Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mro1229

Medlem
 • Antal inlägg

  43
 • Gick med

 • Senaste besök

Om mro1229

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1989-12-29

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Umeå
 1. Hej, jag undrar om det finns något program/app/widget som liknar det klassiska tilläggsprogrammet Dancer för Windows? Tänkte typ virtuella dansare som dansar i takt till musiken man spelar på datorn? Det vore kul om det fanns, har sökt en hel del men inte hittat något på egen hand.
 2. Ja, den senaste versionen av BIOS (enligt det som finns upplagt på HP's modellsida) är installerad. Har inte kontaktat supporten på HP. Den är krångligare än en telefonväxel på ett pyramidföretag, i princip. Därför tänkte jag se om någon här har någon idé innan jag drar mig för att gå igenom hela det kuggverket.
 3. Mja, de jag vet av som har laptop brukar också använda strömsparläget istället för att helt stänga av den. Låter inte som en bra lösning att börja stänga av den helt varje gång man känner för att vara frånvarande från burken. Jag hoppas fortfarande på att det finns en förklaring tillika lösning på problemet
 4. Hej Eforum, det här är exakt samma problem som jag haft med en gammal HP-laptop som nu också verkar existera på min splitternya dator som också är från HP. Mina inställningar är så att datorn ska försättas i strömsparläge när jag viker ner locket. Ungefär 10% av alla gånger jag försöker återhämta den (starta igång igen) så syns ingenting på skärmen; den är helt svart. Datorn börjar surra igång och efter en viss tid, som det ska vara, så börjar fingeravtryckssensorn blinka för att låsa upp den. Dock är skärmen svart! Om jag loggar in så hör jag inloggningsljudet, men fortfarande händer ingenting. Detta är som sagt exakt samma problem som jag haft på en tidigare dator, vilket gjorde mig lite förvånad att jag inte kunde söka mig fram i trådarna till någon annan som haft liknande problem. Jag har Windows 7 Home installerat på min Pavilion dv6. Jag har alltid närverkskabeln i.
 5. Hej IDG, Jag har en 2 TB SATA-hårddisk från Western Digital som jag har satt i en kabinett som kopplas in via USB. Den hittas varken i Diskhantering eller Explorer utan endast i Enhetshanteraren som USB-masslagringsenhet. Där går tydligen inte drivrutinerna att installera säger han. Det är USBSTOR.sys som han försöker installera till den. Enligt Western Digital's hemsida så ska inga externa drivrutiner behövas utan det ska räcka med de som finns i Windows. Några förslag på hur man ska ordna till det här problemet?
 6. Hej igen, jag provade att följa guiden och avinstallerade drivrutinerna för laddningsindikatorn men det var inte det som var felet. Datorn vägrar fortfarande att ladda batteriet tyvärr.
 7. Hej! Jag har en bärbar dator av märket HP Compaq 6910P som är ca. 3 år gammal. Jag köpte den begagnad för två år sedan då den endast var ett år gammal och när jag fick den så märkte jag att batteriet inte fungerade som det skulle då det aldrig laddades trots att sladden till datorn var i. Oftast stod det "Anslutet och laddas" men ibland ändrades den till "Anslutet men laddas inte". Lyckades aldrig få till problemet trots att jag testade att ta ur och sätta i batteriet flera gånger. Sedan dess har jag bara kört via kabel. Nu idag köpte jag ett nytt originalbatteri och det är samma historia med det här batteriet. Nu står det bara "anslutet och laddas" men inget händer med procenten. Några tips på vad man kan göra, eller är det bara att lämna in datorn för lagning? Misstänker nästan på något sätt att det är laddkretsen som har farit, men är osäker..
 8. Tack så mycket för hjälpen Cecilia, jag testar de två tipsen och hör av mig sen hur det gick!
 9. Hej, jag har köpt en extern hårddisk från märket Western Digital på 1 TB; (WD My Ebook Essentials). Det är så att USB-kontakten på det lilla interna kretskortet lossnade, så jag öppnade burken, skruvade loss kretskortet från hårddisken och testade att sätta in hårddisken i min stationära burk. Nu är problemet bara att det inte fungerar! Mitt windows hittar inte disken, och under diskhanteraren så står det bara att formateringen på den är "RAW".. Jag har väldigt många viktiga filer på den där disken, och jag vill verkligen hitta någon lösning för att få tillbaka filerna jag har på disken utan att behöva formatera om disken. Jag gissar bara lite lätt att det där lilla kretskortet som satt inne i Western Digital-burken verkade som någon slags kryptering, kan det stämma? Extremt tacksam för hjälp!
 10. Jag har också exakt samma problem, men hittar heller ingen lösning Har ju kopplat datorn till TVn via S-video till RCA och när jag slår på EXT 1 och 2 så händer inget. på EXT 3 (Auto) så får jag upp ljudet, och bilden är helt svart förutom att man ser de vita konturerna av det som visas på datorskärmen..
 11. Hej! Jag har konstigt nog fått ett för mig riktigt krångligt problem. Jag brukar oftast kunna se på de onlinevideos som jag vill helt problemfritt, men nu är det inte lika lätt längre. Jag ska försöka förklara.. Kan börja med att presentera min dator. Har en vanlig fabriksgjord dator; AMD Sempron 3200+ och 10Mbit's uppkoppling. Det är nämligen så att numera, när jag ska se på direktströmmad media, som t.ex. videos från Youtube och på samtliga andra sidor så "hackar" klippet. Det spelar ingen roll om jag så skulle se klippet på en sida som är totalt utan belastning och/eller att klippet har laddat klart helt innan jag börjar. Någon som har någon aning vad det kan bero på? Jag minns inte när jag började störa mig på det här, men det har inte alltid varit på det här viset. Ytterst tacksam för all hjälp som jag kan få! Vänligen, /Max
 12. Ja, jag har kollat igenom svaret du länkade till, men jag förstog inte vars jag ska skriva in "mplayer -dumpstream -dumpfile filnamn.wmv". Adressen till klippet är mms://qstream-wm.qbrick.com/00928/mellan/autowrapper/060516/lk-2005-1029-kruth-111206.wmv ...och om ni undrar vem gubben är så heter han Lars Kruth.
 13. Hej! Jag vill spara ner en Windows media-fil lokalt på datorn. Det är så att det är en sida som länkar till filen, och då man klickar på den så får man en fil i formatet .asx, och jag undrar hur du på något sätt kan spara filen? Jag har själva adressen till filen där adressen slutar på .wmv, och jag tror att det ska gå att lägga till någon filändelse i slutet, så att man kan ladda ner filen, t.ex. -s eller nånting sånt. Ingen som vet hur man ska göra? ps. det är inget olagligt jag sysslar med, och det är ett kort klipp som ska visas i undervisningssyfte på en skola.
 14. Vilka besvärliga ungdomar du har Du får se till att installera något övervakningsprogram.
×
×
 • Skapa nytt...