Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hjalmargossen

Medlem
 • Antal inlägg

  75
 • Gick med

 • Senaste besök

Om hjalmargossen

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Kungsbacka
 1. Det va ett jäkla lång och utdragen konversation om det nu inte behövs så mycket intelligens.
 2. Det va ju oxå ett sätt att se på saken... På vilket sätt är XP smidigt på en server?
 3. Vad skiljer SO-DIMM for Mac från vanliga SO-DIMM. Går det till exempel att sätta in SO-DIMM som inte är "special" byggda för Mac i sin MacBook Pro?
 4. Kontaktnätet blir större när lärarna är med och styr. Jag var på 5 olika praktikplatser varav jag valde en själv, dessa var inom vitt skilda specialiteter och jag känner idag en hel del folk i branschen.
 5. Tack så mycket för ett utförligt svar!
 6. Har en Win2003-maskin och behöver ställa in en IP-adress manuellt. Hur gör man nu igen?
 7. Har själv pluggat El och då fixade lärarna praktiken. Fördelen med detta är att eleverna kommer ut på olika firmor med olika specialisering, företagskultur och storlek. Så där har du svaret på varför lärarna borde fixa praktiken.
 8. Nej, du riskerar istället att dom kommer på dig med mätarfusk, även dom nya kan avläsas manuellt och systemet kommer att larma om utebliven information från din mätare och elverket skickar sen ut en kille. Så om du gör så kommer du få betala minst lika mycket.
 9. Troligare att det handlar om en systembug än att någon kommit över din kod.
 10. Fick följande felmeddelande i Firefox, kan någon svara på vad chrome är för protokoll? "Ett skript på den här sidan kan vara upptaget, eller ha slutat att svara. Du kan stoppa skriptet nu, eller så kan du fortsätta för att se om skriptet slutförs. Skript: chrome://browser/content/tabbrowser.xml:447"
 11. Problemet är fixat och var konstigt nog hårdvarurelaterat, felet var att grafikkorts-fläkten hade brunnit upp. Anledningen till att det funka ändå med XP kan ju vara dess ovilja att utnyttja prestandan hos en maskin.
 12. Hej! Jag har ett fruktansvärt jobbigt fel som jag dragits med en tid. En stund efter att jag startat ett spel eller något annat OS än XP så fryser bilden på skärmen och förblir fryst. Jag har en HP Pavillion med AMD 64 Athlon 3800+ och NVIDIA GeForce 6600. Tack på förhand för alla upplysningar som kan leda till att felet avhjälps. //Viktor
 13. hjalmargossen

  Omstart???

  Vad skall jag göra med en dator som startar om någon minut i i ALLA spel jag försöker spela? En liten stund in i alla spel (utom typ Röj, Harpen eller liknande;)) fryses skärmbilden och ljudet hakar sig i c:a 5-10 sekunder och därefter startar datorn om.
×
×
 • Skapa nytt...