Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Biberkolben

Medlem
  • Antal inlägg

    32
  • Gick med

  • Senaste besök

Allt postat av Biberkolben

  1. Japp, ljudet är i synk innan konverteringen men inte efter. Hur gör man för att få det i synk sen då? Annars kan jag ju klippa in ljudet på sin rätta plats men ditt förslag kanske är smidigare? [inlägget ändrat 2007-02-23 10:34:29 av Biberkolben]
  2. Lyckades konvertera nyss, kanske inte bästa sättet men ändå. Först skrev jag om VRO filen till VOB & sen konverterade jag filen till AVI/XviD med gratis programmet SUPER. Det blev faktist väldigt lyckat förutom att ljudet inte hängde med de sista 30 minuterna, men nu vet jag det.
  3. Hmm. Men hur får jag in det i datorn isåfall? RW-skivor är ju anpassade till redigering så det måste ju funka.
  4. Ok då har jag fått ännu ett problem tyvärr. Hur gör jag för att göra det då? Jag hittar finalize (& unfinalize) funktionen i kamerans meny men det går ju inte att klicka på den?
  5. Hej, jag har en Canon DVD Camcorder DC100 som jag fick ganska så nyligen & har spelat in på ett par mini DVD-RW skivor. Men nu undrar jag hur jag gör för att få in materialen i datorn. I min dator kan man inte ens kolla på skivorna, troligtvis nåt fel med cd-läsaren, men i den betydligt sämre laptopen kan jag det. Jag har försökt att rippa skivorna med både DVD Shrink & DVDDecrypter men det står bara "hittar inte filen"? Det finns 2 filer i DVD-mappen & det är en .IFO-fil & en .VRO-fil. Är det nån som har upplevt samma problem? Behöver verkligen hjälp. /Biberkolben [inlägget ändrat 2007-02-21 16:22:04 av Biberkolben]
  6. Japp, jag kan inte logga in på ett visst punBB forum på den här användaren men på min andra användare kan jag logga in, men där funkar inte msn längre (nåt med nån Active-X uppdatering). På alla andra forum som inte är punBB som t.ex. phpBB funkar det att logga in på båda användarna. Jag vore skitglad om nån kunde hjälpa mig. [inlägget ändrat 2006-12-10 17:31:31 av Biberkolben]
  7. Nu har det gått 1 vecka sen Audacity kraschade. Jag råkade bara klicka på en "Samarbete-med-andra-program" knapp & sen dess har det inte fungerat. Det blir bara vit stillbild typ & så går det inte att avsluta. Jag har tagit bort programmet & installerat det om & om igen men det vill inte funka! Är det nån som haft liknande problem? Vore kul om nån kunde hjälpa mig för jag är i stort sett beroende av programmet. Jag har Windows XP förövrigt.
×
×
  • Skapa nytt...