Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ErikaH

Medlem
  • Antal inlägg

    62
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Hej! Är på väg att köpa ny bärbar dator. Hittat en med Intel i7 processor och Intel GMA HD300 grafik. Klarar en sådan av att spela upp högupplöst film?? Är dålig på området och har ingen koll alls, men fick höra att den troligtvis ska klara det. Vill bara kolla så att det stämmer innan jag slår till Tacksam för råd och tips!
  2. (vet inte om jag gör rätt för att svara på ditt svar nu Cecilia) Men han har tydligen testat starta i felsäkert läge men det går inte, testat starta med senast fundegrande koniguration men det går inte heller...
  3. Man ser BIOS-bilden, där står att man kan välja f2 och f12...
  4. Hejsan! Ska försöka hjälpa en kompis som nys fick nåt skit i sin dator. det är en bärbar Acer aspire one. Plötsligt kom det upp massa text på skärmen om att den blev angripen av en trojan...Sedan dog datorn och går nu inte att starta. Vad gör man nu? Tacksam för goda råd=)
  5. kortet heter nVidia GeForce 7800 GTX..så då ska jag testa det =)
  6. Okej, så du tror inte felet kan sitta i adaptern då? Dum som jag var glömde jag kolla om det funkade med den. Testade bara om jag fick bild genom att koppla min s-videosladd direkt till en annan dator, utan adaptern eftersom den inte behövdes. Nu har jag tyvärr inte den andra datorn kvar.. Hur vet jag om mitt grafikkort stöds av 93.71 då??
  7. Jag provade koppla sladden direkt till tv out men det gick inte.. hur som helst så funkade allt perfekt när jag kopplade en annan dator till tv:n så måste väl vara grafikkortet då. Om inte felet kan sitta i adaptern? Men hur ska jag kunna kolla det?
  8. Hej igen! Har nu lånat en dator o kopplat i min s-videosladd men det blir bara svart nu, inget flimmer heller... Till mit grafikort förljde ju en sladd (en adapter) med för koplla in s-video men i datorn jag lånat kopllas s-videosladden direkt, men det ska väl inte spela någon roll?
  9. mm, okej, ja, jag ska ta och låna en bärbar dator o testa..o fukar det då är det ju grafikkortet antar jag..funkar det inte då heller vete tusan..
  10. Nu har jag testat och det blir precis samma ska som när jag kör genom tv:n. Bilden syns hur bra som helst när windows startar upp men när "användarrutan" kommer upp så blir det flimmer...då är det ingen ide att krångla med videon mer eller? är det bara att testa en annan dator mot tv:n då eller?
  11. Oki, är precis det jag gjorde igår kväll. Har anlutit datorn till videon och letat fram rätt kanal på tv:n...men när jag sätter videon på E1 blir det bara svart..alltdå inte flimmer som det tidigare var..jag tänkte då att jag antagligen inte fått in datorbilden än, men vet inte??? Ska jag ändra på några inställningar??
  12. Nope, har inget videoband...Fick bara låna en VHS... Ja, det är ju till Vhs scarten jag kopplat s-videosladden. Måste bara få in rätt kanal nu, så att tv:n hittar videon. Men efter det är det väl bara att sätta videon på E1??
  13. Hej igen! Har nu lyckats få tag i en VHS av en kompis. har vkopplat in s-videosladden ivideons scartuttag och sedan en antennsladd mellan tv och videp..men sen står det still i huvet..vad gör jag nu? Hur ska jag ställa in tv:n och videon??
×
×
  • Skapa nytt...