Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Emman

Medlem
 • Antal inlägg

  58
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Emman vann dagen: 12 juni 2012

Emman hade det mest gillade innehållet!

Om Emman

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1988-12-21

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  Karlstad
 1. Tack Åge det fungerade toppenbra! Helt sant Cecilia att jag missade bilden. Skulle bifogat den nedan, men det behövs knappast längre.
 2. Jag har problem med mitt internet, datorn kan inte hitta något wifi-nätverk över huvudtaget. Har märkt att det är en varningstriangel vid "Atheros AR956x" i Enhetshanteraren och undrar om det kan ha något med saken att göra. Se "felmeddelandet" på bilden intill. (Har provat att uppdatera drivrutinen och det är den senaste.) På min andra dator och på min telefon fungerar wifi-nätverket helt smärtfritt och om man kopplar in kabeln i min problemdator så funkar internet men själva wifi:et vill inte. Det är en Lenovo S215 som har windows 8.1.
 3. Jag har nyligen köpt en Microsoft Sculpt Comfort Mouse har blåtandsanslutning. Jag har två datorer, den ena med Win 7 och den andra med Win 8.1 och vill kunna använda musen på båda datorerna (inte samtidigt). Mitt problem är att när jag ska använda musen med den andra datorn än den som jag tidigare använt så måste jag först ta bort enheten i Windows och därefter parkoppla den på nytt och installera om musens enhetsdrivrutiner på nytt för att det ska fungera. (Datorn jag använt tidigare är då avstängd.) Detta sker på bägge datorerna om jag vid det tidigare tillfället använde musen på den andra datorn. Tydligen är detta i sin ordning, men på denna sida http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/pairing-sculpt-comfort-mouse-to-multiple-computers/8da3698c-d593-4ae7-92b8-4c48fd4ec3d0?tab=question&status=AllReplies#tabs skriver Microsoft att det finns tredjepartsprogram som kan lösa detta åt oss som har detta problem. Några förslag på sådana program?
 4. Jag måste köpa ett nytt batteri till min Asus och tycker att det börjar likna en djungel. Hur kan de kosta så olika? Vad skiljer de två "övre prisgrupperna" åt egentligen? 2000 kr-klassen: Dustin säljer ett batteri som jag får förutsätta är orginal för dryga 2000 kr: http://www.dustinhome.se/product/5010646389/asus-battery-07g016hy1875/?s=c&c=0&addToCart=5010672504_1_ 6-700 kr-klassen: Är dessa generellt att betrakta som kopior? Tex. BestBattery, BatteryUpgrade & Superkraft. De finns i olika mAh, V och W, Vilken roll spelar det om ngt av dessa värden inte är exakt samma som på ursprungsbatteriet? Och så verkar 200 kr-klassen finnas med billiga kopior på eBay.
 5. Tack för era svar, även om det hade varit enklare om ni varit helt eniga på BT-fronten. Om jag köper en BT-mus kommer det att påverka den negativt att jag dessutom brukar använda datorns BT till att samtidigt spela datorns musik på externa högtalare?
 6. Kanske ska specificera att jag syftar på laptopens datorförbrukning (inte musens)
 7. Hej, jag undrar över vad man ska tänka på om man ska köpa en trådlösmus för att få en som drar så lite batteri som möjligt. Särskilt undrar jag om man ska köpa en med en Nano-mottagare eller om det är bättre att välja en som körs på datorns blåtandsanslutning med tanke på batteriförbrukning?
 8. Hej Jag delar ett månadskort för buss tillsammans med några andra. Vi behöver ett "internet-verktyg" för att kunna se när någon av oss behöver använda detta kort. Det hela bör vara väldigt enkelt uppbyggt och ha en trevlig funktionalitet även i mobilen. Har testat att skapa en sån funktion med Doodle, se: http://doodle.com/a4fe8hprrh6zaqim, men det är alldeles för jobbigt att scrolla sig fram till en dag långt fram och sidans mobilformat är inget vidare alls. Vilka alternativ skulle ni föreslå? Vet något alternativ som är en app kan jag överväga det också.
 9. Jaahaaa, vad otippat. Men tack för ditt svar! Får ta och beställa en vanlig router i så fall. Min mobil måste bara ha lyckats vara trådlöst kopplad mot routern när inte datorn var det eller nåt tydligen. Jag vill minnas att när denna ZyXEL G-560 var kopplad till ett ADSL-bredband så gick det bra att ha åtminstone 3 datorer uppkopplade mot den, men det kan ju helt enkelt inte stämma isåfall. Tack för hjälpen!
 10. Nu har jag surfat runt lite men vet inte om jag blev så mkt klokare. Kollade upp "ipconfig" och Standard gatewayen börjar på 213... och inte på 192... som de brukar. Funderar på om routern mer är en switch (som jag egentligen inte vet vad det är) och om detta kan ha med saken att göra...??? Spekulerar lite ogrundat i om switchen/routern är för dålig eller nåt? Men det är ju lite konstigt eftersom jag har lyckats koppla upp mig med mobilen mot nätverket tidigare.
 11. Menar du på telefonen så är "wifi:et" på. Men när man skannar efter andra nya nätverk så dyker det inte upp några. Som jag skrev så dyker det heller inte upp några andra av nätverken som finns i huset, men jag kan inte komma ihåg om det alltid har varit så. Mitt trådlösa hemnätverk har dykt upp och fungerat tidigare men eftersom det slutade fungera tog jag bort det från listan över sparade nätverk för att sedan söka rätt på det igen men nu kan jag ju inte skanna rätt på det. Routern är en ZyXEL G-560 och den har jag haft sedan tidigare. Det finns trådlöst i den eftersom jag kan använda min dator för att surfa trådlöst på routern och tidigare också lyckats koppla min mobil till den. Det står att krypteringstypen är TKIP.
 12. Hej, jag har en HTC One X och när jag är hemma kan den inte koppla upp sig mot mitt trådlösa hem-nätverk. När jag skannar efter nätverk dyker inte mitt upp. Det är inga problem att koppla upp till andra wifi-nätverk som i skolan och hos anhöriga. Jag kan inte heller se namnen på de andra nätverken som finns i huset men det vet jag inte om jag har brukat kunna göra i telefonen. Jag har ganska nyligen skaffat bredband från bredbandsbolaget och till det har jag kopplat en ZyXEL-router. Min dator fungerar bra på detta trådlösa nätverk men inte telefonen. Telefonen lyckades att koppla upp sig mot det trådlösa precis när jag skaffat bredbandet. Men nu så går det alltså inte. Vad kan vara fel?
 13. Hej, jag funderar på att koppla in en blåtandsmottagare i min stereo för att slippa sladdar när jag vill lyssna på musik/podcasts som jag har i mobilen/på datorn när jag är hemmavid. Är detta en bra lösning? Min stereo har både usb och aux-ingång. Blir ljudet mycket påverkat av att det är en blåtandsssignal? Vad ska jag tänka på när jag köper en reciever?
 14. ja det krävdes pro. men det funkar! tack för hjälpen.
 15. jag har en asus n55 med win 7 och surfar med en mobil internet-sticka. nu har jag köpt en htc one x och undrar om jag på något vis kan göra så att datorn blir som en slags router så jag på mobilen kan surfa på de surfandelar som hör till mitt mobila bredband? jag hittar mängder av guider som visar hur man gör mobilen till en router men lyckas inte med att få till det motsatta vägen, går det?
×
×
 • Skapa nytt...