Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

fnurr

Medlem
 • Antal inlägg

  89
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Bra länk. Tyvärr fanns inte just min dator där. Alla andra Toshiba Satellite C50-A- men inte 1HV.
 2. Jag har en ny Toshiba Sattellite C50 med ett ljudkort som heter Conexant HD-Audio Smart AMC HD2. När jag kopplar till externa högtalare får jag ett toppenljud som jag kan finslipa med programmet "dts sounds" som medföjlde Windows 8. Men när jag spelar upp musik från datorn direkt, låter det bläää. Ingen bas att tala om, hur jag än ställer in. Är det ljudkortet eller dassig högtalare i datorn? Nåt tips för att få ordning på detta? Annars är jag klart missnöjd med datorns högtalare om det beror på den.... Tacksam för tips och tricks.
 3. Jag har nyss köpt en Toshiba Sattelite C50-A-1HV. Det står i beskrivningen att den går att uppgradera till 16 MB ramminne. Den levererades med 4 MB. 2 Kortplatser. Eftersom jag vill optimera den till 12 eller 16 MB undrar jag: Kan jag ha ett 4 MB och ett 8 MB tillsammans eller måste det vara två lika? Spelar det nån roll på vilken plats i datorn jag sätter dem? Just nu sitter ett Crucial 4GB 1600MHz SODIMM i den. tacksam för råd!
 4. Hej! Jag har fått problem med min ipad4 efter att ha varit alldeles för ivrig att uppdatera till iOS7. Det går inte att hämta något från appstore. Den hittar inte iTunes, tex. Vad göra?
 5. Tack, men nja det var inte vad jag sökte, tyvärr.
 6. Hej! För en tid sedan hittade jag en sida där man kunde få gratis fullversion av replay music om man handlade från några olika företag, bl.a. inc club. -Vilket jag gjorde, men så kraschade datorn och nu skulle jag vilja göra om samma sak på en annan dator. Nån som vet vilken site jag var inne på?
 7. Hej! jag har vista home basic. sp2. Microsoft Security Essentials. Nu vill jag röja bort några program från automatisk uppstart men det går ju inte när MSE blockerar Windows defender. Det går inte att på något sätt aktivera det. tips, tack!
 8. TacK! Har varit i mina tankar oxå. Men nu får jag ju inte nåt nytt lösenord. Så jag kan inte stänga ner det. Kan jag skapa ett nytt ändå nu? Jag vet ju nada...
 9. Jag har den senaste dagen haft problem med facebook. det har stått att : Facebook for Android har haft åtkomst till mitt Facebook-konto (idag kl 04:16) Om denna åtkomst var obehörig kan jag kolla min e-post för anvisningar. Så kom ett till: min dator hemma, har loggat in på mitt Facebook-konto (idag kl 04.45) . samma att kolla e-post. Jag har också fått en bekräftelsekod för Facebook i mobilen: ...och en massa siffror och bokstäver. Vad gör jag med den? När jag gick in på Fb i datorn imorse och fipplade lite med inställningar och sånt såg jag att det hade varit uppkopplingar i lappland och Avesta eller nåt sånt. Jag låg hemma i sängen i Ångermanland och sov sött vid den tiden. Vad är det som händer? Det finns ju ingen riktig support för fb som man kan ringa till eller så. Jag har dessutom tappat lösenordet och bett om nytt, nåt annat har kommit emellan och så har jag glömt det osv några gånger idag. Nu säger fb att jag får vänta innan jag kan få ett nytt. Hur länge? Sista problemet: Jag skickade samma meddelande till några vänner som jag tog bort som vänner på fb, med en vänlog förklaring. Nu är jag "varnad" eller spärrad för att skicka meddelanden ett tag. Närsläpper sånt då? r Nån vänlig människa som kan hjälpa mej?
 10. Hej! Jag har en rätt ny samsung galaxy s2 med en hotmail-app som jag kommer in direkt på gm att jag har sparat lösenordet. Dessutom har jag en app med ett kuvert med ett rött sigill på.Det heter e-post Dit kommer också all min mail utan vidare. Överst står, när jag trycker: KOMBINERAD VY och så min hotmail-adress. Sen har jag också lyckats få med ett kuvert som det står Gmail under (med ett rött M inuti) MEN!! Varje dag, kommer en liten grå varningstriangel med ett utropstecken i allra överst på skärmen och den kommer tillbaka så fort jag tagit bort den. När jag scrollar ner och ser vad det står, kan jag läsa: "Inloggningsfel för (och så min mailadress)" "Tryck här om du vill logga in till ditt konto." Så gör jag det. Då står det: LOGGA IN."Du angav fel lösenord eller så har kontot ändrats.Ange lösenordet igen." så står min mailadress och under det en rad för lösenord. Jag har provat mitt ordinarie lösenord som jag har i datorn och i mobilen annars. Jag har provat alla andra siffer-och ordkombinationer jag kan tänka mej, men får bara svar att det är fel, försök igen. Inget om hur man får ett nytt eller påminns om sitt gamla... VAD ÄR DETTA? Jag vet ju inte ens vart jag kommer om jag lyckas komma in? Kan jag radera detta PÅ NÅT SÄTT UTAN ATT ALLT HÄNGER SEJ? När jag går till redigeraknappen längst ner till vänster står webbläsarinloggning.. Behöver jag alla dessa mappar? Vad händer om jag tar bort G-mail och e-post och bata behåller mitt hotmail som nog är detenda jag behöver, eller? Help, snälla!
 11. Hej! När jag har mobilen "ren" utan extra skal o. dyl, funkar ljudet som det ska. MEN,när jag skaffade ett Belkin silikonskal till den,(från Expert) ekar det så den som pratar med mej hör sin röst som ett eko. Jag har även testat med ett tunnare skal, hårdplast, för att skydda den ömtåliga baksidan, men det är samma fenomen. Samsung sade att det måste vara Samsungs egets skal men det finns ju inga såna, som jag hittat utan andra märken, specialdesignade för just den telefonen. Nån som har tips på ett som funkar eller vad jag annars ska göra? Vill inte ha en,typ, "handväska" till mobilen, eftersom jag oftaast har den i en ficka eller i handen och vill ha den så slimmad som det går, trots att den bör hålla att tappas nån gång i golvet. Jag hoppas det finns nån med tips!
 12. Hej därute! Nu har jag skaffat en Samsung galaxy s2 som det är förskräckliga grod-aliens som smilisar i. Jag behöver steg-för steg info om var man hittar "normala" och hur jag laddar ner dem till mobilen. Jättetack! -Sånahär, t,ex
 13. Tack för detaljerad anvisning. Nu är jag på svenska igen. Det blir liksomlite lättare så,när mobilen är ny och till hälften oinställd och outforskad. Tacktacktack!!!
 14. Hej! Jag sitter med samsung galaxy s2 för 3:e dagen och nu har jag lyckats ändra språk i den.Eftersom jag inte förstår vilket språk det är riktigt,kan jag inte knappa mej fram i menyerna och hitta var man ändrar till svenska. Hjälp,någon?
 15. Hej! Jag har en stationär dator med modem och router som funkar bra. Telia. Netgear router och Xyxel modem. På min bärbara som jag har på en annan våning krånglar det ofta vid uppstart. Det går inte att ansluta till mitt nätverk, inte manuellt heller. Jag får gå upp och starta om modem och router. Ibland kan det hjälpa, men oftast måste jag starta om min bärbara också.Ibland hjälper det att bara starta om den. Vad är det som gör att anslutningen bara släpper sådär?
×
×
 • Skapa nytt...