Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jonas__B

Medlem
 • Antal inlägg

  4 655
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  35

Jonas__B vann dagen: 11 december 2015

Jonas__B hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Jonas__B

 • Medlemstitel
  Stjärna
 • Födelsedag 31 januari

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Göteborg
 • Min dator
  Samsung x460

Senaste profilbesöken

36 735 profilvisningar
 1. Jag rekommenderar att du köper från välkänt varumärke. Inte för billig platta, finns sämre funktionalitet och de har tryckt in massa annan skit. Rekommenderar Sony, eller Samsung. De borde ha ngt för 3000. Håll dig så nära taket som möjligt. Språk går att ändra, det är det första man brukar få välja när man startar upp den för första gången.
 2. Om datorn har plats för sim-modul kan man det. Alternativt Usb-modem.
 3. Ja det är ju det som är nackdelen med gratisappar. Men betalar du blir du ju av med irritationen. De kännar ofta mer på gratisversionen än betalvarianten 😊
 4. Med pop3 laddas mailen ner på klienten. Datorn kan inte ta bort hämtade mail från plattorna. Jag rekommenderar att du använder imap istället. Då kan man få alla mail och dess svar I alla enheter. Mailen lagras då på servern och man kanske behöver rensa ibland om utrymmet blir lågt.
 5. Om du skriver ut själv kan du använda Efterbehandling->N-upp för att få 4 st A6 på en A4. Du får nog justera marginalerna i dokumentet och utskriften så att det blir jämna delar. Om du låter ett tryckeri skriva ut åt dig kan de hjälpa till med att dela upp dokumentet. Det kan se olika ut i skrivarinställningarna beroende på vilken skrivare du har.
 6. Tror inte du behöver ändra namnet, utan bara släppa genom porten (3389?) genom brandväggen på servern så att externa maskiner kan ansluta. Inom samma nätverk använder du den lokala ipadressen. Ligger databasservern externt använder du serverns externa ipadress.
 7. SIgnalR är en cool teknik man skulle kunna använda sig av. Presentationen lyssnar mot en server och Fjärrstyrningen skickar uppdateringar till servern som Presentationen lyssnar på, tar emot och presenterar. Det är lätt att applicera med .net i Visual Studio. Med PHP borde det också gå med en node-js server.
 8. Man kan inte garantera att onload-eventet körs, men mad jquey skulle det se ut typ så här: $(window).unload(function () { $.ajax({ type: 'GET', async: false, url: 'user_logout.aspx' }); });
 9. det verkar inte vara skillnad på row2 och row3, således behövs inte row3. Gällande din fråga om hål misstänker jag att första bilden är högre än övriga på första raden. Framgår inte av koden.
 10. om du bara ska ha skillnad vid hover kan du skriva a{color: #000;} a:hover{text-decoration:underline;}
 11. Det kan omöjligt ha med uppkopplingssätt att göra. Olika webbläsare kan bete sig på olika sätt, men om man gör enligt best-practices så blir det som oftast lika (även det kan skilja även där).
 12. Det finns mycket hjälp att tillgå på getbootstrap.com så läs in dig på all funktionalitet där.
 13. Jag håller med om att man ska returnera objektet med data, och sedan behandla objektet som man vill, Men som uppgiften lyder borde du hellre göra två console.log, inte två returns (som inte går)
 14. Bäst är nog med kabel. Annars kan du kolla in accesspunkter av bättre kvalitet.
×
×
 • Skapa nytt...