Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ragge99

Medlem
 • Antal inlägg

  24
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av ragge99

 1. Såg denna reklamutskicks bilden(låg sedan text under den). Suttit både i Word 2013 och Photoshop Elements och försökt få till något liknande men ej lyckats. Några tips? http://forumbilder.se/DBRPM/snygg-bild-till-utskick
 2. Den varianten gick inte alls. Hittade som du sa men så fort jag försöker trycka i kommando windows + s så öppnas de j-la sökfönsrtet till höger. Hur kan ja ta väck den kopplingen?
 3. Min dator var på mitt yangentbord och tryckte lite. Innan när jag tryckte Windows knappen + S så kunde jag göra skärmklipp genom OneNote. Nu när startas sökfunktionen istället i Windows 8(ska inte bara skylla på min dotter, kan vara efter uppdateringen till 8.1). Hur jag än ändrar i OneNote så förblir det så. Använder just den funktionen dagligen. Kan någon hjälpa mig?
 4. Ingen som kan ge exempel på en färdig router med de funktionerna jag är ute efter?
 5. Nu är jag med. Lägger alltså in annan programvara,DD-WRT. Ska jag försöka hitta någon som säljer det förinstallerat och klart någonstans.
 6. Ja,hastigheten får man väl prova sig fram,de ska ju gå att surfa,bara jag vill stoppa att de streamar t.ex fotbollsmatcher för då går de snabbt i taket. Vad ska jag titta efter på prisjakt när jag ska söka efter en router som fixar detta eller du har lite exempel som du kan dela med dig eller förslag på bra prisvärda?
 7. Har en 4G router,Dovado Tiny MEN vill ha tag på en router som jag kan koppla in USB-modemet(använder Tre)och kunna styra trafiken. Vill kunna strypa viss trafik efter en viss enhet laddat ner visst antal MB. Varför är för att jag delar ut min 3-4G uppkoppling och vill ej att de ska stream helt enkelt för då slår jag i månadens GB man har på ett par dar.Vill de ska kunna(kör den i en buss)surfa via WiFi(kan de nu och funkar bra)men att hastigheten stryps till den som sitter och streamar.Går detta att göra på någon router? Körde ett gäng en längre bit och visade sig att de hade streamat någon match och så var den månaden fördärvad för kommande resenärer...Inte så pigg på att springa och köpa extra GB,en gratis tjänst jag har till bussresenärerna.
 8. Har lite problem. Vissa sidor som jag vill följa i min Feedly programvara går hur bra som helst att söka upp och lägga till och del går inte alls. Kan någon tala om för mig hur jag ska gå tillväga om jag vill lägga till någon av följande och följa deras blogg/kröniker? http://www.expressen.se/kvp/sport/kronikorer/tomas-axner/axner-lysande-start---kanske-ar-det-deras-ar/ Krönikör på Kvällsposten som jag gärna skulle vilja följa via Feedly http://blogg.kristianstadsbladet.se/handboll/2013/10/01/bloggar-poddar/ Handbollsblogg från Krstd Bladet. Kan lägga till den i Feedly men uppdateras aldrig. Försökt lägga till den hur munga gånger som helst men den uppdateras aldrig i Feedly. Olika Twitter konton. Vissa Twitter konton har jag lyckats lägga till där men vissa kan jag ej. Hoppas någon kan hjälpa mig eller tipsa om vart eller vilken sida man kan gå till för hjälp med sådana här viktiga problem;-)
 9. Nej, den är ifrån 2013. Vill ha det precis som du har det. Sätter du muspekaren ute typ vid vecka 15 och markera den vill jag hela veckan markers mörkt som de gör på din. Som de är nu kommer den veckan upp(till höger som på min bild)men jag kan ej i månadskalendern till vänster se att de är markerat den veckan.
 10. Gått över från outlook 2010 till 2013 och i kalendern saknar jag en funktion som jag ej kan hitta. I månadskalendern till vänster så när jag markerad en vecka så markerades den veckan med annan färg. Bra om man hoppar fram och tillbaka mellan veckor i kalendern. I 2013 så "highlitas" ej markerad vecka som innan så jag får dubbelkolla hela tiden vilken vecka jag är i när jag hoppar runt. Hoppas jag gjort mig förståd och någon kan hjälpa mig hur jag ska göra för att en vecka ute till vänster ska bli mörkare färg när jag väljer just den veckan.
 11. Har en liten firma som fakturerar lite fakturor. Glömmer att ibland ändra faktura numret så de kommer samma ibland som jag redan skickat innan(faktura nummer alltså). I kolumnen DATUM har jag lagt in så dagens datum kommer automatiskt. Skulle vilja i kolumnen jag döpt till Fakturanr fått automatiskt med dagens datum + 03 så de sett ut så här:13022103 Någon annan som har tips kanske så jag får ett unikt fakturanr baserat på dagens datum & tid eller liknande så de sköts automatiskt?
 12. Provade med IMAP men fyllade de korgarna snabbt och kostade en del att köpa xtra utrymme(våra 3 företagsadresser gällde de)
 13. Hejsan Hoppas ni kan hjälpa mig med en liten fråga. Är så att jag gått och väntat på Office 2013 och speciellt då Outlook. Idag får ja använda 3e partsprogram som funkar så där för att ha synkning mellan min bärbara dator och hemma dator. Har ej Exchange server och inte tänkt skaffa det heller. Gott och trott att med nya Outlook kommer de bli väldigt enkelt med .pst filen och ha den uppdaterad identiska i bägge datorerna och snart surfplatta via typ Skydrive. Verkar ej bli så. Men detta nämns inte så mycket om så de verkar som de är som de varit innan, man måste ha SharePoint etc. Ja kan mycket väl tänka mig ha Office 365 men hittar ej riktigt bra info om de. Kommer de förenklad version av synkning av .pst filen mellan olika datorer?
 14. Absolut men jämför du med för 4 veckor sedan sålde "alla" den. En sådan hyjpad produkt och de finns 9 som säljer(varav 3 har den i lager bara) den och bara 2 av stora aktörerna, något har hänt i alla fall. De svarar bara att de slutat marknadsföra/sälja den och den rankas som den vassaste Ultrabooken på marknaden.
 15. Någon som vet varför de flesta på prisjakt.nu plockat bort Samsungs värsting dator för försäljning? Fick svar av inwarehouse bara att de tagit ut den ur sitt sortiment. Varningslampa som lyser hos mig som funderat på att köpa den när de allra största plockar bort den ur sitt sortiment och då Samsungs värsting dator. Någon som vet något?
 16. Vad är det för något som lägger sig över mina bilder/mappar i Windows 7? Hur blir ja av med det?
 17. En sak som ja haft problem med länge är adressboken i Outlook 2007 och vill få det åtgärdat nu. I mina kontakter har ja många kontakter UTAN mail adress men när ja använder Adressboken(Verktyg/Adressbok) syns bara de med mailadresser, varför? Använder exempelvis ett program från telia att skicka SMS och den är knuten till Outlooks Adressbok men visar som sagt bara de med mail adresser. Snälla hjälp mig någon.
 18. Ska försöka förklara enkelt vad jag tänkt göra i vårat nyinköpta hus.Är så att jag idag har en Logitech DJ Wireless som jag spelar upp musik i min musikanläggning från datorn och jag är väldigt nöjd med den och tänkt använda det i mitt nya hus också. Problemet jag funderar över är att jag vill streama det till en förstärkare i "finrummet" och även kunna spela upp samma musik i uterummet som ligger vägg- i- vägg med finrummet MEN jag vill kunna ha olika volymer i de olika rummen. Inget ljud alls i "finrummet" men fult ös i uterummet och tvärtom(vintern vill man kanske ha en brakfest men grannarna vill kanske inte höra ljudet från uterummet då det ej används). Detta går ju att lösa om man sätter upp två anläggningar, en i varje rum men jag tänkte kanske att jag kunde använda förstärkaren till att driva högtalarna ute i uterummet men kunna styra volymen för det rummet ändå. Några tips?
 19. ragge99

  USB Hubb

  Funderar på att skaffa en till extern hårddisk men då måste jag skaffa en USB hubb också. Vad händer om två externa hårddiskar kopplas in på USB hubben. I praktiken delar de på en USB hubb då. Blir det mycket sämre hastighet då? Finns USB hubbar som ej behöver extern strömkälla såg jag. Orkar hubben driva runt två hårddiskar ändå?
 20. Har ett problem som jag hoppas någon kan hjälpa mig med.Har tre sata II hårddiskar där den ena började krångla och helt enkelt försvann. Starta om och den var tillbaka.Formaterade den etc. men med samma resultat.Blåste hela datorn och gjorde en nyinstallation med Vista men hårddisken försvinner efter ett tag.Köpte en ny hårddisk(Western 500GB)och installerade den.Gjorde en snabb formatering och skulle börja föra över filer till den. Försvann igen(syns ej i diskhanteringen eller enhets hanteringen)!Disken syns i BIOSet när man startar upp och går in i BIOS och den finns med vid om start men jag kan ej formatera den för jag får ett fel medd. att det ej gick. Vad är det för fel? Fel på moderkortet(8 månade gammalt)?De andra två diskarna(Raptor 74GB och Hitachi 300GB funkar hela tiden). Datorn hittar den om jag i enhetshanteraren trycker på "sök efter maskinvaruförändringar" och då kommer det upp enruta som säger att enhet E: har hittats men behöver formateras och det börjar den att göra men slutar sen och den försvinner igen. Fel på BIOS?
 21. Hoppas någon kan hjälpa mig.Alla artiklar jag läst snackar om Aero Glas och Flip 3D. Jag har precis installerat Vista Business och har ett grafikkort:8800GTS. Varför kan jag ej verken se eller aktivera dessa tjänster på mitt Vista?
 22. Har en två hårddiskar via USB till min dator.Den ena syns som den ska, både i utforskaren och som länk i Den Här Datorn. Den andre gör det inte. Enda chansen att komma åt den är i Diskhantering där jag kan öppna den men jag vill ju ha den precis som den andre, lätt att komma åt. Har formaterat om den, byt enhetsbeteckning men går inte.Provat att inaktivera den och sedan köra på den igen. Bytt USB plats etc, inget verkar hjälpa. Kan bara se den i Diskhanteraren och öppna den därifrån. Det har inte alltid varit så men jag vet inte riktigt vad som hänt. Har jag gjort någon inställning där jag talat om att den ska vara dold?Var i så fall?Suttit länge med att leta efter något sådant utan önskat resultat. Hjälp mig snälla
 23. Har en två hårddiskar via USB till min dator.Den ena syns som den ska, både i utforskaren och som länk i Den Här Datorn. Den andre gör det inte. Enda chansen att komma åt den är i Diskhantering där jag kan öppna den men jag vill ju ha den precis som den andre, lätt att komma åt. Har formaterat om den, byt enhetsbeteckning men går inte.Provat att inaktivera den och sedan köra på den igen. Bytt USB plats etc, inget verkar hjälpa. Kan bara se den i Diskhanteraren och öppna den därifrån. Det har inte alltid varit så men jag vet inte riktigt vad som hänt. Har jag gjort någon inställning där jag talat om att den ska vara dold?Var i så fall?Suttit länge med att leta efter något sådant utan önskat resultat. Hjälp mig snälla
 24. När jag ska skriva ett mail i Outlook 2003 så är där bakåt vända P(¶) överallt, före, efter meningar och när jag trycker return. Kan någon hjälpa mig? Har letat och letat, både på visa, verktyg etc. Var ändrar jag detta! kagan@telia.com
×
×
 • Skapa nytt...