Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Alexa

Medlem
 • Antal inlägg

  1 297
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Foruminlägg postade av Alexa


 1. Surfplattor som Surface WIndows 8.1 RT med ett begränsat utbud av program, du måste använda appar. Köper du en bärbar, som idag även kan fungera med bara gå runt me skärmen om den kör riktiga WIndows 8.1 kan du ladda hem E-böcker från biblioteken eftersom dessa har skrivbordsläget. 


 2. Det är inget virus det är genvägar till C:/Users/Ditt användarnamn/Music, C:/Users/Ditt användarnamn/Downloads, C:/Users/Ditt användarnamn/Documents med mera som är standardmappar för dina filer.


 3. Öppna Start och skriv control userpasswords2 och öppna programmet. Markera bocken att användarnamn och lösenord måste anges för att starta datorn. Klicka på OK.


 4. Jag undrar om det finns några bra program som kan redigera mts-filer. Windows Movie Maker fungerar inte, Windows Live Movie Maker är seg och kraschar ofta. Programmet som ingick med kameran är dålig. Vill inte köpa något program eller använda en piratversion.


 5. Det har kommit en ny version av Firefox så ofta så jag slutat bry mig, de borde göra som Google att göra det i tysta och dessutom se till att tillägg fungerar, jag har Norton som en toolbar och den slutar fungera varje gång de kommer en ny version.


 6. De flesta toolbar är skräp enligt min mening, ofta är det bara ett sätt att använda dess företagstjänster snabbare. Du kan ofta avinstallera en toolbar i kontrollpanelen men också ta bort den genom klicka på kryssknappen på vänstersida i toolbaren. De enda toolbaren jag rekomenderar är de som ev ingår med antivirusprogrammet ibland.

×
×
 • Skapa nytt...