Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Martassen

Medlem
 • Antal inlägg

  2 272
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Martassen vann dagen: 12 mars 2017

Martassen hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Martassen

 • Medlemstitel
  Veteran
 • Födelsedag 1974-10-10

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Kanske är bäst låta vara om den nu ändå är tyst eller vad tycker du!? 🙂
 2. Det verkar som du hjälpte mig få tyst på datorn 🙂 Helt otroligt. Du är fantastisk och vill verkligen tacka så jättemycket. 🙂
 3. Har kollat. Fast det verkar som den lugnat ner sig väldigt mycket nu faktiskt. Vi kan ju avvakta lite så kan jag nämna hur den är imorgon. 🙂
 4. Kan Winflash göra något? Verkar vara ett program för att uppdatera bios. När jag körde det tror jag den fråga om jag tillåter osv. Sedan ser det ut som bild. Det kan vara så att datorn lugnat ner sig något. Får ge det tils imorgon och se hur den är. Dock är den ju helt knäpptyst när jag drar ut kabeln verkar det som.
 5. Vet ej. Jag får försöka komma på vad det skulle kunna heta. Jag bifogar bilder så ser du de programmen jag har installerat.
 6. Satte i kabeln och efter en stund så verkar det vara som tidigare när jag har i kabeln. Möjligtvis kanske vänta lite och ge det lite tid och se om ändras annars. När jag drog ut kabeln förrut knäpp tyst.
 7. Några tips på hur jag ska ändra? :-). Bifogar bilder på hur det ser ut.
 8. Det ser ut som bifogad bild. Ska jag ändra till något?
 9. Jag tänkte mer just nu att få den nuvarande lite lugnare fläkt typ. 🙂 Jag drog ut strömkabeln och då verkar den tystna faktiskt. Så som den är nu skulle vara skönt ha den. Jag ser inge damm när jag tittar utanpå iallafall. Fast e väl inuti kanske. Sätter jag i kabeln igen så börjar den snart arbeta igen antagligen. 🙂
 10. Tror jag köpte den runt januari 2017. Runt där. Det är inte så att det blåser nåt extremt men skulle vilja den är helt tyst också. 🙂. Den har varit lugnare. Ibland är det ju processer igång med kanske. Tänkte kolla ny bärbar dator nu i somnar och ha denna som en extra.
 11. Har följande dator: https://www.webhallen.com/se/product/253854-Asus-F556UQ-DM737T-15-6-FHD-i7-7500U-8GB-512GB-SSD-GF-940MX-Win-10?AID=11557410&PID=8761534&SID=eforum&utm_source=CJ&utm_source=adtraction&utm_medium=CPA&utm_medium=affiliate&utm_campaign=affiliate&utm_campaign=adtraction&at_gd=C5CBCC9786D4071CD2D9CCAAD44833E77DB80B1A Jag tycker fläkten går en del. Inte hela tiden men det är sällan den är knäpp tyst. Svårt beskriva. Har för mig den kan bli tyst jag rycker ut strömkabeln. Den blåser lite på lågvarv och ibland går det upp och ibland tyst men skulle vilja ha det helt tyst mer. Datorn är inte seg eller något. Som vanligt. Jag bifogar bilder så kanske man kan se lite. Tackar på förhand!
 12. Sitter och leker lite: Om har förnamn i A-kolumnen och Efternamn i B kolumnen och och jag ska slå ihop dessa i C1 med lite text till. Så det exempelvis blir: Idrottaren Kalle Svensson är bäst Jag gör formeln som funkar: ="Idrottaren"&" "&A1&" "&B1&" är bäst" Är det för mycket av något tecken? Den funkar ju men tycker blir så många & och ”. Sammanfoga() går ju i och för sig göra annars. Vad säger ni?
 13. Japp. Ska spara allt i fortsättningen. Kommer lägga i plastfickor framöver.
×
×
 • Skapa nytt...