Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ingetljud

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Har gjort det med, med det nya kortet. Det gamla tror jag inte att jag vågar mig på. Jag tackar så jättemycket för att du försökt hjälpa mig!! Bussigt!! Det är bara att fortsätta att "peta". Har jag tur kanske någon kan komma och titta, annars får jag ge mig. Slutligen kanske det visar sig att det är en liten "petitess" som jag missat i farten :-) för så kan det vara ibland. Jättetack i allafall!!
 2. Vi har testat in och ut signal i mixern som installerats. Funkar inte. Har valt att det nya kortet ska väljas. Har även provat att stänga det gamla kortet. Man kan inte välja i 98:an av Media spelaren. Men ska se om det finns uppdateringar till den så kanske vi får möjlighet att välja. Tror att vi kan vara på rätt väg i allafall. Det är verkligen mystiskt :-)
 3. Snällt av dig att svara! Datorn är Windows ME och ser lite annorlunda ut, men det jag hittar i kontrollpanelen under ljud är: WavOut 1/2 Delta-AP WavOut S/PDIF Delta-AP Multi WavOut Delta-AP Inget av dem heter Audiophile, men Audiophile ingår i Delta-familjen. I enhetshanteraren funkar allt, inga gula frågetecken. (Jag ser nog ut som ett frågetecken själv...)
 4. Har krånglat i precis en vecka - inget ljud. Installerat M-Audios keystation 49e som går via USB. Har ljudkortet Audiophile 2496. Programmet är SoundStudio II. Till detta har vi en förstärkare som går ut genom ljudkortet. Inget ljud! Har testat allt - tror vi i allafall. Har någon något tips? Inte ens musikaffären eller de som levererar keyboarden vet hur man gör... Tacksam för svar från någon vänlig själ!!
×
×
 • Skapa nytt...