Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

GT37

Medlem
 • Antal inlägg

  58
 • Gick med

 • Senaste besök

Om GT37

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  UPPSALA
 1. Hej! Jag är i färd med att lämna Windows Live Mail och ser Thunderbird som ett bra alternativ. Konstaterar dock att när jag får ett meddelande innehållande en stor bild så är den inte skärmanpassad. Jag menar att jag kan inte se hela bilden utan endast del av bilden och behöver scrolla. Det blir ingen överblick. Måste spara ner den för att se bilden. Vad att göra?? MVH/ GT37
 2. Hej Igen, Löser det på följande sätt: Skickar med G-mail Tar emot med G-mail och Windows Live Mail (normala konton) Fast det finns kanske bättre lösningar.
 3. Hej Normalläge - hemma - bredband via kabel /WIFI - E-mailkonton comhem.se med WLM fungerar utmärkt. På resa- Samsung S5/Telenor - internetdelning då fungerar det på så vis att jag inte kan skicka mail med WLM. Kan ta emot mail. Försökte använda Thunderbird men hittar inte hur man exporterar kontakter från WLM till Thunderbird. Har många kontakter för att göra manuell överföring. Önskar att WLM fungerar både IN och UT. Någon som vet?? Tacksam för hjälp.
 4. Hej Först, Jag använder PC/W8.1 och problemet uppstod då mottagare med Mac INTE kunde öppna min zip-fil. Ovanstående dialog i FORUM är således värdefull och jag har levererat lösningen till mina Mac användare. Stort Tack för engagemanget. Återstår att se om det är en enkel procedur eller inte
 5. Visst går det bra med vanlig digitalkamera. Klicka på bilden = större men med 93.01k mot originalet 1.22MB. Då är SPREND mycket bra.
 6. Om man klickar på min bild ovan så blir den STOR. Taget med kompaktkamera, stativ, 15 sek exponeringstid. Tack för alla fina tips. Engagerade läsare i FORUM är suveränt. Fick annat tips: "Går om man använder en laptop Mac, alltså inte Ipad/Iphone. Klicka på filen-dra ut den på skrivbordet-Arkiv uppe på listen/Öppna med-Arkivverktyg-så får du bilder i format .jpeg." Trevlig Helg.
 7. Använde - "Använd fullständig editor" - hämtade filen men det tycks inte fungera
 8. Använder "Använd fullständig editor" väljer bilaga men det tycks inte fungera
 9. Hej I bifogad FORUM zip finns två bilder från Uppsala. Testa om Du får fram detta Helst att någon med Mac testar
 10. Hej Jag är intresserad av fotografering. Jag vill dela med mig mina bilder. Lägger dessa i en mapp. Komprimerar mappen genom att klicka på den o-komprimerade mappen, högerklicka, och en meny kommer fram. Vid texten"Skicka Till" finner Du en ny meny.... där det står Komprimerad Mapp. Vänsterklicka och Du får en ny extra komprimerad map. en zip. Denna mapp skickar Du vidare med SPREND som tillåter upp till 2 GB överföring. Se https://sprend.com/ (Gratistjänst/betaltjänst.) Tänkte bifoga en zippad mapp med två bilder men vet inte hur man bifogar denna i tråden.
 11. Hej Behöver hjälp. Jag använder PC med W8.1 Skickar semesterbilder via SPREND (stor fil) och som då behöver "zippas". Allt väl till mottagare med PC och Windows. Unzip är inga problem. Men de som har MAC förblir nyfikna eftersom de INTE kan få upp en zippad fil från Windows. Hur kan man lösa detta? mvh/GT37
×
×
 • Skapa nytt...