Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

bjarne_oberg

Medlem
 • Antal inlägg

  143
 • Gick med

 • Senaste besök

Om bjarne_oberg

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1981-09-09

Kontaktinformation

 • MSN
  bjarne_oberg@hotmail.com

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  HÄRNÖSAND
 • Intressen
  min son är det högsta på listan :)
 1. hej hopp! Osäker om det är rätt forum, men tänkte om någon/några kanske kunde hjälpa mig. Jag har den SENASTE xbox 360, en Panasonic (50" med allt förutom USB kontakt) samt detta biohemma http://www.siba.se/product/10435846/andersson-dvh-1-1-5-1-hemmabio-?ref=section&sec=92620959261696. Har kopplat så här NU: Tv - xbox med HDMI xbox med VGA (ovanför HDMI kontakten), med RÖD, BLÅ, GRÖN, VIT, RÖD till biohemmasystemet, jag får lite dovt ljud men händer inget när jag höjer. Jag har även optisk kabel mellan biohemma och xboxen, utan resultat. Det lyser i både xboxen och från biohemma (krockar kanske?) Lite hjälp av någon??
 2. Har haft kontakt och använder man F-secures supportverktyg som samlar ALL INFO om brandväggen och i den ZIP filen finns det en fil som heter ALERTLOG.DAT som innehåller alla loggar från F-secure:s intrångsförsök och eventuella intrång.
 3. Hej! Jag har haft en otroliga "tur" att några "underbara" människor försökt ta sig in i min dator, nu snackar vi mellan 150-250 gånger under några få dagar. I F-secure sparas ALLA loggar, vilket jag vill få ut, då detta är av stort intresse för POLISEN, då jag anmält detta en gång tidigare utan resultat. Då under samtalet med Polisen kom ungefär 50 till försök blev polisen plötsligt intresserade och vill ha del av loggarna. VART kan man hitta dessa på datorn? Jag VET hur jag hittar dom på brandväggen, men någonstans måste dom väl ändå sparas på datorn? Please help!
 4. lösningen var att gå i felsäkert läge om inget av dom ovanstående alternativen fungerar. Det konstiga för mig var att när jag gick i felsäkert läge fanns inte programmet med, inte heller när jag startade om datorn. Vi körde med fjärrskrivbord, men inget av det som jag redan hade gjort, gjorde hon annorlunda.
 5. Jag tog kontakt med Norton, och problemet är nu löst. Tack för hjälpen
 6. jag har kört det programmet och startat om datorn. Norton finns trots detta kvar på datorn.
 7. Hej. Lite osäker om det är rätt tråd, men jag vill avinstallera Norton Online Security, men jag kommer inte längre än när det står Please wait while Windows configures Norton Online Security. Programmet medföljde när man installerar Windows. Jag vill inte betala för ett skydd när jag redan har ett som fungerar perfekt. Kan någon hjälpa mig?
 8. Okej, men man får inte fler kanaler eller bättre bild? Bara att man slipper ha en box?
 9. Tja! Jag har en Panasonic HD-tv med CI ingång, eller som jag har förstått ska man kunna ha en CA-MODUL i det "facket". Jag har Tele2 som levererar tv till mitt hyreshus. Det jag nu undrar är vad det egentligen är för skillnad att ha en CA-MODUL i tv:n? Måste man ha digitalboxen ändå? Får man fler kanaler om man går på typ Media Market och köper ett CA-modul? :S
 10. precis. Inte ens Jamos egna hemsida. Kanske ska skicka ett mail till dom :S
 11. Hej! Jag har ett JAMO SW80 biohemma system jag funderar på att sälja iväg, använder inte det så mkt. Men har svårt att hitta någon info om det. Inte ens på www.jamo.com . Sen har jag ett Denon AWR-1802 som jag hittat en likadan för 1900 kr begagnad.. Frågan är hur mycket man skulle kunna ta för allt?
 12. Står att jag inte har behörighet att ta bort filen.. Jag är ADMIN på datorn. Enda användaren
 13. Japp.. Jag har nu provat att göra om det FLERA gånger, samma resultat..
 14. ////////////////////////////////////////// Avenger Pre-Processor log ////////////////////////////////////////// Platform: Windows NT 6.1 (build 7601, Service Pack 1) Sat Jul 02 09:30:07 2011 09:30:07: Error: Invalid script. A valid script must begin with a command directive. Aborting execution! //////////////////////////////////////////
×
×
 • Skapa nytt...