Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gögga

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. gögga

  hjälp!

  Jag har en dvd med inbyggd 5,1kanals förstärkare!
 2. gögga

  hjälp!

  Hej monshi, Jag kör scart ut från tv till dvdn förstärkaren fullkopplad scart med två rca kontakter på ena sidan av scarten. till aux in på förstärkaren. Jag tycker inte jag får ut stereo ljud från tv ljudet, vissa program kör ju 5,1 ljud ut! I audio inställningarna ska det vara2,1 ut till dvdn?
 3. hej skulle bar undra lite,hur man förvandlar ogg filer till mp3 filer?
 4. gögga

  hjälp!

  Hej skulle ha lite hjälp med tv ljudet till hemmabion. Har kopplat en fullkopplad scartsladd två rca kablar till aux till förstärkaren, men ska det inte bli stereo ljud ut? Jag har en 5,1 dolby digital förstärkare. Inställd på två kanaler till tv ut.
 5. Hej skulle veta lite om vissa inställningar om hemmabio,tex pcm vad är det? drc vad är det?Jag har audio ut höger och vänster kanal +sub vad kan man köra ut från denna?
 6. gögga

  5,1 hemmabio

  Hej är det nån som hjälpa mig med inställningarna av denna hemmabio denver 5,1 dolby digital. Jag får bara skit ljud ut i anläggningen.Jag kör scart från hemmabion till tv:n scart. Hemmabion har en inbyggd 5,1 dolby digital förstärkare med inbyggd prologic. Jag förstår inte denna manual, krånglig. Subben låter bara skräp den har inte inbyggd förstärkare, den kör från 5,1 kanals förstärkaren.Hoppas på hjälp från en som kan inställningar.Häls.Gögga
 7. Hej har precis köpt en Denver hemmabio paket 5,1 dolby digital inbyggd pro logic decoder skulle gärna ha hjälp med inkoppling av denna dvd spelare..
×
×
 • Skapa nytt...