Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hoj

Medlem
 • Antal inlägg

  60
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag hade sp2 installerad men det går ej att ansluta iaf. Imorgon tar jag datorn till ett annat hem och testar ytterligare en router får se om det ger något. Hör av mig.
 2. Ja det står med i aktivitetshanteraren som RT73 USB Wireless LAN Card, ja det går att stänga av och på, det finns en knapp som man kan välja att stänga av eller på Wifi. Men det är integrerat, det är inget jag själv satt in i ett av usb-utgångarna.
 3. Fungerar inte heller, men jag testade att Konfigurera en trådlös router eller åtkomstpunkt då står de efter att den sökt: Det gick inte att identifiera någon trådlös nätmaskinvara. Kan de vara så att något är sönder?
 4. Okej, ja det ser bra ut i enhetshanteraren. ja kortet är aktiverat. router är nollställd och datorn har varit avstängd. jag kör med wpa2-psk tror jag det heter och ja får skriva in lösen. signalstyrkan är 5av5 staplar och sen hittar jag grannarnas trådlösa internet ibland med låg styrka.
 5. Installerad och klar men "Det går inte att ansluta till ConnectionPoint" Diagnosera problemet Anslut till annat nätverk Spelar det roll att jag är ansluten med kabel samtidigt?
 6. Dessa grejer har jag. Routern: Siemens Gigaset SE551 WLAN dsl/cable Datorn: Packard Bell EasyNote MH35-U-028D (Wifi) En annan dator kunde ansluta till mitt trådlösa nätverk och internet. Går in i enhetshanteraren och sen på nätverkskort, där finns: RT73 USB Wireless LAN Card Tillverkare: Qcom Technology Inc. Drivrutin: Ralink 3.0.5.0 SiS191 Ethernet Controller Tillverkare: Silicon Integrated Systems Corp. Drivrutin: 2.0.1039.1620 Fungerar ej tyvärr, men tack för hjälpen jag får.
 7. Hej! Sen jag fick min dator om-installerad från scratch av Alina Systems pga virus, så har mitt trådlösa internet slutat fungera. Även fast de är dom senaste drivrutinerna och att jag försökt på alla möjliga sätt för att få igång det. Det funka förut och jag har försökt med oskyddat och skyddat (wep, wpa2 osv). Det funkar inte hos andra hushåll heller, jag hittar nätverken med full styrka och allt men kan inte ansluta, går inte att reparera. Med kabel fungerar internet som vanligt. Och både modemen och routrarna jag testat lyser att trådlösa ska funka men de går ändå ej att ansluta. Har ställt om en massa inställningar hit och dit, har dragit ur alla kablar en hel dag och nollställt routern men icke. Detta gör mig gråhårig för tidigt....hjälp snälla! Datorn är relativt ny, max 2år.
 8. Hoj

  Grafikkort trasigt?

  Mmm, gjort det nu och de hjälpte inte. Kan de va processorn kanske? Datorn var ju på över natten, jag vet inte om åskan gick men OM den gjorde det va borde pajja i datorn då? Men jag har överspänningskydd och de funkar än.
 9. Hoj

  Grafikkort trasigt?

  Imorse när ja vakna funka varken mus eller tangenbord, antar också att bilden var frysen. Jag starta om datorn och det står "No signal input". Sen gick jag till väga på detta vis: ¤ Testa en annan skärm, samma fel no signal....... ¤ Drog ur alla tillbehör på baksidan utom skärmen, samma fel. ¤ Satte i ett grafikkort som jag vet funkar att starta windows med men inte att spela upp 3d-video/spel. Samma fel igen. ¤ Testa ta ur grafikkort och starta, och sen i med det igen och starta om. Funka inte. ¤ Tog ut båda ram-minnena och starta datorn och då pep de också en massa. ¤ Tog ut alla onödiga komponenter som nätverkskort osv, funka inte heller. Jag har bara testat VGA-anslutningarna inte Dvi-D anslutningarna. Allt sitter "bra" på plats och ingen kabel glömd. När man annars startar datorn så kommer man ju till välkomstskärmen, då har tangentbordet alltid börjar lysa, men även fast ja startar datorn nu och skärmen e svart så borde t-bordet börja lysa efter ett tag tycker jag. Musen lyser iallafall. Mus, t-bord, skärm, headset e nytt och har funkat fint i nån/några veckor. Så va e felet nu? Är det moderkortet som spökar? Ska kolla nån dag om kortet funkar i en kompis dator. //Hjälp [inlägget ändrat 2007-01-13 18:16:06 av Hoj]
 10. Hoj

  Adapter

  har hört att de finns en adapter till datorn som man kan sätta in i "skrivaruttaget" där skrivaren egentligen ska vara. Och sen sätta in skärmen i andra änden av adaptern. Finns detta och var heter den? och var kan jag hitta en adapter som gör om gamla sortens monitor kontakt till nya sortens. Gamla e ju stor, men ja behöver in med den lilla sorten i en dator. D-sub 25-pol hane till en D-sub 15-pol hona [inlägget ändrat 2007-01-11 00:19:03 av Hoj]
 11. Hoj

  Skärmen

  Okej, men vad finns de för saker så jag får så då?,,, att spelet visas på båda samtidigt? kräver det mycke till av datorn?
 12. Hoj

  Skärmen

  hEj! Har nyligen köpt en ny skärm. http://www.webhallen.se/prod.php?id=65691 Funkar skitbra hittils. MEN Jag har lite svårt att spela på den, jämfört med gamla skärmen. P.g.a storleken. Så nu undrar jag, vad behöver jag för adapter, kabel eller program för att kunna ha 2 skärmar. Lcd:en ska ja ha och kolla film på och Gamla 19-tumarn att spela på. Båda skärmarna ska vara på samtidigt, och jag ska kunna kolla på internet på lcd:en samtidigt som jag spelar på 19-tumarn. NVIDIA GeForce FX 5500 256MB TV-Out Jag kan koppla ihop så jag har TV och 19-tumarn, med en kabel, men den passar inte till lcd:en inge sånt uttag på den. Så finns där någon kabel eller adapter som löser mitt problem. Vill inte panga upp allt för mycke pengar bara.
 13. Hoj

  Game/MIDI port

  Vad används Game/MIDI port till? på ett ljudkort alltså. Något användbart?
 14. Hoj

  OpenGL?

  nej, men borde den inte fixa det under själva installationen.
 15. Hoj

  OpenGL?

  Har köpt ett Club3d ATI Radeon X1600Pro 512MB AGP från Alina system och när jag skulle köra cs kunde ja bara ha på Software Mode.,Video bla bla kunde inte stödjas. De borde funka eftersom de är sprillans. Va e felet, vill ha på OpenGL?
×
×
 • Skapa nytt...