Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

håkan reis

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

Om håkan reis

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1966-12-29

Profil

 • Ort
  Lund
 1. Vodafone + T630 kan också ge det resultatet... tyvärr. Startar man om så funkar det (oftast) igen. Men det kan komma plötsligt så telefonen är ju inte längre helt tillförlitlig. Det jag provade var att jag öppnade, plockade ur och satte i simkortet. Sen försvann det men det kan ha varit en tillfällighet. Men som sagt är den ny så ta den till butiken igen, det ska jag göra så snart jag hinner...
 2. Finns det någon som vet om man kan få över ett inspelat ljud som ringsignal to T630 på något sätt? Polyfoniska ringsignaler är så begränsade...
 3. Tja helt ologiskt är det inte eftersom du kan använda 7:an i bägge lägena (7=p eller hur). Men att man har laggt till en extrafunktion i upprigningsläge så man kan nå det via * där...
 4. Även om du skulle ha plats för bode dimm och sim så är det aldrig någon bra idé att blanda. Accessen på sim är bra mycket långsammare och resultatet blir att hela minneshanteringen blir lidande. Det är bara att bita i det sura äpplet och skaffa mer minne av rätt sort. Om det finns platser för minnet så är det inte farligt att prova (så länge du sätter allt på rätt ställe och rätt håll etc.) Startar den inte eller blir långsam så är det inte mycket att göra.
 5. Sorry, du har rätt Lame'r. Jag måste ha rostat till lite där. Jag hade något helt annat i huvudet, dimm/sim problematiken (de kort som kan köra både bör ej köras med annat än en sort). Jaja man kan inte ha rätt alltid :-). Det stämmer det du säger och man kommer aldrig förbi post med 100MHz om du stoppar i 66 minne, inte vad jag har sett i alla fall.
 6. Kolla även upp vad som kan göras med cascading style sheets, lite jobbig att använda i början men ger i slutändan bättre resultat. Undvik frames så mycket som möjligt. Ur usability aspect är frames en återvändsgränd, bör inte användas. Det bästa sättet att lära sig hur det funkar är att kolla in källkoden för den sida man är intresserad av.
 7. Hmm, är det kanske ett ASUS TNT kort?
 8. Blanda PC100 med PC66 - ingen bra idé. Som regel slöas hela minnet ner till den lägsta hastigheten. Dock är det nog inte det som är problemet i spelet. Om CD & HD på samma kanal så är det troligare eftersom IDE inte kan läsa från en enhet samtidigt som den skriver till en annan på samma slinga (som exempelvis SCSI klarar).
 9. Efter att ha arbetat med en del kort kan jag bara säga att överlag är kort från ASUStech och ABIT av bra kvalitet med få servicar på. TYAN har jag tyvärr liten erfarenhet av. Man bör kanske titta mer på kvalitet än bara vilka features som finns på kortet.
×
×
 • Skapa nytt...