Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

henrik d

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

Om henrik d

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1974-04-01

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  Göteborg
 1. Igång igen 10.30, får se om jag får något svar på varför det vara nere. one.com är inte alltid så pigga på att tala om varför liknande saker händer om det inte beror på planerade serveruppdateringar...
 2. Jag kommer varken åt www.one.com eller min webbmail hos one.com. Men mailservern verkar fungera, jag kommer åt den via telefonen. Min hemsida som ligger hos one.com fungerar.
 3. Intressant. Ska undersökas. Tack! Vid export av data till excel från vårat affärssystem försvinner radbryt från längre textfält och det skapar problem för användarna pga excels begränsning på max 255 tecken per rad i en cell. Koden lägger in radbryt var x:te tecken i celler som har fler än y antal tecken. Knappast nobelprisnivå alltså men användare utspridda lite överallt i världen är intresserade av att kunna köra makrot på sin dator.
 4. Jag har ett enklare makro skrivet i VBA för excel som jag kan behöva installera på flera användares dator. Finns det någon enklare sätt än att manuellt kopiera in koden i deras personal.xls?
 5. Jag tror inte att Kristihimmelfärdsafton finns som dag.
 6. Jag har använt Svenska Helgdagar i Google Calender sen den kom, i början var något ofullständig men fler och fler dagar har hittat in i kalendern som vi anser som helgdagar även om de inte är röda helgdagar. Synd bara att alla dagar i röda, julafton är ju inte röd men en ledig dag vilket i mitt fall innebär full arbetsdag om dagen före är vardag. Man kanske skulle förklara vad skillnaden är mellan svart dag och röd dag, så såg det iaf i min gamla fickkalender från skoltiden... Men frågan är egentligen: var rapporterar man in fel i den kalendern? Kristi himmelfärd står med som både 1/6 och 2/6.
 7. Går det att dölja en kolumn för vissa användare men visa den för andra baserat windowsinloggning? Jag skulle vilja lägga in en kolumn som bara jag och två till ska se och kunna editera i, resten av filen ska alla andra som har tillgång till filen kunna se och editera.
 8. kommer inte åt något som ligger under one.com. varken mail, egen hemsidan eller one.com
 9. funkar det inte att titta på saker som spelar upp på VLC (eller annan mediaplayer) via VNC?
 10. Jag försöker att logga på min gamla dator mha VNC så att jag kan logga på den med nya datorn. Men jag får det inte att fungera. Jag hittar ingen bra guide på hur jag borde göra. Jag har comhem och ett Cisco EPC2425-modem. Gamla datorn kör XP Home, har VNC-server installerad. Nya datorn kör Vista, har VNC viewer installerad. Jag får ingen kontakt med gamla datorn. Det var inte så enkelt som jag hade hoppats. Någon som kan hjälpa, ev peka på en guide/manual? Jag är inte intresserad av att komma åt någon av datorerna hemma utifrån.
 11. http://www.google.com/calendar Server Error Google Calendar is temporarily unavailable. Så har det sett ut hela förmiddagen...
×
×
 • Skapa nytt...