Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Martin Bergqvist

Medlem
 • Antal inlägg

  139
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Hittade ingen bra sätt där. Att man spara som PDF från word en sak, men jag vill med automatik koventera alla filer i en katalog till pdf, varej natt.
 2. Finns något smart att sätta batch koventera .doc till .pdf , helst om man kan göra det med automatik.
 3. Söker efter ett FTP program, som man kan köra Automatisk varje natt. Helst ett som har inbyggt script av något slag, så man kan automatisera uppladning av dokument på en viss tidpunkt.
 4. Någon som vet en duktigt konsult i excel och access? Söker en för ett eventuellt uppdrag vad gällande ta fram en applikation för statistik.
 5. Någon som har ett bra makro eller ide hur man kastar om cellerna, så det byter axel, så det celler som löper läng x bli y och tvärtom.
 6. Har ett nätverk på 5 datorer. ( 3 a win2k, 1 Win XP och 1 Win ME) Skrivaren är kopplad till Win 2k burk, problemet är att både Win XP + Win 2k burkarna tappar skrivaren på Win 2k burken när man loggar ut. Det säger att access saknas, vilket inte är fallet. Förslag på lösning?
 7. Hur skriver man for loopen så den går ifrån den raden man markerar? Som det är nu så räknar den från cell 1. Skulle vilja att endast gör på det celler man markera.
 8. Tack! Kan man modifera scriptet på något sätt, så den även fungerar då man använder autofilter?
 9. Hur skall man applicera det excel? La det som ett macro VB men enda cell blev grön hände inte så mycket mera.
 10. Finns det någon funktion i excel som gör att man kan skapa mellanrum mellan var 5 rad? Eller skapa olika bakgrundfärger på cellerna på ett smidigt sätt.. Alltså så lite hantverk som möjligt
 11. SuSE är en trevlig distrubtion. Skillnaden mellan personal och Professional är att du med mer program i den senare och fler manualer. Du kan kolla http://linuxstore.se?ARTNR=4501 och http://linuxstore.se?ARTNR=4502
 12. Har ett excelark med personnummer årmmdd-abcd Jag skulle vilja räkna ut ålder på personerna på ett enkelt sätt, någor förslag?
 13. Har installerat ett WLAN på ett stället. På övervåning står självaste gateway med sändare. Och på nedre våningen står maskinerna som skall anslutas. Dock verka det som om signalen inte når fram riktigt bra, man får max 30% signal styrka. Kan man förbättre signal styrka med extra accesspunkter? Måste den kopplas in via tråd eller kan man ha dem som någon mellanstaion som förstärket signalen?
 14. 1) Arafat är en terrorist, direkt och indirekt uppmana folk att spränga sej i luften. USA har tom sagt arafat är en terrorist. Det är bara sverige som har fått för sej att vi skall dalta med dom där satans palestinierna. 2) palestinierna har skickat in ett antal självmordbombare och tagit massor med oskydliga Isrealers liv. Enda anledning till varför att arafat få leva, är antaligen för att han skulle bli stor fett martyr.
 15. Tänkte koppla upp ett mindre nätverk till Telia ADSL, men jag vill slippa inloggning förfarande.. Hur gör man då? Skall man logga in en gång, sedan hålla linnan uppe med typ ett ping bat, eller kan man programmera en router att automatiskt logga in mot telia? Troligen kommer jag att använda en bredband route typ dlink 701 .
×
×
 • Skapa nytt...