Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

perragurra

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. någon som vet någon bra gratis giude om man vill komma igång med macromedia dreamweaver?
 2. Jag vill ha en server i mitt hemmanätverk o använda den som en router, hur gör man detta? jag har en hub. Kan man koppla denna till servern och sedan ansluta ´de andra datorerna och modemet till huben och få servern att sköta router-funktionen? om detta är möjligt, behövs speciell programvara? behöver lite tips. Datorn jag tänkte ha till server har windows 2000 server installerat. tack på förhand! //perra
 3. har precis samma router och samma problem. förutom att min loggar ut ännu oftare.
 4. hejsan har samma problem som i tråden. men vad är arc syntaxen? plus hur editerar jag den? ja kan ju inte skriva in någonting eftersom felskylten kommer upp direkt.
 5. När jag startar datorn kommer detta meddelande upp efter att datorn kollat pci komponenterna, alltså innan den laddar windowns. "NTLDR saknas. tryck ctrl alt delete för att starta om datorn" vet någon något om vad som bör görqas?
 6. jag har problem med att få windows media player att spela upp video direkt från nätet. det gick förut men nu stannar den vid "connecting" och kommer ladrig därifrån. jag installerade windows media player 9.0 för ett tag sedan. det var då de slutade fungera. sen avinstallerade jag och installerade 7:an igen men det funkade fortfarande inte. nån som vet vad problemet kan va?
 7. ookej. då fattar jag. tack för hjälpen. fast hur ska jag välja text och ljudspår när ja startar vob filen? själva menyn är ju en separat fil ser det ut som?
 8. låter fint. men får man upp den vanliga menyn i filmen eller hur fungerar vob filer? det är ju två tre filer som verkar utgöra själva filmen och sen en massa andra filer som typ är intro och meny. fast när jag spelade upp dem i mitt dvd program var de ju inte sammansatt utan enskilt. är nog lite kass på att förklara men ja tror du förstår. men nu har jag ju inte dvd skivan längre så jag måste göra iso från hårddisken. fungerar det med det programmet? anledningen till att ja inte bara laddar ner programmen och provar är för att dvd:n inte ligger på denna datorn och det blir joxigt att föra över program och grejer så ja måste vara säker på att de fungerar annars blir de massa mas. peace o tack// perra
 9. höjpöff! har ett litet bekymmer. jag har lagt in en dvd film på hårddisken. den ligger exakt som den gör på dvd skivan, alltså en katalog som heter typ audio och en som heter video (tror jag..) har provat lite olika dvd-visar program men inget som jag prövat kan köra filmen från hårddisken. de stödjer inte filformaten. fast programmen verkar ju vvilja öppna EN fil. fast dvd:n ligger ju liksom i massa filer på hårddisken. då kom jag på idén att göra en iso fil av dvd:n o sen köra den med ett iso program. fast iso programen verkar ju bara vilja göra iso filer av cd skivor och inte av grejer på hårddisken. men det måste väl gå? så mina frågor är, hur gör jag för att köra dvd:n? går båda sätten?
×
×
 • Skapa nytt...