Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Renfield

Medlem
 • Content count

  118
 • Joined

 • Last visited

About Renfield

 • Rank
  Aktiv

Profil

 • Ort
  LUND
 1. Köpa iPad begagnat.

  Hej! Jag var hört att det är vanligt med piratkopior av iPads och att man ska vara försiktig när man köper begagnat. Vad mer än att begära att säljaren kan visa kvitto ska man tänka på vid köp? Thomas
 2. Finns det något bra filmprogram till iPad där man kan spegelvända filmer?
 3. Router till modem

  Tack för svar! Jag vill mest undvika att köpa en router för 500 kr som visar sig vara seg och allmänt usel.
 4. Router till modem

  Hej! Vad använder ni för slags router till bredbandsmodem för att få trådlös uppkoppling? Är D-Link ett bra märke? Thomas
 5. iPad spelar upp videor spegelvänt

  Den vanliga kameraappen.
 6. Varje gång jag ska spela upp en video som jag har spelat in med iPadens kamera spelas den upp spegelvänt. Tyvärr har jag inte hittat något sätt att lösa det på. Måste jag skaffa ett redigeringsprogram för att få videon att spelas upp rätt?
 7. Får spammail från mig själv

  Jag tänkte på om det går att hindra att google kan hämta allt från min mobil.
 8. Får spammail från mig själv

  Tack för svar! Hade ingen aning om att det fungerade så! Kan man skydda sig på något sätt, så att t.ex. inte ens bilder kommer ut på nätet?
 9. Får spammail från mig själv

  När jag kollade i spamboxen i min yahoomail fanns där flera mail som skickats från min egen mailadress. Kan andra ha drabbats och fått mail från min adress? Jag ska prova att byta lösenord.
 10. Tack! Visste inte ens vad det var!
 11. När jag lägger upp en länk till min blogg och sedan tittar på besöksstatistik på Statcounter har nästan alltid någon från Colorade, tre olika ip-nummer som nästan är likadan, och ganska ofta från Miami. Visserligen har jag en del vänner som bor i USA, som jag inte känner privat, men ingen av dem kan svenska. Kan det vara Facebook som gör någon kontroll av innehållet?
 12. Finns sparade flikar i Chrome bara kvar under en viss tid? Idag hade alla försvunnit och det gick inte att återskapa flikarna. En bugg i programmet eller något annat fel?
 13. När jag loggar in på yahoo via Mozilla kommer det upp ett felmeddelande om att det inte är möjligt att gå in på yahoo via servern. Det har alltid gått förut, vad kan vara fel? Jag har installerat den senaste versionen av Mozilla.
 14. Spara flikar i Chrome

  Kanske är jag blid men jag kan inte hitta någon information hur man kan låta flikar vara öppna från en gång till en annan i Chrome, som man kan ha på tex Firefox. Är det någon som vet mer?
 15. Firefox "stoppad"

  Firefoxproblemet har jag med, nästan varenda gång jag här inne. Så mycket problem borde det väl inte vara?
×