Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Martassen

Medlem
 • Antal inlägg

  1 974
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Martassen vann dagen: 12 mars 2017

Martassen hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Martassen

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1974-10-10

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Windows home för företag?

  Jag vet inte vad som står. jag pratade med supporten på Microsoft i går och frågade om lite annat. Han sa det de bara bryr sig om man har företag är det viktigt man har en licens för Microsoft Office som är tillåten för kommersiellt bruk . Mer sa han inte om det. jag har Microsoft Office professional och den bör ju vara ok iallafall i mitt företag. microsoft Office plus ja mer större med volymlicenser. Inget jag behöver. därför jag undra kring Windows home. Jag bifogar bild på min windows och bifogar textfil med licensvilkor som jag klickade på i rutan. Se bifogat(Antar att det är samma licensvillkor som du läst). Säg till om det tolkas att licensen ej får användas för mitt företag och om jag inte får visa moment i Windows i utbildning ute hos kunder. Det är väl ok som jag har det då med både office och Windows.🙂. Tack Cecilia och ni andra för hjälpen. licensvillk.txt
 2. Windows home för företag?

  Tackar för svaren. 🙂. varför jag undrade är att man inte får använda vilken Office som helst i företag. Home, student. jag kör Microsoft Office 2016 professional i mitt företag. Microsoft Office professional plus är väl mer för större företag med fler användare plus lite till. tack igen 🙂. Trevlig helg
 3. Windows home för företag?

  Och om jag visar saker i Windows 10 home som är i utbildningssyfte är även det ok?
 4. Windows home för företag?

  Så jag kan ta med datorn ut på företag och undervisa när jag har Windows 10 home?
 5. Windows home för företag?

  Måste man ha Windows 10 pro om man har ett företag? Jag har ett företag och min dator har Microsoft Office 2016 professional men har Windows 10 home. Mitt företag undervisar företag i Microsoft Office. måste jag skaffa Windows 10 pro? om jag måste hur uppgraderar jag min dator till pro?
 6. LÖST Vid start av dator startar Excel

  Jag starta om datorn nu och nu öppnas ej excel automatiskt. 🙂. Ibland tydligen eller så har jag klickat på excel omedvetet.
 7. Antal ifrån 2 kolumner

  Kanon. Ska testa och återkommer.
 8. LÖST Vid start av dator startar Excel

  Jag testade men det ligger inget där. i första låg det nån om info om bläckpatroner till skrivaren.
 9. Hej! jag har windows10. När jag startar datorn startar Excel upp har jag märkt. Kan hända det ej sker varje gång. När jag kommer in i Windows kör excel igång automatiskt. jag tryckte ctrl alt delete och fliken autostart men ser ingen Excel där. Jag tror inte det startas varje gång har jag fått för mig. Hur tar man bort det där? 🙂
 10. Antal ifrån 2 kolumner

  Sitter ej vid dator nu men man ser ju inte antal av sort per kategori!? Välja 2008 och se hur många 2008 jag har i båda kolumnerna. ska kolla
 11. Antal ifrån 2 kolumner

  Sitter ej vid dator nu men man ser ju inte antal av sort per kategori!?
 12. Antal ifrån 2 kolumner

  Hur tänkte du ihopslagningen? Sort1&” ”&sort2 ? Och antalom utifrån sådan? . Testade med pivott men drog fält på olika sätt men tyckte det ej funka. Testa se om du får till pivott utifrån tabellen. Tror jag fick till en variant tidigare idag med antal omf men tänkte om det blir en bättre lösning med en pivott.
 13. Antal ifrån 2 kolumner

  Jag vill se hur många 2007, 2003 jag har per kategori. Kategorier är a, b , c. Totala antalet ifrån 2 kolumner per kategori. 2007 kan finnas i både kategori A och B. Då vill jag se hur många 2007 det finns i varje kategori. Den ska räkna med ifrån båda kolumnerna. 2007 och det finns många olika om du förstår.2005, 2006, 2003 mfl mfl. Hur många av varje och båda kolumnerna ska räknas med. b kan innehålla 2007 i båda kolumnerna och c kan innehålla 2007 osv. jag pillar med Pivottabeller men jag vet inte riktigt hur beräkningsfältet ska se ut. tänkte om det går skapa ett beräkningsfält som lägger ihop sort1 och sort2 som visar antalet.
 14. Om jag har 3 kolumner excel: k. Sort1. sort2 a 2008. 2003 b 2008. 2003 b 2008. 2008 c 2003. 2004 d 2003. 2008 Hur gör jag för få antal av sorter i 2 kolumner? Ex 4 st 2008 jag testa antalomf men undrar om går få till med Pivottabeller?
 15. Tack då ska jag prova det. om man har ett dokument på antal sidor så blir det ju fler sidor om man går in och gör avsnittsbrytningar. Är det meningen att man ska ta bort sidbrytningarna först? Lite krångligt egentligen?
×