Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jankhan

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. jankhan

  data

  ja, jag har XP på båda hddiskar och kan se andra filer i mina dokument. [inlägget ändrat 2005-09-30 13:38:56 av jankhan]
 2. jankhan

  data

  Även så gjorde jag och sökte men inget hittade jag! Vad mer kan jag göra för att hitta mina mail i inkorgen? Hjälp! Förresten jag skulle vilja även flytta ett DVD player program från ena hårddis(slave) till den andra(master) hur gör man då? är jätte tacksam om nån skulle kunna förklra de två saker för mig mer specifik?
 3. jankhan

  data

  Här är jag inge! Gör precis vad som ni har skrivit men få inget resultat. Använder mig även av sökprogrammet "copernic" men får inget. Jag hundra på att matrerialet finns men att inte kan hitta det. För jag har inte raderat nånting. ! VAd skall jag göra!
 4. jankhan

  data

  Hej och tack för svaret! gjorde precis på samma sätt som du beskrev men utan nåt resultat. vill bara påminna om att det gäller Microsft outlook och inte outlook express.När man vill imprtera så finns inget alternativ för att importera från Microsoft outlook till microsoft outlook! Har detta nåt betydelse i, att jag hittar inget när jag går efter dina anvisningar)? [inlägget ändrat 2005-09-27 01:20:09 av jankhan]
 5. jankhan

  data

  Häromdagen köpte jag en ny hårddisk och installerade den som master i lådan och installerade op.programmet på nytt för att ville ha ordninp på hden. Nu kan inte hitta mail som fanns i min inkorg (outlook) i den gamla hårddisken! samtliga kontaktar och mail kommer jag inte åt! Om någon kan hjälpa mig med att hitta dem. adresser och viktiga mail !
×
×
 • Skapa nytt...