Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jah bengt

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Problemet med opera mini på min telefon är att jag får ett felmeddelande i stil med "minnet slut" oavsätt vilken sida jag försöer nå. Detta är ett känt problem på vissa mobiltelefoner, och det listas till och med på opers hemsida. Det finns ingen direkt lösning på det. Jag vill alltså få det att fungera i den vanliga webläsaren, om inte nån har något tips på nån annan som tros kan fungera??
 2. Ok, det här kanske har disskuterats förut, men jag hittade iaf inte exakt den info jag sökte. Så: Jag kan inte logga in på mitt gmail-konto från min Nokia 3120. Har provat med både den inbyggda webläsaren och med Opera Mini, den sistnämnda fungerar i princip inte alls, till någonting. Jag kan nå inloggnings-sidan men när jag försöker logga in så kommer jag bara tillbaka till där jag började. Inga felmeddelanden eller någonting. Har varit i kontakt med både Gmail-supporten (dom kunde inte ge några direkta svar på rak arm) och med Comviq, dom fattade typ inte vad jag pratade om. Någon som har nåt tips? Föresten, är det Min telefon eller är det Comviq som måste stödja SSL för att det ska fungera? Teknikerna på Comviq viste för övrigt inte vad SSL-kryptering var för något som dom gissade att dom inte stödjer det... Tacksam för alla tips!
 3. Är det dumt att köpa en på 400W om den jag har nu är på 350W? Kan några komplikationer uppstå? Behöver jag extra kylning på nåt vis??
 4. alrighti then! en till mojeng: hur svårt är det att själv montera en in en ny nätdel? Jag kikade lite och det verkade inte vara så himla mkt slddar som det först såg ut, det måste ju vara max tio ställen man ska dra dom till eller??
 5. ser ju nice ut. antar att det låter mer ju mer W den har eller? behöver jag så där många W:n?? jag har knappt nåt i datorn liksom... Finns det nåt erkännt bra/ok budgetmärke vad gäller nätisar? EDIT: Föresten en annan pryl; när man mäter storlek på chassifläktar (t ex 80mm) är det då från sida till sida, alltså rakt över, eller är det snett från hörn till hörn ("diagonalt" på akademikerspråk)?? [inlägget ändrat 2005-12-13 22:43:46 av jah bengt]
 6. Ok, allihopa nu, vilken är den BÄSTA nätdel jag kan få för, säg 500 SEK?? Den jag har nu är på 350W och jag tror inte jag behöver mer alltså. När jag säger bästa så menar jag BÄSTA, alltså så tyst, stabilt och pålitligt det kan bli för 500 spenater. Jag är idel öra.
 7. Om du har två sladdar till dina högtalare (jag misstänker att det är två stereo) så behöver du två st OUTPUTS (i stereo) från ljudkortet. kontrollera att du har det så att det inte är en INput och en OUTput, eftersom det inte kommer någon signal ut från inputen. har du två outputs och du bara får ljud ur den ena så är det nåt fel som är trasigt nånstans. om det är mjuk- eller hårdvaran är svårt att säga så här på rak arm. lycka till! EDIT: Snokade lite och det verkar som att din dator inte har mer än en stereo-otgång. Du måste i så fall skaffa ett nytt ljudkort som klara 4.1 ljud. [inlägget ändrat 2005-12-12 23:42:41 av jah bengt]
 8. beror nog på vilket program du använder, men i exempelvis logic så lägger du bara effekten anting på insert eller på en bus som du skickar signalen till (beroende på vilken typ av effekt det rör sig om) så kommer det ljud du styr in att färgas av effekten. eller? använder du ngt annat prog kan det skilja sig något.
 9. ok, men låt säga att jag försöker mig på att bara byta fläkten, som erik beskrev, finns det då nån risk att jag får en kyss från nätdelen? även när strömsladden är utdargen. lagrar den ström på nåt vis? är det svårt att komma in till fläkten? vilken typ av nätdel ska man köpa om man vill ha en ny? spelar wattantaket någon roll? hur vet jag vad jag har för nätdel nu? mkt frågor här men jag behöver verkligen hjälp.. tack! [inlägget ändrat 2005-12-11 22:05:34 av jah bengt]
 10. Fläkten som sitter bak på datorn, längst upp i höjd med nätdelen (ni vet vilken jag menar?) har i princip slutat fungera, vilket brukar få till följd att datorn blir överhettad och krashar. Den går att få igång om man knackar lite på den från utsidan. Hur löser jag enklast det här problemet? Har försökt damsuga från utsidan men det gav inget resultat. Är tillräckligt okunnig för att våga skruva bort nätdelen (vilket jag antar att jag borde??). Har öppnat chassit men man kommer inte åt. Ska jag köpa nytt, och i så fal vad? en fläkt? en nätdel? hala chassit??
×
×
 • Skapa nytt...