Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

 

Medlem
 • Antal inlägg

  14
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av  

 1. Hej! Vad har du för OS exakt? Fungerar SPACE-knappen aldrig eller ibland? I så fall i vilka situationer? Vad var det för program du tog bort?
 2. Hej! Vet att man kan göra tvärtom, dvs ta något man ritat i Illustrator och konvertera till Photoshop shapes. Men du kan ju testa med att byta filändelse. Ibland fungerar det. Har du PS shapes, alltså *.csh filer så döp om de till *.ai eller *.eps (har tyvärr glömt hur man gjorde exakt...) Adobe själva har något som heter Adobe Studio Exchange som är helt gratis, kräver dock login. Där kan man ladda ner allt möjligt till Photoshop och Illustrator som både amatörer och proffs lagt ut som free- eller shareware. En väldigt bra resource. Gå till: http://share.studio.adobe.com/Default.asp Hoppas det hjälpte.
 3. Hej! Det finns en massa fildelningsprogram därute som är gratis. Frågan är vad det är för några filer du är mest intresserad av. Vissa har större sortiment av tex. musik eller filmer medan andra har bredare utbud på program och spel. Som någon sa här inne så är det sällan som själva programmen ger adware/toolbars/spyware/virus mm utan det är vissa nedladdningsbara filer som ger problem. De ligger bland de äkta filerna för att förvirra användaren och har man otur kan man ladda hem en sån fil. Men det finns olika sätt för att se vad som är en äkta eller falsk fil. Man får helt enkelt vara lite försiktig och efter ett tag lär man sig se vad som är okej och inte. Många av de dåliga filerna är faktiskt skapade av de stora skiv- och filmbolagen, just för att man ska avskräckas från att ladda ner filmer och musik olagligt (dvs. för att tvinga folket att köpa sina produkter som man har monopoliserat priserna på så att man kan gå med MERA vinst).
 4. Hej! På den datorn som inte kan visa det...vilken webbläsare använder du? Hur ser märket (lilla i vänstra hörnet) ut?
 5. Hej! Det bästa är nog att öppna datorn och se vad du har. Det finns en bra sida (på engelska) som beskriver exakt med bilder hur du gör. http://www.pcnineoneone.com/howto/moboid1.html Men...om du inte orkar det så finns det andra sätt som via BIOS eller använda sig av ett program. Men det är inte alltid detta fungerar. Bra tips på software finns på http://www.pcnineoneone.com/howto/moboid3.html Hoppas det fixar sig!
 6. Hej! Ja, det var svårt att hitta! Det enda jag hittade var Acer 4432A CD-RW VEDIO PACK Driver men jag vet inte om det funkar på din 4432A-032, men du kanske kan prova! Det fanns flera sidor som hade den bl a: http://www.opendrivers.com/categorycompany/15/16/cd-rom-acer-free-driver-download-page1.html http://cd-rom.free-driver-download.com/Acer/10313/Acer-4432A-CD-RW-VEDIO-PACK-Driver.html http://cd-rom.free-driver-download.com/acer.html Lycka till! P.S Om det inte skulle funka så kan du alltid kontakta Acer och deras Email Support Request på http://support.acer-euro.com/emea.html De är tvungna att hjälpa dig. [bild bifogad 2006-02-20 06:15:03 av ]
 7. Hej! Blogg är ungefär som en vanlig hemsida och dagbok i ett. I en blogg kan du skriva inlägg närsomhelst, hur ofta du vill och om vad du vill. Du kan också välja om du vill att folk på nätet ska kunna kommentera det du skrivit om. Mer info om vad en blogg är och annat finns på http://www.bloggi.se/borja_blogga.html Antingen kan man koda ihop en egen blogg med en egen design, eller så kan du få en färdig från nätet. Det finns flera hemsidor som erbjuder en blogg. De som är "gratis" visar oftast någon typ av reklam på din blogg men det är en smaksak. Det finns länkar till gratis bloggar i länken ovan. När du väl har en blogg vill du kanske att den ska se lite snyggare ut än standarden. Då kan du använda dig av templates. Det är färdiga designer där du bara behöver kopiera av en kod och klistra in över din egen. Bra sidor med snygga templates är: http://www.blogskins.com http://www.createblog.com Hoppas det fixar sig!
 8. Hej! Var det alla datorer och operativsystem som inte visade bilder eller var det bara en, i så fall vilken? Hur ser det ut när bilderna inte visas? Är det ett rött kryss istället eller något annat?
 9. Hej! Förstår inte riktigt vad du menar. Vill du att man ska logga in innan man kan använda Windows? I så fall kan du gå in på: Start > Inställningar > Kontrollpanelen > Nätverket I Nätverket väljer du "Lägg till..." och väljer "Windows-inloggning" i rullisten (Sedan OK). Nästa gång du startar datorn kommer det förhoppningsvis komma upp en ruta där du får skriva in ett användarnamn och lösenord. Om du vill ta bort funktionen går du bara in på samma ställe där du la till den, markerar rätt alternativ och väljer "Ta bort" istället. Hoppas det hjälpte.
 10. Hej igen. På engelska heter felmeddelandet: "The request could not be performed because I/O device Error" När jag slog på nätet hittade jag flera med samma problem men inte något med just din Mp3-spelare. Här är lite länkar med tips på vad du kan göra (på engelska): http://hardware.mcse.ms/archive128-2005-10-244370.html http://networking.ittoolbox.com/groups/technical-functional/windows-xp-home-l/892294 http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/15118/140265.html Hoppas det löser sig, om inte så posta igen.
 11. Hej! Det kan det bero på fördröjningar i nätverket eller problem med själva tjänsten (alltså MSN). Ibland får man bara vänta tills det fixat sig, det kan ta fem minuter eller fem timmar. Det kan vara något annat också. Kom det ingen kod i felmeddelandet?
 12. Hej! Jag förstår inte riktigt vad du menar. Vill du avinstallera XP Pro för att sedan installera XP Home? Konstigt...att datorn kom med Win XP Professional och att du sedan fick en skiva med XP Home. Kontakta butiken där du köpte datorn så kommer de nog hjälpa dig med serienummret. Ja, återinstallations-skivorna man får är oftast manipulerade. Förutom själva operativsystemet brukar de finnas andra program som installerar sig själva. För det mesta är det viktiga drivrutiner men det kan också vara en massa onödiga program. Ibland görs dessa CD bra och ibland mindre bra. Det låter som om din skiva är ganska dåligt upplagd. Men som sagt kontakta butiken, de är tvungna att hjälpa dig. [inlägget ändrat 2006-02-19 00:03:22 av ]
 13. Hej! Det kan vara en skadad fil eller en fejkad. Det kan också bero på andra saker. I vilket format är filen du försöker spela upp? Har du några codecs installerade?
 14. Hej! Svårt att veta vad som är fel, men det är något i själva överföringen iaf. Står det ingen code i felmeddelandet? På Microsofts hemsida såg jag bara ett enda liknande fall men då handlade det om cd enheten: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb%3Bsv%3B891894
×
×
 • Skapa nytt...