Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bo L Sjevik

Medlem
 • Antal inlägg

  301
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej Har idag en formel som ser ut enligt följande. =IF(A3="Ja",J3+25,J3+100) Vilket betyder att om cellen A3 innehåller Ja så läggs 25 dagar till i cellen J3 )cellen J3 visar datum. Nu vill jag bygga ut med fler argument men har kört fast. 3 ord i A kolumnen skall betraktas som värden: A=250 B=500 C=500 2 ord i J kolumnen skall betraktas som värden: Ja=250 Nej=500 Alltså man kan ange dessa fasta värden nånstans Jag vill att om det står "A" i cell A2 och Nej i J2 så skall cell J3 skriva ut 250+250=500 Hjälp emottages tacksamt
 2. Man använder samma typ av högtalare för såväl digital som analog musik. Vad som är viktigt för alla högtalare är att ljudkurvan skall gå rakt igenom frekvensbandet utan några avvikelser. Man kan ställa in sina högtalare med en s.k skärt brus generator.
 3. Jag syftade på fiasko modellen N93 och inte Nokias generella utbud. Reklamen lovar superfoto med Carl Zeiss linsen med 3.2 megapixel, och det skall vara när telefonen inte crashar hela tiden, tyvärr får jag rota fram min 3 år gamla Sony Ericsson S700 om jag vill ta anständiga foto och kunna ringa. Fungerar telefonen sämre för att den känns plastig ? N93 an känns väldigt tung och gedigen och framför allt dyr. Men fungerar den ? NEJ. Finns det uppdatering ? NEJ Du fick din SE uppdaterad i alla fall.
 4. Hej Finns det Nokia Älskare ? he he ge dom en N93 a så har du snart omvänt alla Nokia älskare till Nokia hatare.(som jag) Det skall ju dyka upp en dialog ruta som frågar var man vill spara sina filer. Vilken version på firmware har du ? M.v.h Hiroshima -45 Tjernobyl -86 Nokia N -93 Undvik katastrofer, köp SonyEricsson nu!!!
 5. Hej Är det fler som upplever N93 som ett stort fiasko? Fler som har samma problem som nedanstående. Telefonen hänger sig väldigt ofta. Ljudet är riktigt dåligt i luren. Telefonen stänger av sig hela tiden trots att batteriet är fullt. Urkass räckvidd på WLAN. Dåliga foton (Min gamla S700 tog mycket bättre bilder). Kvällsfoto kan man glömma helt. Har ständigt dålig eller ingen alls täckning. Det mest häpnadsveckande är att ingen uppdatering finns tillgänglig. Kanske telefonen skall vara så här.
 6. Det går utmärkt att köra statisk IP och DHCP på nätverket. Det är bara att ange i DHCP servern vilken range som DHCP skall arbeta, resten kan man ha fasta IP på. Det är klart att det finns switchar med DHCP server inbyggd, men utan router kommer du ingenstans.
 7. Hej Är det nån som lyckats konfigurera sin Nokia N serie telefon med WLan så att det fungera att surfa och streama från Internet med det trådlösa hemmanätverket ? 1. Måste man ange fast IP adress i telefonen trots att man har DHCP i routern ? Tacksam för svar
 8. Hej Söker hjälp med excel kod. Har 3 celler som jag vill ska arbeta i hopa. A1 kan innehålla ett Ja eller Nej B1 innehåller ett datum B3 innhåller ett annat datum beroende på om A1 är Ja eller Nej Innehåller B1 ett Nej skall B3 skriva ut ett datum som är 90 dagar fram i tiden förhållande till B1. Innehåller B1 ett Ja skall B3 skriva ut ett datum som är 30 dagar fram i tiden förhållande till B1. Nån som kan knåpa ut detta skulle vara mycket uppskattat. M.v.h
 9. All Mail som ligger under Alla dokument visar alla mail som finns i maildatabasen. Det finns med andra ord inga mail som inte tillhör någon vy alls. Var det det du menade ?
 10. Det hela beror ju på vad man vill uppnå med partitionerandet. Själv arbetar jag utifrån säkerhetstänkandet. Får du fysikt fel på hårddisken kan du ha hur många partioner som helst, all data försvinner ändå. Mitt tips 2 hårdiskar i datorn. 2 partioner på den första disken (system och fillagring). Sätt upp automatisk backup av systeminställningar och filer från den första till den andra hårddisken 2 gånger om dan.
 11. Det var snabbt svarat. Det är åt rätt håll Skulle vilja fördefiniera volym typ följande. Under 10 så ingen rabatt 11-20 , 10 % rabatt 21-30, 20 % 31-40, 30 % 41-50, 40 % Slutpriset visas då ut i rutan. Bra om man kan ändra de parametrarna i html koden M.v.h Bo
 12. Hej Nån som vet var man kan få tag på en webb baserad eller excel baserad kalkylator för att beräkna rabatt beroende på volym. Exempel. 1. Ett fält för pris utan rabatt. 2. Ett fält för volym 3. Ett fält som räknar ut ett pris beroende på volym. Man skall kunna fördefiniera volym-pris förhållandet då nånstans. M.v.h
 13. ftp://ftp.symantec.com/public/english_us_canada/linked_files/tsgen/SymNRT.exe
 14. Är det ett PCI SCSI Kort ? Står inget på hemsidan att det finns nåt inbyggt. En dator består som sagt av 3 delar. 1.Hårdvaran 2.Mjuvaran 3.Frånvaran av den fungerande datorn för att de 2 förstämnda inte passar ihop.
 15. Det finns ett program att ladda ner som städar upp efter misslyckade avinstallationer av Norton på Symantec hemsida. En dator består som sagt av 3 delar. 1.Hårdvaran 2.Mjuvaran 3.Frånvaran av den fungerande datorn för att de 2 förstämnda inte passar ihop.
×
×
 • Skapa nytt...