Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Simonsson

Medlem
 • Antal inlägg

  213
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. stoppar in usb stickan, startar truecrypt, väljer vars den ska mountas och bläddrar efter truecrypt partitionen på usb stickan. i exemplet.. m:\file Eftersom programet truecrypt körs ifrån usb-stickan, så borde det finnas en variabel som gör att man slipper bläddra varje gång efter samma fil om den nu usb-stickan moutas som K eller R eller T osv... Truetcrypt är smart nog att spara senaste mountningen "m:\file" om man skulle byta ut "m" mot en variabel så skulle det vara ett klick mindre i processen "%DRIVE%:\file" tips någon?
 2. Har tröttnat på att använda VLC / WMP för att fånga mms strömmar, har suttit och försökt konfa flash att fånga mms strömmar men förgäves, iofs den kunde läsa innehållet men inte strömmen. Fungerar uberbra om det vore mp3 filer däremot -.- Har googlat på det och det har visat sig att man kan göra det, men ändå inte enligt andra... Så går det fånga strömmar via flash? Tråden flyttad från (Webbutveckling & -design) Flash & Shockwave av moderator [inlägget ändrat 2009-09-07 14:51:34 av Cluster]
 3. pidgin finns ju, sedan finns live + som det tidigare nämndes i tråden.
 4. Beror ju på vad du ska använda den.. om du bara behöver skriva så kan du använda ebuddy i maximerat browser fönster (väldigt lätt att skriva med olika människor då)
 5. drog hem kalkyltaron men upptäckte att den varken är gjord för dvd eller mkv filer utan avi =/
 6. slumsökte på doom9.org fann inget, säkert att det ska finnas där idag? deras material på hemsidan är från år 2000
 7. Det är möjligt, beroende på vad det är för skrivare Mina böcker jag kopierat har det funnits en funktion att scanna båda sidor och skicka dokumentet till en dator i PDF format.. kortfattat så kan man väl säga att det var sedan färdigt. Har du den möjligheten?
 8. Hårddisken pratade jag inte om, inte heller processorn heller. Däremot har du fel angående minnet. En dator kan inte hantera två olika minnes modeller , säg 400mhz och 800mhz i en kanal som ett exempel. i exemplet kommer det andra minnet (den som jobbar snabbare) att klockas ner till 400mhz eftersom de måste synka hastigheten, annars blir det fel, fel och mycket mer fel i datorn. Det i sin tur leder till värme eftersom minnen är egentligen inte gjorde för att klockas upp eller ner. .. Om du har tex 16gb ram i din bärbara och du stoppar in xp 32bits system.. ja, då kommer minnet att bli skitvarmt då oset bara kan hantera upp till 3gb. -- Jag skulle tipsa om en modifikation av win7 av eXPer1ence (du får googla om det) till OS eller TinyXP av eXPer1ence (du får googla om det också) båda är gjorda för bärbara datorer dock är den olaglig, fast viljan är ju upp till dig -- cheers
 9. shit, alltså jag har försökt förstå hur du vill ha det men bara får myror i huvudet.. Vad är det som är problemet? bakgrundsbilden eller boxen? dra en printscreen och klista klipp i paint hur du vill ha det så löser du ett x antal frågetecken detta skrev jag som snabbast i huvudet body { padding: 0px; margin-top: 40px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } .box { margin-top: 0%; margin-right: 20%; margin-bottom: 20%; margin-left: 20%; }
 10. hej hallå, jag har en WD my book, för mig var det bara att skruva upp chassin på externa chassit och lägga in den direkt i datorn, slave/master kan du skippa när du monterar in den till början, däremot om det krånglar så monterar du den som slave. såhär avgör du hur jumpern ska vara http://i48.photobucket.com/albums/f236/graphicartist21/build_pc_xp2000_maxtor_40gb_jumper_.jpg?t=1250596309 och så kopplar du slave http://www.asrock.com/support/faq/20061020-01.jpg OBServera att den får absolut inte vara inställd på master, då kommer det krångla.
 11. Hej. För det första så kommer ingen här att ladda ner programmet och försöka sätta sig in i programmet för din skull. Ett tips är att pasta din fråga i fragbite.se, där håller alla cs råttor till Ett annat tips är att söka på youtube på video tutorials. Hittade själv en tutorial som visar hur man kompilierar barnor till 1.6 Däremot vette tusan om det är precis du vill ha det så. Men använder du en nonsteam version när du kompilerar eller steam? här har du allt på svenska du behöver för att göra en barna i cs.1.6 http://www.leveldesign.nu/ Har själv använt mig av den tutorialn och det fungerar helt ok, dock var det några år sedan. Hoppas det hjälpte något cheers.
 12. Det var en lång tråd och jag orkade inte heller läsa igenom. Det finns massor av tekniker.. Enklast är faktiskt flash eftersom du slipper en massor onödiga skript samt att flash gör banner snyggare. Det är också enkelt att uppdatera en flashbanner. Jag skulle tipsa om ett enkelt skript javascript och placera alla bilder(banners) i en enskild mapp. http://www.cryer.co.uk/resources/javascript/script12slideshow.htm sen finns det ju en med mer exempel, testa slider left / scroll up / blindx osv http://www.scriptocean.com/slideshow/ hoppas det hjälpte!
 13. gurre hann före. mjuk/hårdvarukonflikt första tipset jag ger är väl att du ska kolla om det var 64bits vista installerat innan. Om du nu installerade en 32bits xp version.. på tex en bärbar, så kommer bärbara datorn att själv klocka ner sig själv för att inte skada minnena/andra komponenter pga värme, kan förekomma tex du har för mycket minne. vad är ditt system?
 14. hej hallå, av ren nyfikenhet testade jag ett program som gör ett möjligt att konvertera DVD r till mkv filer. Resultatet blev att jag krympte filmen från 4,7gb till 1gb och jag ser ingen kvalitees skillnad.. Kan vara så att jag inte ser skillnaden på min skärm. Så jag tog två skärmdumpar ifrån samma tidslinje (exakt) på orginalet och rippen, där det är mycket färger och är rörelse i kameran.. Fast finns det något program som kan kalkylera/kvaliteetsmäta skillnaden mellan dem?
 15. jao, det är samma teori som det första exemplet.. vad man sedan gör med vinsten är svårt att veta. Men trotsallt har han privat tjänat på det, men knappast främjt svensk ekonomi mer än det andra exemplet.... eller?
×
×
 • Skapa nytt...