Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

film__mannen

Medlem
 • Antal inlägg

  329
 • Gick med

 • Senaste besök

Om film__mannen

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1983-04-06

Profil

 • Ort
  Falun
 1. Kollar på film.. när jag inte är här, är jag både här och där, då och då:-)

 2. Jag försöker få svar på min fråga igen nu när det gått några dagar förbi allt firande utifall att det loggat in någon kunnig knallhatt vid det här laget;)
 3. Hej alla kunniga människor! Jag har alltså ett problem som yttrar sig enligt följande: När jag trycker på den knappen (en gång utan att jag håller in knappen) som öppnar cd/dvd släden på min burk så tror den att jag trycker på den flera gånger vilket resulterar i att cd släden får spasmer och åker in och ut tre gånger i snabb följd och stannar inne. Det är inte förren jag trycker på knappen en andra gång därefter som släden inser att jag tryckt för att att den ska stanna ute. Jag undrar nu om de finns något sätt att rensa cd/dvd drivens catch eller vad man ska kalla det så att den förstår att en knapptryckning betyder att släden ska åka ut och stanna ute så att det går att lägga i en skiva utan att stressa;) God Jul och gott nytt år önskar jag eder alla:)
 4. Nästa gång du svar på en fråga här på forumet så bör du läsa frågan mer noggrant. Man behöver inte få något konstaterat som man redan vet och om du läser frågorna mer noggrant så finns det större chans att du lär dig mer om det du vill inbilla andra att du själv redan vet instället för att förtydliga det du inte vet.
 5. Jag behöver inte tro för jag vet att det går att ladda ner filer från rapidshare med downloadmanagers. Det finns ingen Pro version att jämföra med utav Orbit (Orbit är gratis) och om du syftar på Rapidshare så heter det Premium och då fungerar det utmärkt att använda download managers.
 6. Tjena! Jag har använt Orbit downloader länge utan problem men plötsligt en dag efter att jag installerade ett Internet Explorer tillägg (IE7 Pro) så kan jag inte längre ladda ner filer från rapidshare i dess fullständiga storlek, bara filer på ca 8 kb utav 100 mb) när jag använder typ alla download managers utom den download manager som finns inbyggd i tillägget i IE7 Pro (men den är inte bra nog för mig, jag vill ha tillbaka Orbit när den är som bäst lixom). Jag har kollat över inställningarna i orbit och återställt alla inställningar till dess ursprung och jag har även testat andra nedladdningshanterare och kollat över dess inställningar men inga klarar att ladda ner rätt storlek oavsett vilken rapidsharefil jag försöker med. Jag har testat att avinstallera alla tillägg i både IE och firefox och därefter försökt installera på nytt och mellan varje försök så har jag startat om datorn men problemet kvarstår. Jag har även gjort systemåterställning men problemet kvarstår. Jag tänker inte installera om mitt Windows Vista Home Premium även om jag känner mig ganska säker på att det löser problemet. Jag har inga andra problem med andra nedladdningar eller några andra problem med systemet. Vet någon hur man rättar till detta problem? Utan att tipsa om alla försiktihetsåtgärder och säkerhetskontroller som jag vet är bra att göra.
 7. Tack för alla svar, nu känner jag mig ganska lugn
 8. Drivrutiner för tangentbord och möss, hur viktigt är det att uppdatera dessa. Kommer musen och/eller tangentbordet bara sluta att fungera en vacker dag om man struntar i att uppdatera eller? Måste man stänga av modemet under tiden om man avinstallerar för att sedan installera nya drivrutiner till nätverkskortet?
 9. okej men hur ska jag annars veta när mina drivrutiner sjunger på sista versen då, finns det någon bättre sajt eller något bättre program då kanske?
 10. Jo det var ju bra, men snälla någon.. please calm my senses
 11. Okej tackar, fast jag tror inte att jag vågar avinstallera drivrutinerna. Jag kommer nog att köra på som nu tills jag verkligen får något problem, även om det är dumt, för jag känner mig så osäker :-/ Vad är det värsta som kan hända om jag inte uppdaterar denna ovan då? Sen står det att jag måste uppdatera min Network Adapters Realtek RTL8168/8111 Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.0) också. Jisses, 'network' det låter som att man riskerar att bli utan internet om något skulle gå galet där. Nej fyfan vad obehagligt.. Och sen System Device: NVIDIA nForce System Management drivrutinen. Vad är det värsta som kan hända om jag struntar i att uppdatera denna då?
 12. Är det verkligen så farligt att strunta i att uppdatera drivrutinerna?
 13. Jag kollar nu på: NVIDIA GeForce 7050 PV / NVIDIA nForce 630a som jag sett på http://driveragent.com/ behöver uppdateras. Men flämt, kostar det att uppdatera drivrutinerna? Det står på denna adress: http://www.xpvistaworld.com/nvidia_geforce_7050_pv_nvidia_nforce_630a_272.htm att den är shareware (betyder väl att man bara får testa en viss tid och att man sedan måste köpa eller har jag fel) ?
 14. Om jag ingen svarar snart så kommer jag att börja grina :-( (:-D)
 15. Det känns så nervöst att behöva avinstallera :-/ Snälla, säg att man bara kan klicka på uppdatera drivrutin från enhetshanteraren. Om inte, säg då att jag avinstallerar en drivrutin och sedan laddar ned paketet med den nya drivrutinen. Var finns då mappen, som ska jag då ska installera den nya drivrutinen till? Eller, är det så att det oftast finns en setup-launcher i paketet där den nya drivrutinen ligger och att den är inställd så att drivrutinerna installeras i rätt mapp på datorn så att jag slipper bekymra mig? [inlägget ändrat 2008-05-26 19:08:35 av film__mannen]
×
×
 • Skapa nytt...