Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

XzzXzz

Medlem
 • Antal inlägg

  45
 • Gick med

 • Senaste besök

Om XzzXzz

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10
 1. Har tagit upp protjekt "omöjligt" igen =) Sammanfattning TelefonJack 1 har ett par sladdar där uppe o där nera Telefon 1 Har 2 par där nere men inga där uppe. TelefonJack 2 har ett bar där nere o inget där uppe Tellefon 2 har 2 par där nere Där nere = närmast där plast biten kommer in Fick för mig att förra gången jag var här så sa nån att telefonerna oxå skulle ha ett par uppe o nere Men när jag kopplar så får telefonerna ingen signal. Telefon 1 & 2 är trådlösa När jag sätter ADSL modemet TJ1 <-> ADSL <-> T1 så bryts bredbandet när jag använder T2. (TJ2 <-> T2) När jag sätter ADSL modemet TJ2 <-> ADSL <-> T2 så bryts bredbandet när jag använder T1. (TJ1 <-> T1) Så det var allt jag kunnde komma på nu. Att jag tog upp protjektet igen är för att jag har sett att WinVista BETA har släpts. Skulle vilja testa den men eftersom pappa ringer mycket så går det ju inte. [inlägget ändrat 2006-06-10 21:49:08 av XzzXzz]
 2. Jo kanske. Får bli att fortsätta leta =)
 3. Mina data kunskaper är nog rätt bra. Går på gymnasie i Lidköping, Teknik med IT inriktning. Men jag hittade en intresant tidning Computer Sweden. Nån som har några erfarenheter av dem ??? Räknade snabbt ut att varje nr kostar 4kr plus att man verkar på med några andra tidningar ibland.
 4. Hej hej! Skulle bara vilja fråga efter en pc-tidning. Har de senaste nätterna inte kunnat såva så jag har läst några av mina gammla pc-tidningar. Men jag har redan läst dem några gånger. Har ni några förslag på en tidning. Vill att den ska innehålla recensioner, artiklar om nya prudukter..... Nu fick jag hjärn-släpp lista bara alla pc-tidningar ni rekomenderar. [inlägget ändrat 2006-05-16 07:04:11 av XzzXzz]
 5. (Vet inte var jag ska lägga tråden så får bli här) Detta är ett ämne jag sett allt mer på sista tiden. Att allt fler klagar på Microsofts för att de är störst. Har tillomed för mig att jag läste att nån försökte stämma Micro för att ha dominerande stälning i data branchen. Vad tycker ni om Microsoft ??? Enligt mig är de som klagar på microsofts stälning embart avundsjuka på att de gör bra produkter. Enligt mig iaf gör de det. T.ex vi som använder datorer dagligen vill ha gratis produkter till datorn. Tänk om de inte hadde jort Internet explorer skulle internet vara lika stort som det är i dag iså fall ??? O framförallt skulle webbläsare vara gratis ??? Såg även nyss att nån försökte stämma Vista för att ha Internet Explorer 7 som standard instälning. Fattar inte varför de klagar. Om man vill ha t.ex firefox är det ju bara att ladda ner det med IE7 men skulle det vara lika lätt om inte IE7 eller nån annat webläsare inte var installerat ??? Så vad tycker ni ??? PS! Finns säkert en sån här tråd redan men kunde inte hitta nån så om det finns länka mig gärna.
 6. Ja jag har varit där o kollat men enligt dator "Bara en skärm".
 7. Jag är inte så säker på att det inaktiveras med atomatik. Eftersom när jag köpte datorn viste jag inget (Nästan) om datorer så jag använde det integrerade. Men idag använder jag grafikkortet men när jag försöker använda det integrerade fungerar det inte. Finns det program som kan fixa två skärmar ???
 8. Har länge velat ha två skärmar till min dator. Så jag gick upp på vinden och tog ner en gammal skärm. Koppla in den i det integrerade uttaget och häll tummarna att nått skulle hända. Men icke sa Nicke. Fick ett tips om att jag skulle gå in i BIOS o ändra lite inte hitta jag nått nyttit där. Så nu vänder jag mig till er IDG'are (Inget dåligt altså). Men vet ni hur jag ska göra ??? och föresten behöver jag nått program, drivrutin sen när jag ska föra över musen från ena skärmen till den andra. Ska kanske säga att skärmen jag har nu är koplad till ett AGP-kort.
 9. Ok. Fattade nog lite =) Iaf. tele sladen som kommer från telefonen ska de oxå vara kopplade som utagen på väggen ??? Alltså både där uppe och där nere ???
 10. Tyvärr är det fortfarande fel märkte jag nu på morgonen. Jag har två telefonjack (4 men 2 som används). Vid varge telejack finns en trådlös TF. När jag kopplar modemet till TFJ1 (TFJ=telefon jack) så stannar modemet när man ringer vid TFJ2. Kopplar jag modemet till TFJ2 så stannar modemet när jag ringer vid TFJ1. Det måste vara felkopplat nånstans va ??? PS! kan nån förklara vad serie- och parallelkopplat är.
 11. Tackar. Hittade felet. Skämms nästan för att säga vad felet var. Men... Det var inte kopplat till första jacket =)
 12. Vet att jag startade en sån här tråd för några månader sedan men hittar den inte nu. =/. Iaf. Nån som kan skriva en liten guid om hur man kollar tellefonjaken efter fel. Har för mig att cmd (Tror jag han hette) sa nått om att telefonjacken kunde vara fel kopplade eftersom IUK bryts när man ringer. Berätta gärna vilka utag som ska vara kopplade på sätt1 och vilka som ska vara på sätt2. Jaja jag vet att jag är dålig på att förklara men ni fattar nog =)
 13. Fel av mig. Såg ni vad som stod här innan glöm det. Det är en speciel telefon som gör att uppkoplingen bryts. Kan det vara en ledtråd ??? Den hadde fyra trådar men kontakten var inte av modelen rund utan mer form som en ljuslåda. [inlägget ändrat 2005-12-14 17:34:37 av XzzXzz]
 14. Iså fall borde den jag använder nu vara första. Jag använder mig av en internet/telefon förlängningssladd kan det vara det som är problemrt ???
 15. Ok hur vet man att det är första jaket ??? Har för mig att jag fick med nån lapp om det när jag köpte ADSL:n men var är lapen nu =?
×
×
 • Skapa nytt...