Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

peach7791

Medlem
 • Antal inlägg

  72
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för hjälpen! Problemet är nu löst. Jag vet inte vad som hjälpte. Efter att försökt "reparera" programmet försökte jag med att installera om programet utan att avinstallera det. Problemet var kvar när jag hade startat om datorn. Men när jag startade upp min dator igår, fungerade avast normalt.
 2. Hej! Tack för svaret. Nej, inga avinstallationer eller medvetna uppdateringar. Okej hoppas jag hittar en avinstallation fil på deras hemsida, för jag letade på min dator för att antingen reparera mitt program eller avinstallera för att installera på nytt. Men kunde inte hitta någon sådan fil. Nu har jag inte möjlighet att gå vidare förrän imorgon kväll, tidigast. Jag får se hur det går då.
 3. Hej! Jag har fått problem med mitt antivirus program, Avast, på den ena av mina datorer. Jag har ingen aning om vad som hänt, men får följande felmeddelanden. Den första bilden får jag när jag startar upp datorn. Den andra bilden får jag när jag försöker uppdatera programmet. Någon som vet vad som är felet?
 4. Menade att jag inte har något särskilt program som blockerar pop up fönster. Får en fil att spara ner, med den länken monshi. Antar att det skall göra det, tack!
 5. Nä, inte nu Kom att tänka på och kollade efter, det är i sekretess inställningarna i Explorer som jag har ställt in för att blockera pop-up fönster.
 6. Nu har jag nog fått in en del uppdateringar i alla fall. Listan i windows update är nere på 39 filer nu. För utvärdera ett tag och se om datorn funkar bättre. Tack för hjälpen!
 7. Jaha, jag uppfattade inte att det var en video, jag trodde det var en skärmdump
 8. Jag har Explorer 11, jag har ett program för att blockera pop-up fönster men skall inte ha något som blockerar microsoftsidor vad jag känner till iaf.
 9. okej, låter vettigt mbgtmari Det är den länken jag har provat, som bara är blank för mig, monshi
 10. Har laddat ner detta program nu, vilka inställningar gör du? När jag öppnade programmet och körde det, fick jag till svar; nothing to do
 11. Tyvärr kvarstod problemen, fann ytterligare ett tips via länken jag fick om ytterligare en kb-fil som kunde avhjälpa problemet, men även det hjälpte alltså inte. Jag skulle kunna stå ut med att strunta i uppdateringarna, det värsta är att Explorer kraschar hela tiden speciellt facebook. Har till och med gjort ett försök att uppgradera till windows 10 för att komma till rätta med just detta, //eforum.idg.se/topic/352204-uppgradering-till-windows-10-misslyckad. Men helst skulle jag nog vilja ha kvar win 7, för att installera win 10 verkar vara ett större problem.
 12. Hej! Datorstrul kan verkligen få mig knäckt. Suttit i över en timme bara denna morgonen och inte kommit ett ända steg framåt. Efter att komma i bukt med en allmänt krånglande dator, windows update funkar inte, internet kraschar hela tiden med mera. Såg jag ingen annan utväg än att uppdatera till windows 10 och hoppas att det hjälper. Och det visar sig att jag bara har ett par dagar på mig... Så efter att haft datorn påslagen hela dagen, hade windows 10 hämtats och installerats lagom tills jag skulle gå och lägga mig. Jag följde anvisningarna att starta om datorn och såg att konfigueringarna började göras, när jag vaknade hade uppdateringen misslyckats. Har hittat en felkod, C19001DF, men kan inte få fram mer information kring det. Till råga på allt har min surfpott på mitt mobila bredband, nu tagit slut och jag vet inte hur mycket extra surf jag behöver köpa till och dessutom inte veta om det skulle fungera en andra gång. Såg någon länk, där man kunde spara ner en fil och uppdatera därifrån, men den länken resulterade bara i en tom vit sida för mig. Att kunna spara ner en fil skulle vara bra då jag har ev 2 datorer jag tänkte uppgradera.
 13. tack så mycket för hjälpen, skall prova det!
 14. Hej! Jag har märkt att min dator inte gjort några uppdateringar på länge. Jag tittade i windows update, och såg att jag hade 95 uppdateringar där, utan att blivit meddelad om detta. Jag lät datorn stå på i princip en hel dag för att göra uppdateringarna, men endast tre stycken blev hämtade och installerade efter den tiden. Jag har även provat att inaktivera mitt antivirus- och brandvägg, men under en 15-20 min, hände ingenting när jag försökte hämta en av dessa uppdateringar på 52 mb. Jag kan inte hitta vad som är orsaken till detta. Jag har haft samma antivirus och brandväggsprogram i över ett år, mitt operativsystem är windows 7. Kan det vara för att jag inte uppdaterat till windows 10, så alla uppdateringar till äldre versioner är avstängda? Tacksam för all hjälp jag kan få.
×
×
 • Skapa nytt...