Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

xbox_ice

Medlem
 • Antal inlägg

  20
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. hehe det är inget skolarbete kommer använda det till ett program sen okejj, det fatta jag inte mkt av, skulle du kunna va snäll och göra ett exempel i Visual C# och sen lägga upp projektet här, använd http://www.skickafilen.se/ för att ladda upp filen lr ngt annat skulle va riktigt snällt.
 2. hej skulle nån kunna va snäll o skriva lite codes tack första gången man startar programet vill jag att en "mapp bläddrare" kommer upp och då väljer man en mapp som den alltid ska komma ihåg . sen ska den varje gång programet startar kolla om det finns en mapp i den mappen man valde med ett visst namn låt oss säga, majs. Om mappen majs finns ska det komma upp en form med en textBox och en OK knapp. Om man skriver banan i texboxen och trycker OK ska mappen majs byta namn till banan. om nån skulle kunna fixa detta skulle det va snällt det bästa skulle va om ngn kunde göra detta och lägga upp project mappen
 3. det hade jag inte men det funka nu ^^ tack så mkt
 4. jamen det har försvunnit på datorn, så jag vill kopiera det från en annan och lägga in
 5. vart ligger xp inbyggda visningsprogram??
 6. fortkavarande samma fel, lyckades komma in till bios menyn fast då la tagentbordet av
 7. ska man flytta jupmer till reset o starta då? står inget vidare detaljrikt i manualen
 8. har bytt ut moderkortet och grafikkortet och när jag startar datorn står det vilka enheter som är anslutna och Cmos Checksum Error: Default loaded. tagentbordet svarar bara ibland så det går typ inte fortsätta och när man väl lyckas med det så kommer det bara upp en svart ruta med ett _ blinkade
 9. har köpt ett nytt nätagg som har en jordkabel, var ska den sitta?
 10. kan man bara ta en skruv som passar
 11. det var inget det var hål till kylaren över norbryggan lt vad det heter. Så det ska va distanser där det finns skruvhål, har distanser till alla hål fast jag saknar en skruv, gör det ngt?
 12. kan man ha där det är "små" hål som inte är till för skruvar?
 13. kan man ha distanser under moderkortet där det inte finns ngt hål lr ngt sånt?
 14. har bytt ut orginalkylningen mot en zalman fläkt och undrar om det gör ngt om det inte är en fläkt inkopplad på kortet? man måste fortkvarande sätta in molexen va?
×
×
 • Skapa nytt...