Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

seon

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Nu svarar jag själv på mina egna problem och inägg. Jag kom fram till att det var min externa hårddisk som var problemet. Jag kopplade ur den och då fungerade programmet. Det verkar vara borttagna mappar och bilder, som fortfarande syns i Live Photo Galler. Jag har tagit bort dem med windows explorern, men de syns fortfarande i L.P.G. Jag har inte kommit på något sätt att få bort dem därifrån. Är det någon annan som vet hur man gör?
  2. Hej, Tack för tipset. Jag provade att ta bort de senaste bilderna, men det hjälpte inte. Dessutom så kvittar det vilken folder jag är i. Det fungerar inte som det skall någonstans. Jag kollade tiden det tog från att jag klickat på "Vem är det?" tills namnlistan kom upp. Det tog exakt 2 minuter och under tiden jobbade hårddisken hela tiden. Efter att jag taggat en person la jag till en beskrivningstagg och det gick bra, men när jag försökte lägga till en tagg till på samma bild, så blev den aldrig kvar.
  3. För ett par dagar sedan började Windows Live Photo Gallery uppträda konstigt. Om jag t.ex. försöker tagga en person på en bild, så tar det flera minuter innan listan med personer kommer upp. Tidigare kom det direkt. Om jag försöker klicka någonstans i programmet under tiden, så låser det sig och det står (Svarar inte) och allt blir ljusare. Det går ofta inte heller att skriva beskrivning eller tagga platser till bilderna. Om jag skriver något, så försvinner det så fort jag lämna textrutan. Jag hittade en Fix på nätet, men det löste inte mina problem. Jag har också testat att återställa datorn ett par veckor bakåt i tiden, men det hjälpte inte heller. Om jag avinstallerar alla Windows Live applikationer och ominstallerar dem, vad händer då med mitt personregister och alla taggningar? Jag vill helst slippa att tagga om alla mina foton.
  4. Jag har liknande problem. Jag skaffade ett USB2 kort eftersom det fanns enbart USB 1 i min dator tidigare. Eftersom jag har Windows XP i datorn, så skulle det fungera enligt försäljaren. Kortet installerades och kändes tydligen igen av XP och när jag kopplade in mina enheter (extern hårddisk, skanner, kamera och USB-minne) så kändes de igen och startade, men det verkade inte vara snabbare än med USB 1 och meddelandet om att "Enheten kan fungera snabbare om den ansluts till ett höghastighets...." kom upp. Jag avinstallerade alla raderna, som gällde USB i Enhetshanteraren, och startade om datorn. Då hittade den USB 5-kortet och alla enheterna och det blev ordentlig fart på överföringarna och inget meddelande om att fungera snabbare kom upp. Nästa gång jag startade datorn var det tillbaka på samma status som från börja och efterhand som jag anslöt usb-enheterna kom det upp att de kan fungera snabbare.... Det sitter ju två USB 1-uttag direkt på moderkortet. Kan det vara dessa som strular och kan man stänga av dem i så fall? Jag skickar med en skärmdump på hur det ser ut i Enhetshanteraren. Enligt USB 2-kortsmanualen, så är det så här det skall se ut. SEON [bild bifogad 2006-09-18 21:50:04 av seon] [inlägget ändrat 2006-09-18 21:51:27 av seon]
×
×
  • Skapa nytt...