Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Magnus Engblom

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Om Magnus Engblom

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. hur skriver jag en BAT fil som gör att jag kan stänga tre utvalda program samtidigt ? Jag har en bat fil för att starta dessa tre program. Denna fil skulle avsluta dem.
 2. Hej ! En fråga till Er som kan NT4. I Performance Monitor kan man välja att övervaka bla. minnets lästa sidor/sekund, skrivna sidor/sekund. Frågan är: Vad är en sida ? Hur stor är den ?
 3. Hej ! Jag undrar om jag kan konvertera den partition som Win2k Pro är installerat på till NTFS5 och ändå komma åt mina FAT 32 partitioner ? Jag har inget annat OS installerat, men väl Bbackup och en massa annat på dessa partitioner.
 4. Hur gör jag en säkerhetskopia på adressboken i outlook och Outlook Express ?
 5. Hur gör jag en säkerhetskopia på min adressbok till outlook och Outlook Express ?
 6. Hej ! Undrar bara hur driftsäkra är Zip-disketter ? Kan jag köra backup regelbundet på samma diskett utan att den kraschar efter ett tag, så som vanliga 1,44Mb disketter brukar göra?
 7. Jag har försökt att gör så att besökaren på min hemsida kan ladda ner ett Word dokument för att kunna göra en bra utskrift. Det går att få dokumentet ner laddat, MEN när man gör det så frågas det efter lösenord, mm.Klickar man avbryt i den dialogrutan så fungerar det men det ska ju inte vara så. Vad har jag gjort för fel??? Är det länken eller dokumentet det hänger på ?
 8. Jag gjorde en tavla när jag skapade mn första hemsida med Frontpage 2000. jag sparade inte bilderna i mappen Images utan de ligger blandade med sidorna. Fråga: Hur flytta alla bilderna till rätt mapp utan att behöva göra om alla länkarna. Kan det vara så enkelt att det är bara att flytta bilderna till mappen?
 9. Hur gör jag för att skapa en nedladdningsbar fil på sin hemsida? Det äe ett word dokument som jag vill att besökaren ska kunna ladda hem för att kunna läsa i lugn och ro. Tax för hjälpen
×
×
 • Skapa nytt...