Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ragge99

Medlem
 • Antal inlägg

  24
 • Gick med

 • Senaste besök

Om ragge99

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1974-07-14
 1. Såg denna reklamutskicks bilden(låg sedan text under den). Suttit både i Word 2013 och Photoshop Elements och försökt få till något liknande men ej lyckats. Några tips? http://forumbilder.se/DBRPM/snygg-bild-till-utskick
 2. Den varianten gick inte alls. Hittade som du sa men så fort jag försöker trycka i kommando windows + s så öppnas de j-la sökfönsrtet till höger. Hur kan ja ta väck den kopplingen?
 3. Min dator var på mitt yangentbord och tryckte lite. Innan när jag tryckte Windows knappen + S så kunde jag göra skärmklipp genom OneNote. Nu när startas sökfunktionen istället i Windows 8(ska inte bara skylla på min dotter, kan vara efter uppdateringen till 8.1). Hur jag än ändrar i OneNote så förblir det så. Använder just den funktionen dagligen. Kan någon hjälpa mig?
 4. Ingen som kan ge exempel på en färdig router med de funktionerna jag är ute efter?
 5. Nu är jag med. Lägger alltså in annan programvara,DD-WRT. Ska jag försöka hitta någon som säljer det förinstallerat och klart någonstans.
 6. Ja,hastigheten får man väl prova sig fram,de ska ju gå att surfa,bara jag vill stoppa att de streamar t.ex fotbollsmatcher för då går de snabbt i taket. Vad ska jag titta efter på prisjakt när jag ska söka efter en router som fixar detta eller du har lite exempel som du kan dela med dig eller förslag på bra prisvärda?
 7. Har en 4G router,Dovado Tiny MEN vill ha tag på en router som jag kan koppla in USB-modemet(använder Tre)och kunna styra trafiken. Vill kunna strypa viss trafik efter en viss enhet laddat ner visst antal MB. Varför är för att jag delar ut min 3-4G uppkoppling och vill ej att de ska stream helt enkelt för då slår jag i månadens GB man har på ett par dar.Vill de ska kunna(kör den i en buss)surfa via WiFi(kan de nu och funkar bra)men att hastigheten stryps till den som sitter och streamar.Går detta att göra på någon router? Körde ett gäng en längre bit och visade sig att de hade streamat någon match och så var den månaden fördärvad för kommande resenärer...Inte så pigg på att springa och köpa extra GB,en gratis tjänst jag har till bussresenärerna.
 8. Har lite problem. Vissa sidor som jag vill följa i min Feedly programvara går hur bra som helst att söka upp och lägga till och del går inte alls. Kan någon tala om för mig hur jag ska gå tillväga om jag vill lägga till någon av följande och följa deras blogg/kröniker? http://www.expressen.se/kvp/sport/kronikorer/tomas-axner/axner-lysande-start---kanske-ar-det-deras-ar/ Krönikör på Kvällsposten som jag gärna skulle vilja följa via Feedly http://blogg.kristianstadsbladet.se/handboll/2013/10/01/bloggar-poddar/ Handbollsblogg från Krstd Bladet. Kan lägga till den i Feedly men uppdateras aldrig. Försökt lägga till den hur munga gånger som helst men den uppdateras aldrig i Feedly. Olika Twitter konton. Vissa Twitter konton har jag lyckats lägga till där men vissa kan jag ej. Hoppas någon kan hjälpa mig eller tipsa om vart eller vilken sida man kan gå till för hjälp med sådana här viktiga problem;-)
 9. Nej, den är ifrån 2013. Vill ha det precis som du har det. Sätter du muspekaren ute typ vid vecka 15 och markera den vill jag hela veckan markers mörkt som de gör på din. Som de är nu kommer den veckan upp(till höger som på min bild)men jag kan ej i månadskalendern till vänster se att de är markerat den veckan.
 10. Gått över från outlook 2010 till 2013 och i kalendern saknar jag en funktion som jag ej kan hitta. I månadskalendern till vänster så när jag markerad en vecka så markerades den veckan med annan färg. Bra om man hoppar fram och tillbaka mellan veckor i kalendern. I 2013 så "highlitas" ej markerad vecka som innan så jag får dubbelkolla hela tiden vilken vecka jag är i när jag hoppar runt. Hoppas jag gjort mig förståd och någon kan hjälpa mig hur jag ska göra för att en vecka ute till vänster ska bli mörkare färg när jag väljer just den veckan.
 11. Har en liten firma som fakturerar lite fakturor. Glömmer att ibland ändra faktura numret så de kommer samma ibland som jag redan skickat innan(faktura nummer alltså). I kolumnen DATUM har jag lagt in så dagens datum kommer automatiskt. Skulle vilja i kolumnen jag döpt till Fakturanr fått automatiskt med dagens datum + 03 så de sett ut så här:13022103 Någon annan som har tips kanske så jag får ett unikt fakturanr baserat på dagens datum & tid eller liknande så de sköts automatiskt?
 12. Provade med IMAP men fyllade de korgarna snabbt och kostade en del att köpa xtra utrymme(våra 3 företagsadresser gällde de)
 13. Hejsan Hoppas ni kan hjälpa mig med en liten fråga. Är så att jag gått och väntat på Office 2013 och speciellt då Outlook. Idag får ja använda 3e partsprogram som funkar så där för att ha synkning mellan min bärbara dator och hemma dator. Har ej Exchange server och inte tänkt skaffa det heller. Gott och trott att med nya Outlook kommer de bli väldigt enkelt med .pst filen och ha den uppdaterad identiska i bägge datorerna och snart surfplatta via typ Skydrive. Verkar ej bli så. Men detta nämns inte så mycket om så de verkar som de är som de varit innan, man måste ha SharePoint etc. Ja kan mycket väl tänka mig ha Office 365 men hittar ej riktigt bra info om de. Kommer de förenklad version av synkning av .pst filen mellan olika datorer?
 14. Absolut men jämför du med för 4 veckor sedan sålde "alla" den. En sådan hyjpad produkt och de finns 9 som säljer(varav 3 har den i lager bara) den och bara 2 av stora aktörerna, något har hänt i alla fall. De svarar bara att de slutat marknadsföra/sälja den och den rankas som den vassaste Ultrabooken på marknaden.
 15. Någon som vet varför de flesta på prisjakt.nu plockat bort Samsungs värsting dator för försäljning? Fick svar av inwarehouse bara att de tagit ut den ur sitt sortiment. Varningslampa som lyser hos mig som funderat på att köpa den när de allra största plockar bort den ur sitt sortiment och då Samsungs värsting dator. Någon som vet något?
×
×
 • Skapa nytt...