Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

stjo57

Medlem
 • Antal inlägg

  129
 • Gick med

 • Senaste besök

Om stjo57

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ja precis jag hittade det nyss och jag ska börja med att prova det.
 2. Jag hittade också att man kan registrera en domän som betrodd, jag kanske ske börja med det.
 3. Jag använder Hotmail (Outlook.com). Jag kollade Inställningar där nu och jag kan inte se att man kan göra någon regel som säger att mail från vissa avsändare aldrig ska flyttas till Spammappen men jag kan hitta en variant som säger att alla från en avsändare ska flyttas till Inkorgen så det kanske kan funka...?
 4. Tyvärr så funkar det bara delvis, åtskilliga mail från den specifika avsändaren lägger sig ändå i Skräpmappen trots att jag gång på gång loggar in på webben och markerar de aktuella mailen som "Inte skräppost".
 5. Det verkar hjälpa! Tack för tipset!
 6. Du menar logga in där och gå in i spammappen och markera de olika mailen som "Inteskräppost"? Jag får nämligen några olika typer av mail från samma företag.
 7. Efter att det har fungerat bra i flera år så har plötsligt alla mail från ett företag börjat hamna i spammappen. Mycket irriterande. Mailen är ej märkta som spam och går jag in i spammappen så kan jag alltså inte via knapp märka om dom som "Ej skräp". Däremot kan jag högerklicka på de aktuella mailen och välja "Märk - Som ickeskräp" men det gör ingen skillnad, de fortsätter ändå att lägga sig i spammappen. Företaget i fråga har inte gjort någon förändring i hur de skickar sina mail. Någon som vet hur kan jag ändra på detta? Rapportera Citera+ Citera
 8. Jag måste korrigera mitt inlägg, jag beskrev det något felaktigt. Mobilen bryter INTE samtalet efter ett par minuter men den bryter så att den jag pratar med kan inte höra mig dock kan jag höra honom.
 9. Jag köpte telefonen begagnad, den var dock (enligt honon) bara öppnad och testad lite, han hade tydligen fått den i jobbet men hade en Iphone som han hellre ville ha. Jag fabriksåterställde dock den direkt när jag hade köpt den och sedan fanns felet där....
 10. Jag har en nästan ny Motorola G6 som bryter efter ett par minuter så att mottagaren inte längre kan höra, jag kan dock höra honom. Det är heller ingen idé att ringa upp igen för då bryts det efter några sekunder, gång efter gång. Någon som har en idé...?
 11. Jag menade att jag anade nästan att jag behöver ett med inbyggt modem och du bekräftar ju det....
 12. Ja Tre skrev att jag behöver en router som klarar 3G/4G. Räcker det om det klarar 3G då? Ja trodde att jag behöver med inbyggt modem...
 13. Jag tittade faktiskt på den igår (på nätet) men tror inte att den funkar eftersom den levereras med förmonterat SIM-kort som man kan fylla på men kan man byta ut det...? Det verkar ju mer vara en "kontantkortsrouter" och det vill jag inte ha, jag vill använda den datamängd som jag har i mitt abonnemang.... Men allmänt, det jag undrar mest är vilken typ av router som jag kan använda? Det måste väl vara en som inte bara skickar ut trådlöst utan även tar emot trådlöst från Tre? Måste det vara med inbyggt modem?
 14. Ja det stämmer, laddare och modem/router med SIM-kort. Nej jag måste inte skaffa ett nytt abonnemang men jag måste skaffa ytterligare ett SIM-kort till mitt nuvarande abonnemang. Jag vill självklart köpa en beg. router för att minska kostnaden. Jag kan köpa ytterligare en router från Tre men då kostar det ju en del. Inte fungerar, javisst, det är väl risken med allt begagnat. Det kan ju också vara så att man får tag i en bra begagnad till ett lågt pris, kanske för att den har blivit överflödig för någon annan. Det kanske inte blir begagnad, det kanske blir en ny eftersom det finns även nya till rätt låga priser men det jag alltså skulle behöva hjälp med är vilken typ av router jag kan använda så att det blir rätt.
 15. Jag har ett mobilt bredband från Tre och som router har jag en Huawei Webbkontakt med som man sätter i ett vägguttag och med en löstagbar del som man kan ta med sig. Den fyller mina behov och funkar riktigt bra. http://forumbilder.se/H7FOP/router-2 Nu är det så att ibland när jag tar med mig den när jag är iväg hemifrån så behöver jag ibland ändå ha en router hemma för en annan person så jag funderar på att skaffa en router till men eftersom jag är så kass på detta så skulle jag vilja ha lite hjälp med vad jag kan ha. Det jag i första hand funderar på är en beg. router och alltså en som både tar emot och skickar ut bredbandet trådlöst. Min bredbandsleverantör menar (när jag skickade en fråga) att jag borde kunna ha vilken router som helst som klarar 3G/4G men är det inte så att den måste ha ett inbyggt modem också?
×
×
 • Skapa nytt...