Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

PB1

Medlem
 • Antal inlägg

  139
 • Gick med

 • Senaste besök

Om PB1

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Ort
  Stockholm
 1. Har ett problem med Exchange mailen och problemet är att Outlook 2003, Problemet är att Outlook skapar flertalet kopior av .ost filer som är ca 55mb var.. Vad göra för att åtgärda detta?
 2. Jag har en "vanlig" låt som mp3. Jag skulle vilja göra denna låt instrumental, finns det något musikprogram el. program (shareware/freeware) el. dyligt som man kan använda för att ta bort sången i låten?
 3. Hur kopierar man spel från PC till Sony Ericsson mobilen? Har synckabel m.m men vet ej hur man skall gå till väga...
 4. Hej, Jag har ett problem, jag får ej till denna funktion. Jag vill att när man kommer till sidan att det skall "automatiskt komma en popup" fönster, som har storleken: 280x300. Sidan heter: 050905.html Tacksam för hjälp.
 5. Tack så mycket det fungeradet klockrent !!
 6. Ja jag vill kopiera endast namnet.. så den formeln kanske kan hjälpa mig???
 7. Jag har ett problem. Jag har ett biblotek i excel med mina dokument: Kolumnerna ser ut såhär: Namn Ämne Sökväg Nu har jag en massa data inlagt under kolumnen "sökväg" som ser ut såhär: d:\dokument\blandat\dokument1.doc d:\dokument\blandat\dokument2.doc d:\dokument\blandat\dokument1.xls Går det genom någon formatering/macro el. dyligt att "kopiera" dessa till "namn" kolumnen så att det står: dokument1.doc ENDAST. Vill alltså ha bort "hela" sökvägen och ha endast dokumentnamnet kvar. Går detta? Eller är det enda lösningen att göra detta manuellt? (Om ej något program el. dyligt klarar av detta om ej excel gör det själv?) Tacksam för svar... Har över 5000 filer, så manuellt är ingen mening...
 8. Har en fundering på att köpa en IPOD. Dock är jag lite osäker pga av att jag vill kunna föra över filer också till IPOD. (som ett usb minne ungefär) Eller fungerar endast .mp3, wav och jpg, dvs musik och bilder att överföra till IPODen ? Jag skulle även vilja kunna föra över tex: dokument och filer, fungerar ej detta? (Från PC till IPOD). Eller finns det någon liknande på marknaden som klarar detta också?
 9. Nej, det finns inga inställningar i programmet, funderar om det är WIN XP SP2 inställningar någonstans ?!
 10. Har en fråga vart filerna som man får skickat till sig via MSN Messenger 7.0. "råkade" klicka på "öppna" i MSN fönstret, då jag fick upp en ruta om att den blivit blockerad av säkerhetsskäl (Pga av att ej göra någon skada). Vart hamnar dessa filer?? Går de att få "tillbaka" eller ligger de "dold" någonstans i någon mapp på datorn? De kan ju inte "bara" försvinna... tacksam för svar, då jag har flera filer jag har fått skickade som jag inte hittar igen på datorn...
 11. Skulle behöva tips på någon softprogramvara som man kan "döda hårddisken". När man skall skrota en pc, så räcker det ofta inte bara med fdisk el. formatera hårddisken. Utan jag skulle vilja ha ett program som verkligen kraschar den. Tacksam för tips, vilket program som är bäst. Spelar ingen roll om det kostar en slant eller om det är gratisprogramvara.
 12. Hej, För att göra det enkelt. Så menar jag att ändra utseendet i Lotus Notes. Så man får det liknande mer Microsoft Outlook utseende.
 13. Jag har två st. excel filer.. Ena dokumentet är en "inventarielista" med namn, modell , serienr m.m Den andra listan är med namn, modell m.m och jag vill kunna kopiera "hela" mängden data från ena listan till den sammanställda inventarielistan och att listan "skall" klistra in cellerna efter resp. namn, eftersom de står idag i olika "rader".. Såhär ser tex inventarielistan ut: A B C Adam A HP 2355656 Kalle Kula Compaq 1234556 Nisse B Compaq 1234435 Och den andra listan ser ut såhär ungefär likadant bara det att det är fler namn i den sammanställda listan än den excel filen som man kopierar ifrån. Kan man på något sätt styra att den importerar tex data i de celler som jag vill att den skall hämta ifrån ?! Eller hur gör jag detta enklast? Istället för att sitta och klista och klistra in från ena dokumentet till det andra... Tyvärr går det ej att sammanställa båda dokumenten så att de sorterar lika eftersom namnen hamnar på olika rader eftersom det finns olika mycket i dem.
 14. Jag har ett Xbox spel på skiva och jag skulle vilja lägga in detta på xbox hårddisken istället. (Jag har utrymme så det räcker). Nu undrar jag hur man gör detta? Hur får jag in spelet på Xboxen ? Måste man använda något speciellt program? Eller hur gör man ?
 15. Har ett problem: När jag skall skicka fjärrhjälp, så får jag fram detta felmeddelande: "Din inbjudan skickades inte. Du behöver den senaste versionen av Windows Messenger installerad för att kunna använda funktionen Fjärrhjälp. Hämta den senaste versionen på uppdateringsplatsen för Windows Messenger." Jag har "senaste" versionen 6.2 installerad. Jag installerade 7.0 beta versionen och sedan provade fjärrhjälp, fick samma svar, så att jag tänkte att det var någon bugg i programmet och avinstallerade den och installerade om version 6.2. men får fortfarande detta fel. Vad ska jag göra?!
×
×
 • Skapa nytt...