett ABIT Guru moderkort. Tack på föhand // Frej
  14. Hej hej, jag har ett problem med uppstarten av min dator. Det började med att hela skärmen började visa konstiga färger för några timmar sedan. Jag startade om datorn och det blev helt svart, inget hände vid uppstarten. Jag gick in här på idg och läste de flästa posterna om deta problem, jag har plockat isär datorn 2 gånger nu utan några framgångar. Efter första gången fick jag dock se bios delen av uppstarten (som var i många oväntade färger) sedan när Windows skulle laddas blev det svart igen. Även bytt skärm. Om någon vet nåt om detta problem dela gärna med er! Tack på förhand MVH // Frej
  15. Tack så mycket för länken! Hoppas de löser sig nu.
×
×
  • Skapa nytt...