Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

teknik

Medlem
 • Antal inlägg

  143
 • Gick med

 • Senaste besök

Om teknik

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Nu har jag hamnat i steg 1 igen, dvs: uppdateringen kan inte hämta och misslyckas. **** Uppdatering för tjänsterna Background Intelligent Transfer Service (BITS) 2.0 och WinHTTP 5.1 (KB842773) ***** Jag har gjort igen den som Mats har skrivit i steg 2,dvs Clean Boot utan att lyckas. Jag vet inte hur det fixades första gången.Jag har försökt ladda ner den från http://www.microsoft.com/downloads/sv-se/details.aspx?FamilyID=B93356B1-BA43-480F-983D-EB19368F9047 Jag klickar på fortsättning men det händer ingenting.går det på något sätt att fixa första felet. Jag får hela tiden att det finns uppdateringar att hämta och det är den uppdatering och när jag klickar på hämta,den skriver efter en stund att den har misslyckas. Jag vågar inte ladda ner service pack 2,för att förra gången när jag gjorde så karashade datorn,jag menar jag kom inte ens in på datorn förren jag återställde med F10.Jag kommer inte ens in felsäkertsläge. När jag trycker på F10 kommer jag på ett stället som står om jag ska återställa datorn osv.
 2. Med F10, jag kunde inte återställa med en viss datum,det gick inte. Så fort den återställer så fixar den själv en ny återställning och jag ser inte de andra datumerna. Nu fungerar datorn,men när jag ska öppna vissa sidor t.ex denna sida,så får jag felmeddelande att uppstått fel och när jag klickar på information så står falsh.ocx, det känns som den fixar något sedan blir en annan sak fel. Det är en Stationär dator.windows xp,service pack 1.
 3. uppdatering gick bra,men när jag försökte inställera internet ex 7 blev den konstig och hängde sig,sedan försökte jag återställa datorn men nu får jag fel meddelande att det behövs en fil som heter c_20127.nls, så kommer inte ens på datorn. jag har ingen windows Cd,jag letade på nätet efter filen men hittade ingen som jag kunde ladda ner på usb med en annan dator. vet du hur jag kan hitta den filen som saknas eller hur jag fixar datorn,jag kommer inte ens in på datorn.
 4. Tyvärr den fungerade inte. Jag kunde inte uppdatera i felsäkerhetsläge heller.Jag försökte uppdatera den en gång till i normalläge,då gick det inte. Jag får samma meddelande. ****** Uppdatering för tjänsterna Background Intelligent Transfer Service (BITS) 2.0 och WinHTTP 5.1 (KB842773) ***** och Installationen misslyckades Felkod: 0x8007F0F1 Försök installera uppdateringen igen eller begär hjälp från någon av nedanstående resurser.
 5. Några frågor: finns det något knapp i felsäkerhets läge som kallas clean boot? I steg 2, är det i normalläge som jag ska göra det eller felsäkertläge? Samma sak i steg 3, är det i vanlig läge eller felsäkertläge som jag ska göra det?
 6. Jag har försökt göra windows uppdatering men det fungerar inte.Problemet började med när blev tungen att återställa datorn. Nu har jag windows exp med service pack 1, jag försökte uppdatera till service pack 2 och 3 utan att lyckas. Jag försökte ändra internet explorer också till 7 utan att lyckas. Jag har lagt internet återställning till automatisk,igår hämtade den en uppdatering men den kunde inte inställa. Jag får det här meddelandet. Det gick inte att installera vissa uppdateringar: ***Uppdatering för tjänsterna Background Intelligent Transfer Service (BITS) 2.0 och WinHTTP 5.1 (KB842773)***
 7. Det är det som är problemet den enda tiden som jag hittar är den tid som vista skulle uppdateras,(som problemet började)markerar jag den kan jag klicka på nästa märkerar jag inte det så kan jag inte klicka på nästa.Jag vet inte varför jag kan inte se andra tider?Kan man hitta andra tider på något annat sätt.
 8. Båda när det gäller flytta filerna och hitta hårddisken. Kan man inte flytta tillbaka tiden till en vecka sedan? Den enda tid som jag hittade på restore sysem var den tiden som vista skulle uppdateras?
 9. När jag gjorde system Restore den här gången, så fick jag System restore didin´t completc succfully . Your computers system files and setting were n´t changed detalis.Sytem Restore failed due to an unspecified error. You might want to try system Restore again and chose a different restore point.[/b] Jag är inte så datakunnig så listan är svårt förstå.Finns det inte lättare sätt?
 10. Jag gjorde precis så :jag kom till Restore system files and settings,då stod det install:windows vista service pack1,det var den enda som fanns sedan klickade på nästa så fick jag meddelande att :The disk Acer (c:)has errors. windows has detected file system corruption on Acer(C:). you must check the disk för erros before it can be->sedan klickade jag på: check the disk för errors-> automaticALLY FIX men det hände ingenting,det går inte framåt. hur ska jag göra?Kan jag ta Windows Complete PC Backup utan att radera något.
 11. teknik

  dator problem

  Det är så att min dator fungerade helt bra tills jag fick meddelande att uppdatera windows vista. Men innan det blev slut med uppdatering så fick jag stänga av av misstag datorn. Nu fungerar inte datorn. Jag får en svart skärm med obegripliga meddelande. Jag har försökt med F8 för felsäkerhetsläge men den har inte fungerat heller, och även med reparerar dator. Om man kunde återställa till 2 dagar sedan så skulle vara bra,men jag hittar inte det,dels för att jag inte kommer in på datorn och den där F10 bara vill återställa hela. Jag har viktiga information som jag vill inte missa i datorn. Någon som vet hur jag ska göra?
 12. Tyvärr det är jätte svårt att läsa vad som står.När jag trycker på F8 så kan jag inte läsa vad det står och jag kan inte ändrar med pillarna upp och ner för att välja heller. Få se om jag hittar en billig dataservice som kan fixa det om det är värt det. Tack för hjälpen.
 13. Nej, jag har inte gjort det. hur avinstallera jag kortets drivrutin? kommer det fungerar efteråt?
 14. Undrar om någon vet vad grafikkortet heter så jag kan leta själv efter den,kanske hitta en sån i andra handsaffärer. Datorn är:Acer Travelmate4000series det står 4001WLMi
 15. Kan man fixa det?I så fall hur mycket kostar det att fixa det?
×
×
 • Skapa nytt...