Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MarcusEllby

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag klockade min K6II 450 till 550 MHz men då frös datorn ibland. När jag sänkte till 500 MHz fungerade den felfritt. Fast 450 till 500 är ingen stor skillnad så frågan är om du ska överklocka den överhuvudtaget.
 2. Datorn har varit väldigt instabil länge och ibland har bara 32 av 96 MB av minnet testats och sedan har den stannat vid id av hårddisken. Ibland har den kommit så långt som till w98 startup bild och sedan fryst. Men det har oftast gått ok efter några tryck på reset-knappen, men en dag så hände ingenting... Jaja, ett bra skäl till uppgradering iaf
 3. Min dator (k6II 450 på ett AOpen mx59pro och med creative tnt2 vanta) startar ej. Fläktar (cpu & nät) går igång + att hdd & cd´n får ström men där stannar allt och datorn kommer inte längre i uppstarten. Jag har provat att reseta bios plus byta ut alla komponenter (grafikkort cpu minnen) plus startat datorn med bara grafikkort i osv. & bytt ut backup batteri. Jag kommer inte ens in i biossetupen, finns det nån hårdvaruexpert som kan hjälpa mig?
×
×
 • Skapa nytt...