Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gopher

Medlem
 • Antal inlägg

  102
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag har fixat det nu. men som svar på din fråga, nej, det stod inget alls om det i underhållningsprogrammet. Det var faktiskt rätt dåligt av Microsoft. Iaf. efter mkt trixande så kom jag på lösningen; drvspace /uncompress c: glöm inte att köra scandisk /s c: h: (osv. alla de enheter du har) minskar tiden för uncompresseringen rejält. Tack iaf¨. /G
 2. Hej! Jag har använt drvspace på min gamla bärbara 166 MHz, och vet inte hur man ska ta bort det. Det är rätt konstigt, hddn är komprimerad, men sen så har programmet gjort nåt fuffens och skapat ett nytt partition som inte går att komma åt alls med t.ex fdisk. Helt konstigt. Vill iaf. formatera om datorn helt, men det går inte då c: är en komprimerad enhet. Försöker jag formatera via drvspace så går inte det heller, eftersom man inte kan formatera huvudenheten. Ångrar verkligen. Kommer förresten inte alls åt cd-rom och liknande. Bara diskett.
 3. Glöm inte fraktkostnaderna. Slipper iaf. tullens avgifter tror jag. Inom EU ju. TJänar nog mer på att bara sticka till en affär som säljer det för mindre än 400 spänn. Över 400kr är hutlöst.
 4. Hej! Joo, jag undrar om det finns nåt kommando man kan använda för att en bakgrundbild ska automatiskt stretcha sig efter hur stort fönstret är? Finns det nåt spec. kommando i Dreamweaver 3 för det? Finns det nåt kommando alls? Just nu så, om fönstret är större än vad jag vill att den ska vara, så blir det samma effekt som att ha en stor bild som desktop med funktionen 'tile' inställd. Det är inte snyggt. V.g. svara snarast. /Gopher
 5. Hallå! Känner nån av er till var (om) det finns drivrutiner för DOS till ett nätverk-PCMCA kort? 3COM Megahertz 10MB/sec. LAN heter den. Och, om det finns något bra filöverföringsprogram via pararellkabeln? DOS eller Windows spelar ingen roll. Tack i förhand.
 6. eh, som jag sa tidigare Datorn har just nu ingetn annat förbindelse med omvärlden förutom diskettenheten. Bara command.com i hdd. Cd-spelaren kommer man inte åt, eftersom det inte finns några drivrutiner (kanske nu! måste prova dem...)
 7. tack! jag vet inte var jag ska börja leta, men kan säkert fråga nån... ska först prova från Glenns länk, men får se vilken som man ska använda. kanske den till biosen? trots allt så finns det ingenting alls förutom command.com i den där datorn...
 8. Hej. Jag har ett problem: Nyligen så blev jag tvungen att omformatera en bärbar HP Omnibook 800CT pga bla booting fel. Nu så vill jag installera om Win95 (CD) på den, men för att göra det krävs ju att datorn kan läsa av från CD-spelaren. Vilket inte går. Jag har försökt med Win98 inst. diskett - valt starta med cd-läsare, men datorn kan inte hitta läsaren. Det kan vara så att cd-spelaren, som är en HP F1197A 8X (rel. okänd) kräver en speciell drivrutin. Tja, den har jag inte. Har försökt på bl.a. www.driverguide.com . Ber nu om hjälp. Finns det andra sätt att kringgå det hela, t.ex. koppla ihop med nätverk (har kortplats), med andra drivrutiner jag inte provat (bara provat de från Win98 disk.) osv. Tacksam för svar omgående.
 9. Hej. Jag har ett problem: Nyligen så blev jag tvungen att omformatera en bärbar HP Omnibook 800CT pga bla booting fel. Nu så vill jag installera om Win95 (CD) på den, men för att göra det krävs ju att datorn kan läsa av från CD-spelaren. Vilket inte går. Jag har försökt med Win98 inst. diskett - valt starta med cd-läsare, men datorn kan inte hitta läsaren. Det kan vara så att cd-spelaren, som är en HP F1197A 8X (rel. okänd) kräver en speciell drivrutin. Tja, den har jag inte. Har försökt på bl.a. www.driverguide.com . Ber nu om hjälp. Finns det andra sätt att kringgå det hela, t.ex. koppla ihop med nätverk (har kortplats), med andra drivrutiner jag inte provat (bara provat de från Win98 disk.) osv. Tacksam för svar omgående.
 10. Gopher

  Årets spel?

  Hallå killar, glöm inte Halo, Freelancer, Duke Nukem Forever och en j'vla massa andra spel. När Black & White: The Gathering kommer ut, då vet man att B&W inte är långt efter. Glöm inte heller B&W Universe. Det kan bli bra.
 11. Hej. Jag har ett problem: Nyligen så blev jag tvungen att omformatera en bärbar HP Omnibook 800CT pga bla booting fel. Nu så vill jag installera om Win95 (CD) på den, men för att göra det krävs ju att datorn kan läsa av från CD-spelaren. Vilket inte går. Jag har försökt med Win98 inst. diskett - valt starta med cd-läsare, men datorn kan inte hitta läsaren. Det kan vara så att cd-spelaren, som är en HP F1197A 8X (rel. okänd) kräver en speciell drivrutin. Tja, den har jag inte. Har försökt på bl.a. www.driverguide.com . Ber nu om hjälp. Finns det andra sätt att kringgå det hela, t.ex. koppla ihop med nätverk (har kortplats), med andra drivrutiner jag inte provat (bara provat de från Win98 disk.) osv. Tacksam för svar omgående.
 12. Mmm, Discworld spelen är kul. Bara kört de två första, inte det senaste, Discworld Noir. Finns ju Simon the Sorcerer serien. Klart en av de roligaste, det förutsatt att du gillar engelsk humor, som jag gör. 3:an, som i tidens anda är helt i 3D, är på väg. Sanitarium ska vara ett skitbra äventyrsspel. Har själv kört demot, och det var rätt stämningsfullt. Du kanske inte kommer att gilla själva styrningen, men spelet är värd att köra igenom bara för att få reda på slutet av storyn . Finns för 99 spänn från GoldenGames. (letar själv efter den, men har inte sett det någonstans ännu) Annars finns nya, norska Den Längsta Resan. Kört demot, verkar kul. Jag förutsätter att du har kört Larry-, Police Quest-, Kings Quest och Space Quest serien. Visst, gammal grafik för det mesta, men kul att komma tillbaks till. Och givetvist Full Throttle (som jag anser var alltför kort), Blade Runner, The Dig, Gabriel Knight serien och The Dig. Men jag vet ju inte, om du nu inte gillar ett sådant kvalitetsspel som Grim Fandango så undrar jag vad det är som du håller på med. Klart bästa Äventyrsspelet 1999, väl värd de 450 spänn jag pungade ut för den strax efter premiären. Nåja, folk har alltid sett saker från olika håll, så vi ska nog inte sluta här. Men om du nu fortfarande letar efter ett bra äventyrsspel som inte är nåt Riven-aktigt (tråkigt!!!) så föreslår jag Sanitarium. Bra och billigt. Simma lungt. /Gopher
 13. Gopher

  Asus vs Asus

  Det är sant, men man undrar...
 14. Tjena! Undrar om det finns några bra, SVENSKA UT sidor, klaner osv...
 15. Gopher

  Asus vs Asus

  Är det någon som vet vad det är för skillnad mellan Asus V3800 AGP och V3800 PCI paketen??? Förutom det uppenbara då...
×
×
 • Skapa nytt...