Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Raevii

Medlem
 • Antal inlägg

  84
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Raevii

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Stockholm
 1. Det har gått ett bra tag sen det var fel med SP3 på HP datorer, men nu kommer fråga, vågar man installera SP3? har dem fixat att man kan installera det utan att min dator startas om och krashar? För att det var de som hände senaste (för 5 månader sen). Eller har någon några tips hur man kan få det o funka?
 2. Där stängdes datorn av igen! Kan det vara fel på nätagget eftersom när jag trycker på Knappen för att starta igång den så ger den ingen signal? hjälp!
 3. Jag testade att byta ut RAM korten, och än så länge så har datorn inte stängs ner än! Får se nu hur lång tid det tar innan datorn stängs av, tack för hjälpen!
 4. Skärmen är ny, hade även samma problem med min gamla skärm. Jag tror att problemet sitter nånstans i CPU, Ram eller grafikkortet, fläktarna går igång och jag har redan bytt nätagget några gånger, men problemet uppstår fortfarandel, någon som har några fler tips?
 5. Hej, igår när jag spelade spel så stängdes datorn plötsligt av, när jag försöker starta igång den så går det inte att starta igång den igen (som om el inte skulle få kontakt med datorn), då måste jag dra sladden till elen och vänta några minuter sedan fungerar det igen, men problemet är att datorn stängs av igen efter 10 minuter, jag har haft liknande problem men jag kommer inte ihåg hur jag löste detta. Vad kan det bero på för att jag har dammat ut det och temperaturen ser normal ut om det är detta det beror på. Jag vet inte men jag tror att problemet kan sitta någonstanns med elen och datorn för att den får inte kontakt med elen fast att den gröna lampan lyser på datorn? Hjälp!
 6. Hej, rubriken säger allt, kom hem idag och trycker på knappen för att starta igång datorn men inget händer, som om det inte skulle vara någon el som når datorn, fast att det är det. Hjälp! P.S Sorry om jag skriver i fel forum/kanal
 7. Raevii

  Servicepack 3!

  Okej, tack så mycket! Ska checka det nu, återkommer annars om något gick fel:thumbsup:
 8. Raevii

  Servicepack 3!

  Datorn startas bara om hela tiden när jag installerar SP3, eller det gjorde de sist jag testade (4 veckor sen) ;s [inlägget ändrat 2008-10-15 20:24:33 av Raevii]
 9. Raevii

  Servicepack 3!

  http://support.microsoft.com/kb/950717/ <- Den hemsidan
 10. Raevii

  Servicepack 3!

  Har clickat men förstår ingenting på hemsidan, om min dator inte har minimikraven och kan inte installera sp3, vad ska jag göra då?
 11. Raevii

  Servicepack 3!

  försökte installera uppdateringen idag men när jag trycker på installera så säger datorn "din dator uppfyller inte minikraven", hjälp, vågar man att testa installera SP3 utan uppdateringen? ;S [inlägget ändrat 2008-10-14 22:51:07 av Raevii]
 12. Jag vet inte i vilket forum det här passar i men så fort jag startar igång datorn så stängs den av, datorn funkade perfekt tidigare idag, men sen när jag skulle starta igång den i eftermiddag så stängde den av sig så fort jag öppnade upp ett spel, nu stänger den av sig så fort jag startar igång den, vad beror det på?
 13. Raevii

  Servicepack 3!

  Tack så mycket! Ska testa så fort jag har tid [inlägget ändrat 2008-09-04 00:13:16 av Raevii]
 14. Raevii

  Servicepack 3!

  Okok, tack för svaret Får stanna på SP2
 15. Raevii

  Servicepack 3!

  Hej, för ca 4 månader sen så var det nått krångel med SP3 att det inte gick o installera på HP datorer, idag så kom en uppdatering upp och frågade om jag ville installera SP3, har dem fixat det nu eller kommer datorn bara att crasha igen? någon som vet? ska jag installera eller ska jag strunta i SP3?
×
×
 • Skapa nytt...