Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Per Lang

Medlem
 • Antal inlägg

  33
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Det är något som är fel med de angivna mailservrarna till din domän, svaret blir gång på gång: "kimpa.nu: The mailserver terminated the connection before the transaction was complete ". Se http://www.dnsreport.com/tools/dnsreport.ch?domain=kimpa.nu långt nerpå sidan under "Mail". Har detta med Hotmail fungerat innan med samma inställningar? [inlägget ändrat 2006-04-16 22:12:58 av Per Lang]
 2. Följande är nog rimligast bl a med tanke på bankernas avgifter som sannerligen är ganska saftiga om man vill undvika kontanter: 1) Inom EU: Ange ert bankkontonummer inkl SWIFT/IBAN 2) Utom EU (t ex USA): PayPal är nog det bästa
 3. Jag använder Prcview http://www.teamcti.com/pview/prcview.htm som jag tycker är helt OK. Där kan man högerklicka på resp process för mer info.
 4. Nej, det har fungerat tidigare men Hotmail har tagit bort den möjligheten från gratisversionen.
 5. Hej, 1) Har kontot fungerat i OE någon gång eller är det nytt? 2) Hämta din mail tillfälligt på http://www.mail2web.com/cgi-bin/login.asp?lid=0&il=0 eller någon liknande tjänst. 3) Fungerar det där men fortfarande inte i OE så sudda ut kontot från OE och skriv in det på nytt. Lycka till!
 6. När jag faxar med den inbyggda faxfunktionen i WinXP Pro så skrivs faxet automatiskt ut på papper efter att det faxats iväg. Jag vill själv välja när jag behöver en papperskopia! Var stänger jag av denna funktion?
 7. http://www.internetcentralen.info/slut.htm är den sista sidan på internet...
 8. He, he.... Ja, det är väl inte utan att man borde det. Bekvämligheten med ordning, reda och allt på ett ställe har de vett att ta betalt för.....:-/
 9. Om man på ett och samma ställe vill köpa och administrera domäner från hela världen så är http://speednames.com/search.asp?lang=se både bäst och enklast. De kan hjälpa till med *alla* domäner man får köpa, oavsett vilket land det gäller.
 10. Nej, självklart inte och det behöver du inte heller. Läs sidan jag hänvisade till tidigare!
 11. Du har nog missuppfattat något. Man måste gå via ombud.
 12. Nej, det står inte på utsidan men det är version 4.
 13. I den *.pdf fil som beskriver teknisk spec för modemet står att det ska klara ADSL 2+.
 14. Gäller svensk XP Pro SP 2: Någon som vet vad c:\windows\prefetch\layout.ini är för en fil? Vad fyller den för funktion?
×
×
 • Skapa nytt...