Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gullikan

Medlem
 • Antal inlägg

  37
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Igår skrev jag på fotoforumet och frågade vad som kunde var fel eftersom jag inte kunde ladda ner bilder från kameran. Jag fick felmeddelanden om otillräcklig minneskvot. Idag har jag upptäckt att det inte bara strular när jag ska ladda ner bilder. När jag skulle starta ett program idag gick inte det eftersom det fanns för lite plats på hårddisken. Jag har en ny dator, använd endast en vecka och av 297 GB är 235 ledigt. Vad kan felet bero på?
 2. Gullikan

  minneskvot

  Jag har en ny dator, använd endast en vecka. Använder Windows 7. När jag ska överföra bilder från min kamera får jag upp meddelandet "Otillräcklig minneskvot för att utföra kommandot". Vad innebär detta? Har provat att starta om men det hjälper inte.
 3. Kan jag göra en avbild när jag inte får kontakt med usb-minnet?
 4. Nej, tyvärr hittar jag det inte där...
 5. Jag har ett usb-minne som gått sönder. Vet inte vad som hände egentligen men en dag gick det inte att läsa längre. Jag har haft det inlämnat på en datafirma. De säger att de tror att det går att återställa datan på minnet men det kostar 1800:-. Vad är det man gör egentligen? Är det väldigt komplicerat? Eller tidsödande? Finns det alternativa, billigare sätt? Jag vill väldigt gärna ha tillbaka det jag lagrat på minnet men det är mycket pengar...
 6. Hej! Jag har e-post, ja. Hotmail och en Groupwise-adress. Exchange verkar jag ha och det är tre som är leverantör. Jag har gjort ett försök att lägga upp ett konto men det funkar inte... Vad skriver man dom servernamn? Är det http://www.hotmail.com för hotmail? Vad är domän?
 7. Jag har en Xperia X8 som jag skulle vilja synka mina mailprogram i så jag inte behöver gå in på webben varje gång jag får mail. Kan man det? Hotmail? Webbaserad mail? Som ni kanske märker kan jag inte så mycket om mobiler men vill gärna kunna mer
 8. Hej! Jag har XP. Men jag har lyckats lösa det. Jag återställde systemet ett par dygn och det fixades då. Tack för försöket till hjälp ändå!
 9. Hej! Jag har en "mina dokument" -mapp på datorn som jag helt plötsligt inte kan nå. Det har aldrig varit några problem förut och jag vet inte vad/om jag gjort något som kan ha förändrat detta. Det står att nätverksmappen inte är tillgänglig och att jag ska kontakta systemadministratören... Någon som kan ge ett tips på en lösning???
 10. Jag söker en del på nätet, tex. på komplett.se och reagerar över att datorer i liknande prisklass som den jag såg i butiken har mycket mindre hårddisk. Varför kan det skilja så?
 11. Inköpet är tänkt att ske så snart de får ihop pengar. De har samlat ett tag men behöver förmodligen lite mer. Det beror också på vad en vettig speldator kostar. Det som ingår är det som jag skrivit med - tangentbord ingår men inte skärm.
 12. Ok, vilken tur att man kan få lite hjälp här... Vi var inne i höstas i butiken och då hade de en dator med exakt samma innehåll men lite annorlunda design för 8250:-. Nu tittade vi på hemsidan och då kostar den 9000:-. Är det ett vettigt pris? Är det någon som har förslag på vad man kan köpa och var? Jag tänkte att det var bättre att handla av en liten butik lokalt än att gå till de stora kedjorna eftersom jag hört att det kan vara svårt att få hjälp om inte allt fungerar sedan. De vill ha en dator som känns ok ett bra tag men samtidigt får den inte kosta hur mycket som helst. Barnen håller på och samlar pengar och det får inte ta en evighet innan de lyckas få ihop till sin efterlängtade dator!
 13. Hej! Sönerna på 10 och snart 13 vill ha en bra dator att spela och surfa på. Ví var inne i den lokala databutiken och rekommenderades en dator, Acer med följande: * AMD Phenom 9550 Quad-Core 2,2GHz processor * 4096 MB DDR2 RAM * 2X640GB hårddisk * DVDRW * ATI Radeon HD3850 1024MB grafik * Modem 56K, Nätverk 10/100/1000 * Tangentbord + Mus, HDMI, DVI * 7,1 Kanalers Ljudkort * 6xUSB2.0, 2xPCI, 1xPCI-Express, Firewire * Windows Vista Home Premium, MS Works * 1 års garanti Jag kan inte bedöma om det verkar vara en vettig dator för oss. Jag är väldigt tacksam om någon vill hjälpa mig! /Gullikan
 14. Jag har tidigare skrivit i en annan tråd om mina problem att överföra film från dv videokamera till pc men då den tråden börjar bli lång startar jag en ny. Hoppas det är ok... Jag använder firewire men får inte någon som helst reaktion från datorn när jag kopplar in kameran. I enhetshanteraren ser jag att det finns en "IEEE 1394-värdstyrenhet" och att den ska fungera korrekt. Vad kan vara fel???
 15. Ni har naturligtvis helt rätt... Jag har en firewireingång. Så nu har jag köpt en kabel och försökt fånga in videon till MovieMaker men inte fungerar det. Vad kan man göra för fel? Jag har kopplat ihop kamera och dator. Ställt kameran i uppspelningsläge men MovieMaker hittar inte någon film att fånga...
×
×
 • Skapa nytt...