Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

stjo57

Medlem
 • Antal inlägg

  175
 • Gick med

 • Senaste besök

Om stjo57

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det verkar som det var något fel på switchen för nu funkar det utmärkt! Enklare fel än vad jag trodde
 2. Ja det verkar glappa på något sätt men rutorna kommer ju även i en strid ström när man inte rör några kablar. Jag har nu kopplat bort switchen och satt i hårddiskarna i 2 olika uttag i datorn, ska se om det hjälper...
 3. Hmm...när jag startade datorn så kom det upp någon ruta där jag fick frågan om jag ville söka igenom diskarna och jag valde det. Den frågan har jag dock bara fått någon enstaka gång vid uppstart.
 4. Hårddiskarna är kopplade till samma USB-swtich, alltså till samma port på datorn. Det är mest diskarna det är problem med, USB-minnet bara ibland.
 5. Jag har problem med att det HELA TIDEN öppnar sig fönster kopplade till 2 externa hårddiskar, ibland även till ett USB-minne. Det är alltså typ Utforskarfönster. Det öppna sig var och varannan minut och lägger sig naturligtvis ÖVER alla andra fönster. Ibland kommer det upp något meddelande också som säger att det kan vara något fel på diskarna och att jag bör söka igenom dom och det har jag gjort men men hittar inga fel. Hur kan jag få stopp på eländet....?
 6. Ok jag känner ju igen begreppet men vet inte riktigt vad det är och har nog aldrig ändrat på det. Firefox var ju inte sån här när jag började använda det för ett tag sen så något har hänt men vet inte vad... Kanske något tema som jag testade och där det sedan inte ändrades tillbaka som det skulle...?
 7. Ja temat bör det ju inte vara då eftersom jag hade originaltemat aktiverat igen. Ja jag får köra på detta med ClearType... Tack 😀
 8. Äh jag är korkad, originaltemat ÄR aktiverat, det är därför jag inte kan Aktivera det Jag kom inte ihåg att jag hade valt tillbaka originaltemat igen.
 9. Jag aktiverade Clear Type nu och då ser det mycket bättre ut!
 10. Ja jag har bytt tema. Försökte nu att välja Originaltema igen men det går inte. På andra teman finns 3 punkter till höger (där man hanterar teman) och där kan man välja Aktivera för att välja vilket tema man vill ha men på Originaltemat så finns inte detta val, där finns inte de punkterna. Ja kanske måste jag återställa Firefox. Jag såg de valet innan och att det återställer väldigt mycket inkl. tar bort alla tillägg.
 11. ...och så här normalt ser det ut när jag bockar ur det där valet i Inställningar som jag skrev om.
 12. Nej ingen förändring...
 13. Jag har gjort detta nu men det hjälpte inte.
 14. Nej, självklart blir texten större men lika otydlig. Nu verkar det dock som jag har hittat felet. Nej jag hade inte ändrat några inställningar men hittade nu en inställning som verkar ha ändrat sig själv. Det är Inställningar/Allmänt/Språk och utseende/Avancerat. Där finns en ruta som man kan bocka i som heter "Tillåt sidor använda egna teckensnitt, i stället för dina val ovan". Den var ibockad och när jag bockar av den så ser sidorna helt normala ut.
×
×
 • Skapa nytt...