Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dagwyn

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senaste besök

Om Dagwyn

  • Medlemstitel
    Nykomling

Profil

  • Ort
    Västerås
  1. De ser riktigt bra ut. Men jag hade hoppats att det fanns något i lite lägre prisklass
  2. Hej till publiken. Söker bärbar apparat för inspelning i någorlunda bra format och som är enkel att koppla till dator för redigering och utskick. Frugan sjunger barbershop och spelar in de flesta av deras övningar för analys och utskick till sina kompisar. Lösningen idag är en Sony minidisc (mz-710 tror jag) hon fick i julklapp för ett par år sedan. Sony har ju i sin oändliga visdom bestämt att man inte tillåta digital överföring från md till dator, istället måste man göra analog avspelning till datorn i realtid vilket är grymt tidskrävande (och tråkigt). Börjar allvarligt tröttna efter gårdagens överföring av 2 timmar barbershop (som jag inte är så vansinnigt förtjust i ) Tips mottages tacksamt.
  3. Det förklarar fortfarande varför det fungerar om jag växlar till en annan användare.
  4. Hej. När jag använder program som skapar många kopplingar till många olika adresser (freenet, bittorrent m.fl) så slutar ibland nätverket att fungera. Jag kommer inte åt att ens pinga lokala nätverket men det är fortfarande trafik på nätet så jag antar att datorn bara vägrar att göra nya kopplingar. Loggar jag ut och in igen funger det. Växlar jag till annan användare fungerar det också, men inte när jag går tillbaka till mitt eget konto. Är det någon policy som begränsar nätverkstrafiken per användare eller är det något annat som kan spöka? OS: XP Pro SP2 Moderkort: MSI K8N NEO4-F, integrerat NVIDIA nForce Networking Controller 100mbit
  5. Hej allesammans. Jag har haft ett lite skumt problem med mitt nätverk sedan jag uppgraderade mitt system. Vid intensiv nätverkstrafik så slutar helt enkelt nätverket att svara när jag försöker komma åt nätet. Andra maskiner på det lokala nätet har inga problem så det bordet inte vara routern. Så jag antar att det är något med operativsystemet. Någon som kan tipsa om var man kan börja felsöka? Jag har inte lyckats hitta någon som har haft liknande problem här eller via google (orkade inte leta så länga iofs). Moderkort: MSI K8N NEO4-F, integrerat nätverk Processor: AMD Athlon 64 x2 3800+ 2GHz Minne: PC3200 DDR-DIMM 2048Mb OS: XP Pro Router: Netgear WGT624 [inlägget ändrat 2006-04-02 22:37:26 av Dagwyn] [inlägget ändrat 2006-04-03 07:29:09 av Dagwyn]
×
×
  • Skapa nytt...