Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Issssss

Medlem
 • Antal inlägg

  176
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. När jag försöker logga in så försöker MSN att logga in mig i cirka 30 sekunder, sedan slutar den. Jag får inget felmeddelande. Någon som vet vad jag kan göra? Jag har testat att installera om, att starta om datorn etc.
 2. Har lyckats installera den senaste versionen nu, och får upp den. Men när jag försöker logga in går det inte, utan den bara försöker i en minut sedan slutar den att försöka utan något som helst felmeddelande... skumt!
 3. Fungerar fortfarande inte, lyckas logga in en gång, men när jag stänger ner själva msn så går det inte att att få upp igen.
 4. Har installerat nu, men det står bara "A newer version is available. You must install the newer version in order to contine. Would you like to do this now? YES/NO"
 5. Jo, vill ha kvar den nästsenaste. Problemet är att jag inte har kvar .exe filen så jag kan installera det, och det går inte att hitta på MSN-hemsida. Kan man ladda ner den någon annanstans?
 6. Igår bytte jag från ESET Smart Security till Avast antivirus och Comodo-brandvägg. Avinstallerade ESET med ett borttagningsprogram och tog bort allt, och installerade allt på rätt sätt. Det som dock hände var att MSN Messenger (Live, den näst senaste) slutade att fungera. När jag klicka på ikonen så kom timglaset upp men sedan hände inget. Gick alltså inte att starta upp msn. Funkade inte heller när jag startade om datorn, så jag installerade det senaste msn. Då får jag upp rutan men när jag loggar in så försöker den logga in i 5 min sedan så slutar den att försöka logga in. Inget felmeddelande kommer upp... Nu installerade jag MSN Messenger Live 8.0 och det fungerar fortfarande inte, får inte upp rutan när jag försöker starta MSN. Hjälp någon?
 7. Haha men äsch, då låter jag allt vara. Min dator är inte långsam, utan allt är så uppdaterat det kan vara. Tack iaf
 8. Kanske var lite otydlig. Men datorn är inte till för att spela på i första hand, även om det kan förekomma. Det den används till är mest för att se på film, lyssna och trixa med musik, och surfa runt på internet. Office-paketet används även det mycket. Men datorn kanske är helt okej som den redan är, vad vet jag...
 9. Hej! Sitter på en Acer-dator som är två år gammal ungefär, den fungerar bra visst, men jag har funderat på en sak. Går det att göra den ännu bättre, säkrare eller snabbare? Här är lite information om den. AMD Athlon 64 Processor 3400+ 2,21 GHz 1,0 GB RAM Nvidia Geforce 7600 GS Har SP3 installerat på den, och det är OS är alltså XP om det har någon betydelse. Det som skulle kunna tänkas bytas ut vore alltså RAM-minnet, moderkortet, processorn mm. om det nu går. Det är en stationär dator. Hårddisk har jag gott och väl så att det räcker, och ett bättre grafikkort är jag nog inte i behov av. Så allmänt bara, lite tips och upplysningar skulle vara på sin plats
 10. http://anonymityisnotacrime.blogg.se/'>http://anonymityisnotacrime.blogg.se/ En kompis har startat en blogg som alla borde spana in, speciellt om du vill vara anonym på internet Länken till bloggen är http://anonymityisnotacrime.blogg.se/
 11. Det funkar inte,hittar inte den filen. Tack ändå. Ska googla lite mer sen.
 12. Sisådär, nu har allting löst sig. Äntligen. Om du själv råkar ut för det här så för det första 1) Ta kontakt med D-Link Mail-support, de svara faktiskt inom 24 timmar (!) och är någorlunda bra på att förklara problemet. Det räcker alltså med att uppdatera själva nätverkskortet/nätverksadaptern. Viktigt att tänka på är att först ladda hem drivrutinen från D-Links hemsida eller angiven adress från support. Därefter skapa en återställningspunkt (start > tillbehör > systemverktyg > systemåterställning > ny återställningspunkt) om något skulle fucka sig. Efter det så avinstallerar du alla drivrutiner (Du kan även gå till kontrollpanelen > lägg till eller ta bort program > kolla så att du inte har dessa program i listan: Airplus G, ANIO Service och ANIWZCS2 om du har dessa så kan du ta bort dem.) Därefter körde jag med CCleaner och installerade problemfritt den nya uppdateringen eller vad det nu var, och allt är borta Fråga om det är något mer ni undrar, och tack till alla som hjälpte mig på vägen här på eforum!
 13. Hej! Hur får man bort den gula stjärnan i navigeringsfältet, och hur får jag bort RSS-symbolen till vänster om denna stjärna ? Är https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227 (Old-bar add-on) lösningen på det här problemet? Tack på förhand
 14. Tack för alla svar Men om man t.ex. surfar in på Youtube.com så måste man ju alltid tillåta scripten för att sidan skall funka. Det är inget farligt med att tillåta sådana script eller?
 15. Hej! För ett tag sedan upptäckte jag NoScrpt add-onet till Firefox ( https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/722 ) Blev lite nyfiken och undrar varför man borde installera det, vad det skyddar/hjälper mot? Om det finns många farliga script där ute? Om ni skulle rekommendera att man installerade tillägget? Samt om ni har övriga tips på hur man kan skydda sig mot script/flash eller liknande? Om någon kan förklara lite mer om vad ett script är vore det snällt också
×
×
 • Skapa nytt...