Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

rpgmaster

Medlem
 • Antal inlägg

  162
 • Gick med

 • Senaste besök

Om rpgmaster

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1992-08-04

Profil

 • Ort
  Karlshamn
 1. Jag har länge funderat på att köpa en surfplatta. Jag har planerat på att använda den flera timmar dagligen till mitt vardagliga surfande. Just nu står jag imellan 3plattor. Dessa tre är: Motorola Xoom Acer Iconia A500 Apple iPad 2 16GB WiFi (Behöver ej 3G) Jag vet vad prisskillnaden är bland de olika plattorna. Jag undrar vilken du tycker att jag ska köpa och varför
 2. Hej! Jo, det finns anledningar till att man kör 640x480 i cs. Så jag undrar fortfarande om någon vet hur jag ställer in det? Jag kunde ju göra det på Nvidias kontrollpanel så man tycker att det borde funka på ATIs också.
 3. Hej! Innan när jag använder mina gamla dator som har ett Nvidia 8600GT kort i sig kunde jag gör egna upplösningar. Jag gjorde en 640x480 med 120hz som jag använde inne i spelet Counter-Strike. Jag har nu fått en ny dator med ett ATI kort och jag hittar inte funktionen att göra en egen upplösning med valfri hertz. Jag använder mig av Cataclyst Control Center 10.10. Kan någon säga vart man kan skapa en egen upplösning med valfri hertz på ATI kort. Jag använder mig av XFX HD 5770. Tack på förhand!
 4. Hej! Eftersom att min gamla HDD jag hade inne i datorn har slutat funka så har jag beslutat mig att köpa en extern HDD, detta pga av att jag inte vill att min datorn som är 6år gammal ska överhetta. Jag tänkte använda denna externa enhet till att installera Linux på och att lagra saker på. Alltså behöver jag rekommendationer om några bra externa hårddiskar som funkar bra att använda hela tiden som en riktigt hårddisk inte bara som lagringsmedia. Tack på förhand! MVH
 5. Jag tänker inte lägga in laptopen för han ska ha 1000kr för att göra det, dock sa han att det kunde vara moderkortet det var fel på. Då skulle han ha 3500kr. Jag tänker istället kontakta Acer supporten.
 6. Kommer lägga in datorn på servis nu så de får rensa datorn från damm samt lägga på ny kylpasta på processorn. Jag kommer meddela hur datorn funkar när jag får tillbaka den.
 7. Men är det inte lite skumt att kylpastan ska kunna torka ihop så på ca 1år?
 8. När jag startar skype så går tempen upp till 60-63grader. Jag öppnade luckan och jag såg inte alls mycket damm dock. edit: tittade på lite videos och då kom tempen upp i 67grader.
 9. tempen var mätt när tangentbordet fungerade, samt att jag inte gjorde något typ. Jag öppnade datorn en gång för inte så länge sedan men då såg jag inte så mycket damm, och jag är rädd för att skruva bort något. Funderar på om jag ska ner till stan imorgon och betala för att få den rensad från damm och se om det blir bättre.
 10. Vet ej riktigt hur mycket du tycker är mycket, men för mig låter den en hel del. Som sagt är det en laptop så det blir svårt att rensa. Har testat med tryckluft på burk men det hjälpte inte mycket... edit: Jag tog tempen med CPUID Hardware Monitor Tempen på de olika sakerna: CPU: Intel Core 2 Duo P7350: 55grader GPU: Nvidia Geforce 130M: 49grader
 11. Detsamma som det vanliga tangentbordet jag brukar använda. alltså skriver fel
 12. Ja, jag har testat ett annat tangentbord i det bärbara. Det var det standard som sitter i den bärbara datorn som jag testade.
 13. Är det verkligen ingen som kan hjälpa mig för detta är väldigt jobbigt? edit: Nu när jag startade om datorn så var tangentbordet konstigt när jag chattade i steam. börjar bli orolig på att det är något fel i datorn så jag måste byta ut den för det är ju en laptop .
 14. Hej! Jag har ett USB tangentbord inkopplat i laptopen. Det hjälpte inte att byta usb port. Men detta med tangentbordet verkar inte hända förränn jag drar igång vissa saker. NU såg jag på en trailer på steam och då började detta med tangentbordet igen. Fast jag har ju spelat spel utan att något har hänt. När jag startar om datorn så är allt normalt igen, sedan tar det några timmar och då börjar det igen. MVH
×
×
 • Skapa nytt...