Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Alexa

Medlem
 • Antal inlägg

  1 297
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Alexa vann dagen: 6 Maj 2014

Alexa hade det mest gillade innehållet!

Om Alexa

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1989-08-21

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://williamson.blogg.se

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Huddinge
 1. Frontpage är gammalt och har inte utvecklats sedan 2003, kan blir svårt att hitta något sånt webbhotell.
 2. Vanliga Lemmings är fortfarande upphovsrättskyddat, även fast det är gammalt. Har du en Windows-version kan du prova emulera det.
 3. Lemmings har aldrig släppts för Linux Finns några spel som är baserat på det, en sökning ger mig att http://pingus.seul.org/ är nog det bästa.
 4. Winzip finns inte i en version utan reklam som är gratis, du får betala då. Jag kan tipsa dig om ett gratis alternativ till Winzip, det heter 7-Zip som är på svenska och har samma funktioner som Winzip fast den är gratis och öppen källkod. Den kan du ladda ner på http://downloads.sourceforge.net/sevenzip/7z920.exe
 5. Sök efter "Skrivbord" i sökfältet och högerklicka på ikonen för skrivbord och välj "Fäst på Start".
 6. I Windows 8.1 togs det bort filöverföring för Vista och XP. Den finns bara i Windows 8.0. Den fungerar för båda i Windows 7.
 7. Norton ska fungerar för Windows 8.1 om du inte har RT-versionen men där fungerar inte F-secure heller. Du kan använda tre olika datorer.
 8. De ska ligga på "C:\Users\Användarnamnet\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail"
 9. Gå in på Start och skriv "Tjänster" och öppna det programmet. Dubbelklicka på " Smart Card ". Välj Inaktiverad under startmetod. Klicka på OK. Starta om datorn.
 10. Du kan läsa mera på https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteinkomst/inkomster/internet/forsaljning.4.7b610ded10741da92fa8000834.html
 11. Surfplattor som Surface WIndows 8.1 RT med ett begränsat utbud av program, du måste använda appar. Köper du en bärbar, som idag även kan fungera med bara gå runt me skärmen om den kör riktiga WIndows 8.1 kan du ladda hem E-böcker från biblioteken eftersom dessa har skrivbordsläget.
 12. Det är inget virus det är genvägar till C:/Users/Ditt användarnamn/Music, C:/Users/Ditt användarnamn/Downloads, C:/Users/Ditt användarnamn/Documents med mera som är standardmappar för dina filer.
 13. Alexa

  Lösenord

  Öppna Start och skriv control userpasswords2 och öppna programmet. Markera bocken att användarnamn och lösenord måste anges för att starta datorn. Klicka på OK.
 14. Windows 8 Media Center Pack/Windows 8 Pro Pack Windows 8 Pro med programmet Windows Media Center som används bland annat för att se på DVD-filmer och spela in TV-program med TV-kort tex för en HTPC.
 15. Troligen bor hon i ett gammalt UPS-hus innan de gick ihop med Com Hem. Efter Com Hem tagit över tog de för några år sedan borta deras analoga nät och behöll bara SVT och TV4.
×
×
 • Skapa nytt...