Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ceratos

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Ceratos

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1900-01-01

Profil

 • Ort
  Motala
 1. Jag ökade internminnet hos en polare från 256 mb till 1024 mb och då kunde han inte sedan starta ett för han viktigt program pga av "slut på minnet". Jag vet att det finns en fix för detta men tyvärr så hittar jag den ej idag. Höger musknapp och egenskaper med diverse anpassningar fungerar ej. Är det act men använder eller?
 2. När jag startar datorn med en inkopplad USB-hårddisk på 200Gb så försvinner partionen på denna hd. Händer inte med en annan på 120Gb Fungerar som det ska på en del andra datorer men långt ifrån alla. Om jag går in i datorhantering så finns den ej, måste återigen aktivera den o osv. Brukar kunna återskapa den men det tar ju så lång tid så det är inget alternativ. Hur kan man förhindra detta? Finns det någon därute som har en hum så är han / hon mycket välkommen med idéer och förslag. Har testat ett antal olika formateringso partioneringsmetoder, men ingen skillnad. /Ceratos
 3. Lotteriinspektionen godkänner aldrig företag och har således aldrig godkänt Entertainment Express. Om myndigheten har tillgång till information som visar att ett arrangemang utgör kedjebrevsspel i lotterilagens mening kan myndigheten göra en polisanmälan. Enskilda har också alltid en möjlighet att vända sig till polisen för att anmäla misstänkta brott.
 4. Tänker byat bootdisk till min XP. Tyvärr funkar det inte som unde de andra windolf, där man kopierar den nuvarande c. till den nya x: skiftar plats o kör. HUR GÖR MAN UNDER XP FÖR ATT FP DET O FUNKA Har inga som helst planer på att installera om....
 5. Hm ME har funkat klanderfritt för mig i kombinationen Intel 867Mhz. Inte en enda blåruta och har använt det sedan det kom ut. Win 2K passar inte riktigt mig. Felet för mig och andra som kör(t)AMD är det att moderkorten är den svaga länken. Jag har idag fått klartecken från Soltek att kortet uppträder på ett icke önskvärt sett ner ett nätverkskort installeras. Jag kommer givetvis att få det nya moderkortet som ersätter det andra. Så ni andra som har solteks moderkakor kolla efter utbyte. Men för mig är det solklart ALDRIG mer AMD. Kommer att bygga en P4. Ang tjafset om ME och inte ME så ta reda på vad det är som strular istället för att skrika!
 6. Hm jag kanske lurade dig lite HKEY_USERS\Din inlogg\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main Obs fnuttar runt Där har jag min och jag har ME och IE5.5 Om du skickar mail till mig så skickar jag printbilder!!
 7. Enkelt ordnat. Gå in i registret, öppna HKEY_LOKAL_MACHINE \SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main. Skapa nytt strängvärde som du döper till Window Title. Välj ändra och skriv vad du vill att webbläsaren skall heta t.ex. Puzzels Webbläsare. Avsluta registret, starta din Webbläsare och Njut.
 8. Jag har nyligen inskaffat en AMD 1200 med Soltek KAV75 kort. GeForce3, 256 Mb, Nätverkskort, Videokort, SCSI, Modem, SB Live 5.1. Har uppdaterat alla drivisar osv. Nu till problemet, efter ett tags användning med olika program, främst i Office XP, och med några fönster äppna så meddelar burken att minnet är slut. Alternativt blir det segare o segare till det stannar. Diskettstationen fungerar bara i felsäkert läge när nätverkskort är installerat (har testat olika) Har kollt runt en hel del och det har kommit fram att det är ME som buggar! Vilket jag ej köper. Jag plockade över allt och till en Intel 867Mhz med ett annat soltek mk, då funkade allt utan problem. Så det måste vara AMD eller moderkakan som bråkar, eller är det så enkelt att AMD hanterar nyttoproggen eller minneshanteringen sämre?? Om ngn har några synpunkter emmottages dessa tacksamt. OBS funderar på att lämna tillbaka AMD o ta en P4 istället. Tack på förhand
 9. Jag har fått tag i lösningen på problemet efter ett riktigt sökande. Starta regedit, sök upp HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\CurrentVersion\Policies\Ratings och ta bort den så är det löst.
 10. Deras support och service är INTE den sämsta!! Den är OBFINTLIG!! De är som burkarna skrot, kräva pröjs,75 sekiner/fråga när deras produkt ej är kompatibelt är hårresande!!
 11. BIOS är uppdaterad. Jag har letat massor på compaqs olika sidor runt om i världen samt skrivet brev om problemet. Hm för att fånga kräftor måste jag väl ta ur HD´n (kan användas till varpa) eller?
 12. Jag har hållit på med datorer i många år och tyvärr är det så att Compaq är nog det sämsta man kan hitta på marknaden. IBM (Ingen Bra Maskin) står inte långt efter. För en "vanlig användare" duger de gott men vi som kommer att ändra grafikkort stoppa in andra kort märker snart att detta med intregerade maskiner med en eller två lediga kortplatser är ett elände, samt att de dessutom kör med en egen standard. Höjden är trots allt att Compaq kräver 75 SEK / fråga för att få ordning på eländet. Jag har också tittat på en del modeller från Dell vilka gav ett positivt intryck enkelt att serva osv. Företagen kan handla därifrån!! Eller från ngt större företag som bygger på beställning.
 13. Får jag felmeddelandet "_GlideInitEnvironment: Glide2x.dll expected Voodoo^2, none detected" när jag startar om burken? Byter jag till en annan drivrutin får jag RUNDLL Fel i 3dfxv2ps.dll saknad post: UpdateRegSettings Har installerat om windolf 98se med olika drivrutiner men utan resultat. Har uppdaterat drivrutiner för grafikkortet samt directX Har bytt plats på kort, uppdaterat drivrutiner mm Tagit bort ur registren installerat om osv Vad göra?? (mer än att låta compaqen bli sänke vid djuphavsfiske?)
 14. Får jag felmeddelandet "_GlideInitEnvironment: Glide2x.dll expected Voodoo^2, none detected" när jag startar om burken? Byter jag till en annan drivrutin får jag RUNDLL Fel i 3dfxv2ps.dll saknad post: UpdateRegSettings Har installerat om windolf 98se med olika drivrutiner men utan resultat. Har uppdaterat drivrutiner för grafikkortet samt directX Vad göra ?? (mer än att låta compaqen bli sänke vid djuphavsfiske?)
 15. <P>Puh detta eländiga program.<br>Har fått in något som gör det stört omöjligt att ta bort klassificeringarna. Jag måst ändra varenda gång jag startat ie, även när nästa startar osv.<br>Har ändrar tillbaka och sparat ett antal ggr men det blir lika igen. Fick detta problem efter jag besökt några autostartande sidor. Har letat i registret för att hitta ngt men gått bet. Har installerat om både ie o windolf 98.<br>Tacksam för hjälp.</P>
×
×
 • Skapa nytt...