Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

/isupp

Medlem
 • Antal inlägg

  20
 • Gick med

 • Senaste besök

Om /isupp

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  gasby
 1. Om jag inte får bort det här meddelandet och kan installera uppdateringarna kommer jag att formatera om. Updates were unable to be successfully installed. The following updates were not installed: Update Rollup 1 for Windows 2000 Service Pack 4 (KB891861) Cumulative Security Update for Outlook Express 5.5 Service Pack 2 (KB911567) Security Update for Windows 2000 (KB914389) Security Update for Windows 2000 (KB917422) Security Update for Windows 2000 (KB920958) ((((((((((( ((((((((((((((
 2. Jag undrar om det finns något bra program för att ta bort rootkit, alltså en rootkitborttagare? Undrar bara i allmänhet om det finns..
 3. Jag har fått in någon skräp i datorn som heter 'drsmartload'. Ddsmart och drsmartload med flera konstiga filer lägger sig i C:\ och har oftast en ikon med en svart rektangel med ett turkost fält längst ned som 'skugga'. Hur ska jag få bort denna skräp? I aktivitetshanteraren har jag sett en process som heter "Project1" vilken förmodas vara relaterad till drsmartload. I systrayen har även ikon identisk till Google Toolbar poppat upp, tydligen någon toolbar som heter UCmore. Om man är inloggad som gäst drabbas man verkligen av detta? Aktiverade gästkontot och loggade in som det och det var då jag märkte detta. Jag har även fått upp meddelanden om "general stack fault", "16-bit Windows Subsystem" och liknande, men de har jag klickat bort och jag har inte fått de meddelandena på 5 timmar än. Någon som har en lösning hur jag blir av med denna trojan, alltså drsmartload.exe och allt som har med det att göra? WebRoot Spy Sweeper ska klara av rensning har jag läst, men de verkar vilja ha betalt för att genomföra borttagningen..
 4. Ursäkta, dum fråga men jag undrar hur man egentligen öppnar en Xbox (inte 360, jag har den första).
 5. Ofta hör man när man snackar om det som hindrar processorn (och dess relaterade hårdvarudelar i datorn) från att bli för varmt - att det är "fläktar". Jo, vad händer om man söker på intel.se, intel.com, micro-soft.com och symantenc.com på Google? Man får 0 träffar. Det beror också på att dem (domänerna där webbsidorna finns alltså) inte har några öppna forum eller pdf-arkiv där man har rätt att skriva uppsatser. Sök på ibm.com och sun.com och du får ett annat resultat. (Men på de sistnämnda platserna kan du skriva uppsatser om du vill, därför så många pdf:er) Det är ingen fläkt utan en NÄTDEL/nätaggreggat, eftersom den inte ger någon luft i annat än processorn. Därför är det naturligt att säga nätdel. Man säger inte "breeze" på engelska utan power supply, det vill säga NÄTDEL. Annat som jag inte tycker är bra med 'fläktarna' är att det räcker att nudda dem med en pinne eller annat starkt, avlångt föremål och den sugs in i nätaggreggatet. Detta problem finns inte på stordatorer. Att nätdelen är tyst betyder inte heller att datorns maskinvara riskerar att skadas, utan det är processorn som antagligen kommer att stängas av när den blir för varm. Håll till godo med engelska och skriv nätdel (power supply).
 6. Jag har stött på en sida som kräver att man använder Internet Explorer 6 eller senare. Just nu har jag version 5.0. Men jag kan inte uppdatera till IE 6 från 5.0 med Windows Update. Meddelandet "Setup was unable to download the required components Please make sure you are connected to the Internet, or try to run Setup again later" dyker upp under installationen. Vad ska jag göra åt det?!??! Har även laddat hem och försökt installera IE 6 SP1 från Microsoft Download Center, men jag får ett liknande felmeddelande (där det står "Setup was unable to download information about available installation sites. Setup may have been unable to use your current proxy server settings ...").
 7. /isupp

  Sajt

  Det stämmer att den inte är det ja - men "mail" på engelska är inte bara elektronisk post - alltså: "jfr. m. 'mejl', som på svenska bara är elektronisk post, på engelska kan det däremot vara vilken post som helst, såväl oelektronisk (pappersbrev) som elektronisk".
 8. Finns det något gratisprogram där man kan skapa egna (transparenta) SVG-bilder?
 9. Är jag den enda här som lagt märke till Microsofts banner för Office som dykt upp på bland annat n24.se? Kommer inte håg just nu vad det stod, men det var något i stil med "Inkorgen har lika många brev som det finns folk i tunnelbanan i rusningstid". Den är inte något märkligt, men vad jag inte förstår är budskapet. Är budskapet att få folk att uppgradera från äldre versioner, eftersom när man håller musen över någon äldre Office-version får "Wow, 10 nya mejl!". // [inlägget ändrat 2006-02-17 20:27:38 av <font>]
 10. Kan Dells USB-minnen användas i andra datorer än Dells "egna"? Jag har testat med ett Dell USB-minne som kom med min andra dator i en hp-dator, och vanligen får man upp en påminnelsefönster om att ny maskinvara har hittats eller liknande, men denna gång fick jag inte upp detta. Fungerar det i andra datorer än Dell eller inte?
 11. Vet inte riktigt var jag ska posta detta, men hur ska jag kunna få html-sidor visas i "helskärm"? Nu menar jag inte som F11 utan att i princip allt som startmenyn, även det översta verktygsfältet som brukar synas om man trycker F11, döljs. Bara själva HTML-sidan syns. Detta är något som jag tänkt att bara jag själv ska använda så det spelar ingen roll om det är något som te. x. bara fungerar i IE. Kan detta fungera på något sätt med en Activex-kontroll? Men jag vet tyvärr i princip ingenting om hur man infogar en ActiveX kontroll på sin hemsida med "värden"/"CLASSID", detta med ActiveX är något jag helt enkelt bara inte begriper. Däremot har jag VB 5 så jag kan skapa en.
 12. Nu har jag fått ett grafiskt problem när det gäller bildspel i PP. Jag valde en gång alternativet "Informationskiosk (helskärm)", och när man har bildspelet igång då så är uppdateringsfrekvensen 60 Hz (jag föredrar 85 Hz eller högre). Nu valde jag istället alternativet "Visad av föredragshållare (helskärm)" men fortfarande är uppdateringsfrekvensen 60 Hz. Något har ändrats. Det är just bara när jag väljer bildspel i PP som uppdateringsfrevkvensen ställs in på 60 Hz, tidigare har jag inte haft detta problem. Känns inte så bra för ögonen med 60 Hz uppdaternigsfrekvens och skärmupplösningen 1280x1024 på min skärm (Dell m992). Tidigare var uppdateringsfrekvensen 85 Hz när alternativet "Visad av föredragshållare (helskärm)" var i bockat.
 13. För varm överklockad processor kanske kan vara en orsak? [inlägget ändrat 2005-12-14 16:52:03 av Olov Sund.]
 14. Jag känner att jag måste skriva av mig här, med tanke på de starka känslor beträffande anmälningsfunktionen jag fått. Så här gick det till: Någon anmälde först ett inlägg från mig. Det tror jag handlade om ett tips om att ladda ner "olagliga kopior" av programvara. Då förstår jag varför det kanske blev anmält. Senare, nu idag eller igår, såg jag att tråden "failure notice" anmälts, av en hittills okänd anledning. Kan ni inte vara snälla och argumentera mot det som är "olämpligt" i mina inlägg, istället för att anmäla dem? Varför ser man inte heller vem och varför inlägget är anmält? Tidigare på artikelforumet såg man åtminstone vem som anmält det men det kan man numera inte. Att få ett inlägg anmält sådär får mig bara på ett dåligt humör varje gång.
 15. Vet inte om jag postat rätt, men titt som tätt går det inte att skicka meddelanden på yahoo utan får "failure notice" istället. Varför???? Fortsätter det så här byter jag tjänst! Här är en del av det som fanns med i meddelandet: "Remote host said: 571 (en e-postadress) prohibibited. We do not relay Giving up on (en ip-adress?) "Remote host said: 550 Error: Windows executable files not accepted. " "Remote host said: 550 Error: Bad attachment file name extension: exe" Fråga: Av vilken anledning har mitt inlägg anmälts? För 2 gången på kort tid har jag fått ett anmält inlägg. Försök komma med motargument och ifrågasätta det som ni anser är "skumt", istället för hålla på att anmäla till höger och vänster. [inlägget ändrat 2005-12-01 09:59:14 av /isupp]
×
×
 • Skapa nytt...