Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Martassen

Medlem
 • Antal inlägg

  2 106
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Martassen vann dagen: 12 mars 2017

Martassen hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Martassen

 • Medlemstitel
  Veteran
 • Födelsedag 1974-10-10

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Martassen

  LÖST Microsoft Project online installation?

  Står inte ”senaste” för senast öppna filer !?🙂 Antar att du ville ha med humor dock.🙂
 2. Martassen

  LÖST Microsoft Project online installation?

  Är du med på att det är Access 2019 som är den senaste? Inte Access 2019. Har man Office 365 så finns Access 2019 versionen. Du visar Access 2016 🙂
 3. Martassen

  LÖST Microsoft Project online installation?

  Office 365 har alltid de senaste versionerna av programmen men det kan vara så att Microsoft inte ändrat utseendet på just Access menyutseende årgång 2019. Ser man på bilderna är det kosmetisk skillnad på Access och Excel uppe i menyraden. (Grafiska). Om man tittar noga. Jag har nog nyaste versionerna på alla 🙂
 4. Martassen

  LÖST Microsoft Project online installation?

  Japp. Trevlig kväll och tack.
 5. Martassen

  LÖST Microsoft Project online installation?

  Jag tänkte bara så alla programmen är i rätt version :-). Eftersom det blev knas tidigare med Project först. Men det är väl rätt då allting då.
 6. Martassen

  LÖST Microsoft Project online installation?

  Fast jag kör inte 2016. Jag kör nu Office 365 och programmen ska se ut som Office 2019. (Inte 2016). Om du tittar på min bild på hur Excel ser ut på menyerna. Den menyn som är aktiv har en understreck på sig mm. Detta gränssnitt har även Word, Powerpoint (Som du ser på mina bilder) och lär vara hur den senaste versionerna ser ut men titta på hur Access och Project ser ut. De ser ut som 2016 fortfarande. Är du med? Ska det vara så att Access ser likadan ut som 2016? Eller har det blivit något tokigt med min installation eftersom Access och (Och även Project) ser likadana ut som 2016 fortfarande? Så egentligen är min fråga: Ska programmen i Office 365 se ut så som mina bilder visar eller är det något knas med Access i min installation(och kanske PRoject också vad gäller utseendet). Access och Project ser för mycket ut som 2016 kan jag tycka om nu Office 365 nu ska vara senaste versionen. Det kan ju mycket väl vara så att man ändrat utseende på menyer i Word,Excel,Powerpoint 365(Som är 2019) men skippat Access och Project helt vad gäller den biten. Hoppas jag varit tydlig och att du förstår vad jag menar.
 7. Martassen

  LÖST Microsoft Project online installation?

  Ja absolut. stämmer utseendet på de olika med hur det ska se ut? Excel , Word, PowerPoint har litet annat utseende på menyerna men Access och Project har det inte. Är det så ?
 8. Martassen

  LÖST Microsoft Project online installation?

  Allt funkar. Blev bara lite förvånad man inte varit konsekvent och ändrat utseendet på menyerna över hela Office.
 9. Martassen

  LÖST Microsoft Project online installation?

  Ja precis men jag brukar ta bort alltid innan och starta om. Nån miss kanske jag gjorde tidigare. Fast kolla bilderna. De har ej ändrat gränssnittet alls på Access. Ser du det till skillnad ifrån Excel mfl!?
 10. Martassen

  LÖST Microsoft Project online installation?

  Bifogar bilder på senaste versionen av programmen. Access och Project ser helt likadana ut i gränssnittet som 2016 men Excel, Word, Powerpoint ser lite annorlunda ut. Ser ni det? Är det så Access 2019 och project 2019 ser ut? Jag kan ju tycka att man skulle köra på utseendet på menyer som Excel, Word, Powerpoint har även i Access och Project men det kanske inte är så? Tänkte är bäst kolla eftersom det blev lite tokigt med Project tidigare. Det står dock 365 på samtliga.
 11. Martassen

  LÖST Microsoft Project online installation?

  Det var något i nån Microsoft Office 2016 där det stod Project 16 nånting som jag tog bort i startmenyn. Jag tog bort allt jag såg i kontrollpanelen bland installationerkring Project och installera om i iallafall. Tyckte jag hade gjort detta innan. Rätt mycket mek när man ska kontakta Microsoft. Ringde svenska store men de kunde inte lova svensk support (vilket man aldrig får nu för tiden). Bad snällt de kunde koppla mig rätt men blev som vanligt kopplad till engelsktalande och hade svårt begripa ibland då de kan svara ifrån vilket land som helst. Efter förklarat problemet blev jag ytterligare kopplad till USA tror jag och prata med en tjej som var tydligare. Blev rekommenderad att ringa ett nummer på måndag. Därefter testade jag igen att installera och det verkade lösa sig. Min tidigare version av Project var kopplad till ett id och min nya ville på nåt vis ha det kvar och inte mitt nya id tror jag. Hur som helst verkar det fungera nu. Nya id är mitt företag. Nu står det prenumation vid konto på Project och även i alla program i office365 (Word,excel, PowerPoint, Access, outlook). I alla program finns det lite skillnader på utseende menyer men Access ser ju exakt likadan ut som 2016. Har de inte gjort nåt där alls? När jag öppnade programmen såg de precis ut som 2016 alla men när jag öppna igen efter tag ändrades utseendet till 2019. I Acces kan jag inte se någon skillnad alls. Har Access noll skillnad? I de andra kan jag ju se liten förändring iallafall på gränssnitt.
 12. Martassen

  LÖST Microsoft Project online installation?

  Nu verkar det fungera. Tog bort och installerade igen. Skumt värre. Nu ser det korrekt ut iallafall. Den hittade inte mitt nya microsoftkonto och tog mitt andra och såg skumt ut. Nu hittade den det nya ordentligt verkar det som. Svårt säga vad som gjorde detta.
 13. Hej! Jag har idag installerat Microsoft project online Professional som är en prenumeration få Project. Senaste fasta versionen är Project 2019. När jag har installerat Project online professional och sedan går in i Arkiv/Konto så står det Project 2016 standard. Är detta en bugg? Eller har något blivit fel. Ni som vill kan väl bara testa att installera testversionen och se om ni får samma!? (Den som det står 262 kr) https://products.office.com/sv-se/project/compare-microsoft-project-management-software?tab=1 Har suttit i långa köer hos Microsoft och ingen där verkar kunna hjälpa mig hur det egentligen ligger till.
 14. Martassen

  LÖST Office 2016 och Office 365

  Oki. Jag kör vanlig Office 2016 professional och då antar jag att jag behöver avinstallera innan.
×